Italija, Fidenza
...50 mėnesių brandintas Parmigiano Reggiano turi stiprų, ryškų skonį, turtingą maistingųjų medžiagų ir mažai riebalų. Tai ideali sūrio pasirinkimas rafinuotiems skoniams ir lengvoms dietoms.
... jūros oras, kuris, prieš pasiekdamas slėnį, pavogė kalnuose miškų balzamus. Priklausomai nuo sezono, atidaromos langai ir taip tęsiama devynis mėnesius. Tada leidžiamasi į rūsį: čia po dvejų metų baigiasi brandinimas. Rezultatas yra jaudinantis, tačiau reikės būti pasiruošusiam jaudintis: reikės pajusti, beveik išgirsti, retą jos riekelės saldumą, ir bėda, jei pašalinsite riebalus, lengvus ir virškinamus, kurie suteikia harmoniją ir švelnumą. Baltas duona ir vietinis vynas yra idealiausi jos palydovai.
Italija, Codogno
... brandinimas privalo vykti kilmės zonoje; taigi, tik pienas ir itališka tradicija. Norint pagaminti apie 32-34 kg svorio sūrį, reikia 500 litrų pieno, kuris į pieninę atvežamas per 1-2 valandas po melžimo. Pienas paliekamas ilsėtis 12-18 valandų, per kurias dalis riebalų išsiskiria, o forma pašalinama, kad pusiau riebus pienas galėtų suteikti puikų ilgai brandinamą sūrį, išlaikant šviežio pieno skonį.
Italija, Gioia Del Colle
...virvės, svoriai, antspaudai, dangos plėvelės; - Įvairių dydžių termosandarios talpos, ricotta formelės, sūrių formos; - Sūrių brandinimas: polipropileno grotelės, lentynos, dėžės, pelėsių inhibitoriai; - Valymo medžiagos: kibirai, šepetėliai, šluotos, šluostės, šluostės, vandens valytuvai, skysti ir milteliniai valikliai, dezinfekantai, žarnelės.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play