Italija, MILANO
...Panettone yra tradicinis itališkas kalėdinis pyragas, kilęs iš Milano. Jis pasižymi aukšta ir kupolo formos struktūra, pagamintas iš saldaus mielinio tešlos, praturtinto cukruotais vaisiais, razinomis ir apelsinų žievele. Jo paruošimas reikalauja kelių dienų darbo ir natūralios fermentacijos, kuri suteikia pyragui minkštą konsistenciją ir išskirtinį skonį. Panettone dažnai siejamas su kalėdiniu...
Belgija, Mechelen
...Latte Pyragas - Lamour De Paris SKU: 900803 mes: 4, 4 lb / 2000 gr st: 3 dienos kambario temperatūroje šaldytuve...
Ispanija, La Llagosta-Barcelona
... gali būti pritaikyti pagal užsakymą: dozavimo antgalių tipas, šildomas rezervuaras, konvejeris, glaisto dozatorius ir kt., ir pritaikyti prie paskirstomo produkto savybių. KĄ DARYTI: marmurinis pyragas, muzikanto pyragas, slyvų pyragas, pelėsių pyragas, sūrio pyragas, šokoladinis pyragas ir kt.
...BENDRIEJI YPATUMAI Šie orkaitės yra idealios mažoms kepykloms, tačiau taip pat puikiai tinka didesnėms kepykloms kaip antra orkaitė mažesnių produktų, tokių kaip baklava, pica, pyragas, tešla, tortas, kempinė ir visi kiti mielinės tešlos tipai, kepimui. Valdymo pultas gaminamas kaip jutiklinis ekranas arba rankinis. Kiekvienoje orkaitėje gali būti naudojami iki 5 lygių, o įranga, kuri tiekia...
...PYRAGAI gali būti tiek saldūs, tiek sūrūs. Jie gaminami iš tešlos, kuri kepant virsta plutele, o viduje yra įvairių įdarų. Saldūs pyragai gali turėti visų rūšių vaisių ir riešutų. Populiarus pavyzdys yra obuolių pyragas. Kita vertus, sūrūs pyragai gali turėti mėsos, bulvių ar kiaušinių. Yra 3 pyragų tipai: - Pyragai, kurių plutele yra tiek apačioje, tiek viršuje, visiškai apgaubiantys...
...Portugalietiškas karaliaus pyragas - karūnos formos pyragas, pagamintas iš brioche tipo tešlos. Bolo Rei yra šventinis pyragas karūnos forma, kuris yra portugalų tradicijos dalis ir paprastai valgomas šventiniu laikotarpiu. Tai vaisinis pyragas su kompaktiška brioche tipo tešla, kristalizuotais vaisiais, razinomis ir džiovintais vaisiais (riešutais, migdolais ir kt.) Portugalietiškas karaliaus pyragas, vienas iš tradicinių šventinių pyragų: Bolo-Rei. Karūnos formos pyragas, pagamintas iš brioche tipo tešlos su kristalizuotais ir džiovintais riešutais. Galiojimas: 3-6 mėnesiai...
Portugalija, S. Mamede De Recesinhos-Penafiel
Kisalgado gamina aukštos kokybės šaldytus maisto produktus (pusgaminius), laikydamasi tradicinių amatininkystės principų, kad išsaugotų namų skonį. Mes siekiame kurti vis labiau subalansuotus maisto produktus, tačiau visada teikiame pirmenybę tradiciniam skoniui ir aukščiausiai gaminių kokybei bei saugai. Gamindami produktus, siūlome tokius kaip kiaulienos francesinhas su padažu, pyragėlius, empad...
Prancūzija, Saint Julien Aux Bois
...Tipiškas pyragas iš Prancūzijos turgaus, pagamintas iš trapios tešlos ir migdolų kremo.
Ispanija, San Vicente Del Raspeig, Alicante
...Mes gaminame visų rūšių pagrindus konditerijos ir ledų pramonei. Be pyrago pagrindo, turime platų produktų asortimentą tortams ir jų derivatams, brownie, sausainių pagrindams, sluoksniuotos tešlos ar sūrio pyragams. O jei nerandate to, ko ieškote, kreipkitės į mus dėl naujų vystymų.
Atitinkantys produktai
Kepimo pagrindai
Kepimo pagrindai
Kiti produktai
Biskvitiniai lakštai
Biskvitiniai lakštai
Prancūzija, Les Pavillons-Sous-Bois
...Stačiakampio formos trapios tešlos pyragas su obuolių įdaru. Naudojimo instrukcija: ŠALDYTAS Kepkite karštame aliejuje 182°C temperatūroje apie 6 minutes. Dėl labai karšto įdaro, palikite atvėsti 10–15 minučių prieš patiekiant.
Prancūzija, Malataverne
...Sviestinis sluoksniuotas tešlos pyragas su Emmental sūriu ir česnako bei petražolių tešla, kad pagerintų skonį. Dar geriau, jei šiek tiek pašildomi orkaitėje dėžutėje.
