Vengrija, Budapest
...Smulkinta svogūnai ir svogūnų milteliai yra esminiai ingredientai daugelyje kulinarinių taikymų. Smulkinti svogūnai yra smulkiai supjaustyti ir džiovinti, o svogūnų milteliai gaminami iš dehidratuotų, sumaltų svogūnų. Abi formos naudojamos prieskoniams, prieskonių mišiniams ir mėsos marinadams. Smulkinta svogūnai suteikia saldų skonį sriuboms, troškiniams ir apkepams, tuo tarpu svogūnų milteliai yra universalūs beveik visuose sūriuose patiekaluose. Norint išlaikyti jų efektyvumą, abu turėtų būti laikomi hermetiškuose induose, toli nuo šviesos ir drėgmės.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play