Prancūzija, Esquiule
...Balaka sūrinė specializuojasi Ossau Iraty ėriuko sūrio brandinime ir pardavime. Šie sūriai gaminami tik Baskų šalies ir Béarn kalnų piemenų. Jie turi AOP/apsaugotą kilmės pavadinimą. Brandinimas yra rankinis ir amatininkas.
Italija, Noci
...Caciocavallo yra pusiau brandintas sūris, pagamintas iš karvės pieno, tradiciškai formuojamas rankomis. Jo pavadinimas „caciocavallo“ kilęs iš to, kad šis produktas brandinamas poromis „ant medinių sijų“ mažiausiai 45 dienas. Jis pasižymi intensyvia geltona spalva, turi kreminę konsistenciją ir malonų, šiek tiek intensyvų skonį, puikiai tinka vartoti vieną arba su duona, taip pat kepta ant grotelių arba kartu su puikiu puodeliu vyno iš Apulijos.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play