Turkija, Bursa
...Baklava yra sluoksniuotas pyragas, pagamintas iš filo tešlos, užpildytas smulkintais pistacijomis arba graikiniais riešutais, ir saldintas sirupu. Tai buvo viena populiariausių saldžių kepinių Osmanų virtuvėje. Mes, gulşenoglu šeima, gaminame baklavą Bursoje (90 minučių nuo Stambulo) daugiau nei 20 metų. Mes nenaudojame jokių priedų ar gliukozės sirupo savo produktuose. Mes gaminame skanią...
...Šie orkaitės yra idealios mažoms kepykloms, tačiau taip pat puikiai tinka didesnėms kepykloms kaip antra orkaitė mažesnių produktų, tokių kaip baklava, pica, pyragas, tešlos gaminiai, tortai, kempinės ir visų kitų mielinės tešlos rūšių, kepimui. Valdymo pultas gaminamas kaip jutiklinis ekranas arba rankinis. Kiekvienoje orkaitėje gali būti naudojami iki 5 lygių, o įranga, kuri tiekia drėgną...
Vokietija, Fürth
... žaliavos, tiek daug amatininkų žinių iš kepimo meno. Ne veltui įmonė yra apdovanota IFS „higher level“ sertifikatu. • Daug rankinio darbo žingsnių ir moderniausia technika – nuolat aukštai kokybei užtikrinti • Iki 8 valandų tešlos poilsio – ilgesniam šviežumui po kepimo • Namų gamybos įdarai – natūraliam skoniui Vienintelėje Fürth vietoje kasdien dirba 550 darbuotojų, siekiančių išskirtinio produktų ir paslaugų pasiūlymo. Juos visus vienija išskirtinis kokybės standartas, kuriam Wolf ButterBack skiria jau 30 metų – jūsų verslo sėkmei!
Turkija, Istanbul
%100 cukrinių runkelių cukraus ir visiškai natūralaus šalto spaudimo sviesto pagamintus produktus galite vartoti be jokių abejonių. Mūsų produktuose tikrai nėra mišrių riebalų ir gliukozės sirupo. Naudojamos medžiagos yra visiškai natūralios ir kilusios iš savo regiono. Naudojamos tešlos storis yra 0,1 mm. Mūsų sirupuose naudojamas visiškai natūralus cukrinių runkelių cukrus. Mūsų gamyboje naudojame šaltai spaustą sviestą. Adanos pyragas ir baklava yra visiškai natūralūs, pagaminti iš cukrinių runkelių cukraus ir sviesto, mūsų įmonėje, turinčioje licenciją, kvalifikuotų meistrų.
... veganams Mūsų pagrindiniai produktai: Su Börek - Įdarytas tešlos pyragas - su sūrio įdaru (vegetariškas) - su špinatų įdaru (vegetariškas) - su maltos mėsos įdaru Mūsų klientai: - Kepyklos - Degalinės - Supermarketai - Delikatesai - Delikatesai - Donerų parduotuvės - Kateringas - Gastronomija - Didmeninė prekyba - Mažmeninė prekyba - Kantinos - Didelės virtuvės - Užkandinės - Restoranai - Viešbučiai...
... paveldo vertę. Šaldyti produktai. Be to, gaminame nesaldytus produktus, tokius kaip Brik migdolų pienas be cholesterolio, be laktozės, be glitimo, paruoštas gerti; klasikiniai ir migdolų aromatizuoti vynai, aukštos kokybės sertifikuoti Sicilijos D.O.C., sausainiai, migdolų tešlos gaminiai, Babà rumu mirkytas pakavimui GDO, Cannoli ir bignè wafers, Martorana vaisiai, reali tešla, trufeliniai migdolai ir kt. Paruošti patiekalai vienai porcijai ir skardose. Patiekalai iš žuvies ir mėsos. Gaminių gamyba su Halal, veganiška ir be glitimo sertifikacija. Eksportuojame į įvairias pasaulio šalis.
Ispanija, Madrid
..."100% natūralūs rankų darbo tešlos gaminiai" Mes dedame visas pastangas gamindami kiekvieną iš produktų, kuriuos jums siūlome, kruopščiai pasirinkdami žaliavas ir dirbdami amatininkų būdu, kaip tai buvo daroma anksčiau. Tai daro mūsų šaldytas tešlas skanias, kurias siūlome, kad galėtumėte jas dekoruoti ir kepti, suteikdami joms savo asmeninį akcentą.
Rumunija, Bucharest
Ispanija, BAEZA
Įmonė įkurta 1886 m., skirta visų rūšių duonos ir konditerijos gaminių gamybai. Ypač išsiskiria „Pastel Baezano“, tradicinis Baeza saldumynas, iš Jaeno provincijos, tai plonas sluoksniuotas pyragas, skirtas išrankiausiems skoniams. Taip pat „Grupo Morral“ turime platų asortimentą visų rūšių pyragų, tortų, kepinių ir duonos.
Konditerijos produktai - Išankstiniai pusgaminiai Šaldyti produktai pakilti Pakilę ir sluoksniuoti produktai Sfogliatelle - Trumpas tešlos pyragas - Sūdyti...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play