Prancūzija, Avançon
Nuo 2009 metų Samuel Pocquet, aisčių mėgėjas, tenkina profesionalų poreikius siūlydamas medų didmeninėmis partijomis. "Pocquet Apiculture" siūlo 300 kg talpos statines arba 20 arba 40 kg kibirus, daugiausia "Miel de Fleur" ir "Miel de Tilleul". Mūsų produktai gaminami laikantis tradicinių procesų, naudojant modernias ekstrakcijos technikas, užtikrinančias didelio masto gamybą, atitinkančią griežči...
Prancūzija, Maubeuge
...La Bonne Épice siūlo jums Oued-Amlil marinatą. Nesvarbu, ar esate tradicinė mėsinė, kepykla, restoranas/snack/greitas maistas, mėsos paruošimo pramonininkas ar paprastas vartotojas, ši marinatą suteiks visišką pasitenkinimą klientams, kurie ragauja jūsų ėrienos šonkaulius, kepinius, šašlykus ir kotletus. Oued-Amlil marinatą, visa žolelių galia, kad pagerintumėte savo mėsą! Mūsų Oued-Amlil...
Prancūzija, Saint Lambert De La Potherie
...Profesionalus panini grilis su 2 didelėmis plokštėmis, leidžiančiomis kepti kelis panini vienu metu. Panini aparatas turi 2200 vatų galią, o maitinimas vyksta per tradicinę 230 voltų kištukinę lizdą. Šis profesionalus panini aparatas leidžia šildyti jūsų karštus sumuštinius, pusiau iškeptą duoną ir panini. Šis panini grilis turi 2 dideles grioveliais išgręžtas plokštes. Ši profesionali panini...
Prancūzija, Sortosville-En-Beaumont
„La Maison du Biscuit“, tradicinė ir šeimos kepykla, įsikūrusi Normandijoje. Mūsų kepėjų meistriškumas perduodamas jau 5 kartas Burnouf šeimoje. Produktai, naudojami mūsų receptuose, dažniausiai gaunami iš mūsų normandiško regiono, o mūsų partneriai dalijasi ta pačia kokybės aistra. Mes gaminame savo sausainius tik „Flux tendu“ metodu ir, svarbiausia, be jokių konservantų. Keletas mūsų sausainių...
Prancūzija, Boufféré
1970-ųjų pabaigoje Gilles FONTENEAU įsigyja tradicinę kepyklą Chavagnes-en-Paillers. Būdamas iš Vendė ir širdimi, jis su aistra formuoja brioche savo krosnyje. Greitai apdovanojimai pradeda skatinti jo pastangas. 1981, 1988 metai išsiskiria, o 1992 metais jis gauna pirmąją premiją už geriausią vendė brioche. 1983 metais įmonė įsigyja 200 m² brioche gamybos vienetą Copechagnière. Jis bus...
Prancūzija, Elancourt
... dirbame trijose papildomose srityse: tradicinė duonos kepykla, konditerija, žinoma, ir maitinimas, tiek vietoje, tiek išsinešimui. -- Mes padedame duonos kepėjams, restoranams, maisto tiekėjams, dideliems prekybos centrams, mokykloms ir institucijoms visais jų įsigijimo - finansavimo - įrengimo - aptarnavimo - įrangos poreikiais.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play