... saldumynams, tokiems kaip sausainiai ir pyragai. Sezamo sėklos taip pat yra pagrindinis ingredientas tahini, pastos, naudojamos Viduriniųjų Rytų virtuvėje. Be kulinarinių naudojimo, sezamo sėklos yra žinomos dėl savo maistinės vertės, nes jos yra turtingos sveikų riebalų, baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų.
... remontui. Naudojimas: anyžių sėklos naudojamos kepiniuose ir kaip aromatas, pridedamas prie alkoholinių gėrimų, tokių kaip ouzo ir anisette. Sėklos gali būti naudojamos aromatizuoti sausainiams, pyragams ir saldumynams.
Pakuotė: 250g, 500g ir birūs...
... ir kepiniams. Po alkoholio pridėjimo pupelės vėl džiovinamos ir vyksta fermentacijos procesas. Tonka pupelės yra plačiai naudojamos ingredientas desertuose, desertų puošimui (ganache), karamelės saldumynams, ledams ar konditerijos gaminiams.
... saldumynams, tokiems kaip sausainiai ir pyragai. Sezamo sėklos taip pat yra svarbi tahini, pastos, naudojamos Artimųjų Rytų virtuvėje, sudedamoji dalis. Be kulinarinio naudojimo, sezamo sėklos yra žinomos dėl savo maistinės vertės, nes jos yra turtingos sveikų riebalų, baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų.
...Koriandro sėklos buvo rastos Egipto faraonų kapuose. Senovės egiptiečiai tikėjo, kad koriandras yra būtinas anapusiniame gyvenime. Džiovintos koriandro sėklos, sumaltos į miltelius, pridedamos prie marinatų ir kepinių. Kuo šviežiau sumaltas, tuo ryškesnis skonis.
Naudojimas
Duonai ir kepiniams, padažams, sriuboms, mėsos patiekalams, saldumynams.
Skonis
Saldžiai aštrus
Maistinė vertė 100 g.
Baltymai (g / 100g)… 12
Riebalai (g / 100g)… 18
Angliavandeniai (g / 100g)… 13
Energijos vertė (kcal / 100g)… 260...