Vokietija, Bad Bentheim
...Chili pipirų granulės Chili granulės gaminamos iš chili pipirų. Chili pipirai iš pradžių kilę iš Pietų ir Centrinės Amerikos. Chili pipiruose yra medžiagos kapsaicino, ši medžiaga suteikia pipirams aštrumą, taigi kuo daugiau kapsaicino pipire, tuo aštresnės granulės. Aštrumas matuojamas SCU (Scoville skalėje). Šis milteliai turi 25000 SCU, todėl yra vidutiniškai aštrūs. Sveikatos taikymas Chili...
Prancūzija, Aix-En-Provence
...Kilmės iš Kolumbijos, Amazonės pipiras turi savybę būti skinamas prieš pilną brandą. Tai paaiškina jo geltoną spalvą, kai tuo tarpu dauguma jo artimų giminaičių (pavyzdžiui, Kajeno pipiras) yra raudoni! Šis ankstyvas derlius leidžia Amazonės pipirui išvystyti vaisinius ir rūgštokus tonus. Su maždaug 50.000 Scoville skalėje (atitinka 8/10) balu, tai yra charakteringas pipiras, kuris sujungia aštrumą ir aromatines savybes. Amazonės pipiras gali būti naudojamas sveikas, pavyzdžiui, padaže, prieš jį pašalinant, arba gali būti sumaltas ir visiškai įtrauktas į jūsų patiekalus.
Bulgarija, Sofia
...Nauda: pimento uogos turi sudėtingą ir specifinį kvapą, kuris yra cinamono, gvazdikėlių ir muskato riešuto derinys. Pimento uogos gali būti klasifikuojamos kaip specifinė prieskonių rūšis. Naudojamos patiekaluose, jos suteikia išskirtinį skonį ir paverčia patiekalą šedevru. Šis prieskonis padeda lengviau suvartoti riebalus turinčius patiekalus. Scoville skalėje, vertinant aštrumą, pimento gauna...
...Habanero – tai aštrus čili pipiras. Aštrumo laipsnis 10 atitinka 240000 Scoville vienetų ir daugiau. Be aštrumo, jie taip pat pasižymi tropiniu, vaisiniu aromatu. Dažniausiai jie naudojami žinomos karštosios padažo gamybai. Habanerai puikiai dera su pomidorais, tropiniais vaisiais ir pagardina aštrius padažus. Prekės numeris: 7050he500 Kiekis / Turinio: 500g Aštrumo laipsnis: 10 Scoville vienetai: 240000...
Prancūzija, Perpignan Cedex
...Antilų pipiras Bondamanjak arba raudonas Habanero yra mažas pipiras, maždaug 5 cm ilgio, labai aštrus (10/10 Scoville skalėje) ir labai kvapnus, su būdingu vaisiniu skoniu, Antiluose vadinamas Bondamanjak, o Réunion saloje - cabri pipiru. Jis nėra vartojamas tiesiogiai, bet dedamas į patiekalus gaminimo metu, kad suteiktų kvapo, ir prieš patiekiant pašalinamas.
ufs.country_names.RU, Moscow
... išvalius juos nuo sėklų. Pipirų aštrumas matuojamas Scoville skalėje. Ingredientai Džiovinti čili pipirai Naudojimas Naudoti karštų padažų ir prieskonių gamybai. Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 13 Riebalai (g / 100g)… 14 Angliavandeniai (g / 100g)… 15 Energijos vertė (kcal / 100g)… 240...
Prancūzija, Guenange
...Šis padažas subtiliai pagerina daugumą patiekalų. Šloviname pusiausvyrą tarp aštrumo, citrinos sulčių ir cukraus, kuri leidžia suteikti mūsų kulinarinėms kūryboms azijietišką gylį. Ingredientai: Cukrus, vanduo, aitriosios paprikos tyrė (15%), česnakas, druska, žaliosios citrinos sultys, stabilizatorius: ksantano guma, dažiklis (paprikos ekstraktas), alkoholinis actas (sulfitai), konservantas (kalio sorbatas). Pagaminta Anglijoje 142 ml 6 000 (Scoville skalė)...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play