Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... riebalų tekstūra. Amatinis gamybos procesas. Brandinimas nuo 24 iki 30 mėnesių. Prezentacija: Kiekvienas gabalas supakuotas į riebalams atsparų popieriaus lapą, apvyniotas audiniu ir pateiktas individualioje dėžutėje. Ingredientai: Iberijos kaštonų kiaulės kumpis ir jūros druska Specifikacijos: Ilga forma ir švelni riebalų tekstūra. Amatinis gamybos procesas. Brandinimas nuo 24 iki 30 mėnesių...
Italija, Fidenza
...50 mėnesių brandintas Parmigiano Reggiano turi stiprų, ryškų skonį, turtingą maistingųjų medžiagų ir mažai riebalų. Tai ideali sūrio pasirinkimas rafinuotiems skoniams ir lengvoms dietoms.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... yra puikus maistas kovojant su anemija arba gerinant žemą geležies lygį. Energijos vertė: 260Kcal / 1089KJ Riebalai: 13 g Sočiųjų riebalų: 5 g Angliavandeniai: 0.9 g Cukrus: 0.7 g Baltymai: 35.1 g Druska: 4 g...
Prancūzija, Le Plessis Robinson
... 30 dienų brandinimas subalansuoja intensyvumą ir skonį. Sausas brandinimas šaldytuvo kameroje kasdien kontroliuojamas mėsininkų, kurių meistriškumas suteikia mėsai šilkinišką tekstūrą, pranašaujančią jos saldumo subtilumą burnoje. Grand Caractère pasirinko skaidrią Skin Pack technologiją savo pakuotėms. Ji apgaubia mėsą ir leidžia jums matyti savo produktą tiesiai lentynoje, kad galėtumėte pasirinkti pagal savo skonį: riebalų raštas, spalva, forma, ... .
Ispanija, Cuarte De Huerva
...Serrano kumpis iš Teruel D.O.P. be kaulų iš Sierra Lindón - Teruel D.O.P. kumpis pasižymi raudona spalva, įsotintu riebalu ir pjaustant atskleidžia labai blizgantį paviršių. Jis išsiskiria mažai sūriu ir tuo pačiu metu švelniu skoniu. Jo riebalai turi malonų skonį, o jo rieboka konsistencija išskiria unikalų aromatą. Prezentacija: Be kaulų kumpis vakuuminėje pakuotėje. Brandinimas: 20 - 24 mėnesiai...
... jūros oras, kuris, prieš pasiekdamas slėnį, pavogė kalnuose miškų balzamus. Priklausomai nuo sezono, atidaromos langai ir taip tęsiama devynis mėnesius. Tada leidžiamasi į rūsį: čia po dvejų metų baigiasi brandinimas. Rezultatas yra jaudinantis, tačiau reikės būti pasiruošusiam jaudintis: reikės pajusti, beveik išgirsti, retą jos riekelės saldumą, ir bėda, jei pašalinsite riebalus, lengvus ir virškinamus, kurie suteikia harmoniją ir švelnumą. Baltas duona ir vietinis vynas yra idealiausi jos palydovai.
Ispanija, Calamocha
...Ilga forma, profiliuota ir su apvaliais kraštais, išlaikant koja. Raudona spalva ir blizgus išvaizda pjūvyje, su dalinai įsiskverbusia riebalų mase raumenyse. "Jamón Casa Vieja D.O." iš Teruel yra aukščiausios kokybės produktas. Iki dviejų metų natūralus brandinimas mūsų džiovykloje Calamocha (Teruel). Intensyvus aromatas su subtiliu ir mažai sūriu skoniu. 100% Teruel produktas, sveikas ir...
Atitinkantys produktai
Jamón Casa Vieja D.O. Teruel Reserva
Teruel kilmės šoninės
Italija, Codogno
... brandinimas privalo vykti kilmės zonoje; taigi, tik pienas ir itališka tradicija. Norint pagaminti apie 32-34 kg svorio sūrį, reikia 500 litrų pieno, kuris į pieninę atvežamas per 1-2 valandas po melžimo. Pienas paliekamas ilsėtis 12-18 valandų, per kurias dalis riebalų išsiskiria, o forma pašalinama, kad pusiau riebus pienas galėtų suteikti puikų ilgai brandinamą sūrį, išlaikant šviežio pieno skonį.
Italija, Gioia Del Colle
...virvės, svoriai, antspaudai, dangos plėvelės; - Įvairių dydžių termosandarios talpos, ricotta formelės, sūrių formos; - Sūrių brandinimas: polipropileno grotelės, lentynos, dėžės, pelėsių inhibitoriai; - Valymo medžiagos: kibirai, šepetėliai, šluotos, šluostės, šluostės, vandens valytuvai, skysti ir milteliniai valikliai, dezinfekantai, žarnelės.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play