Italija, Orbassano
PASTA GIRARDI yra organizuota amatų įmonė iš Pjemonto, specializuojanti nuo 1997 metų kasdienėje šviežios makaronų, ravioli, lasagnų ir aukštos kokybės gurmaniškų patiekalų gamyboje, skirtų maisto sektoriaus profesionalams (HORECA) ir mažmeninei prekybai, tiek nepriklausomai, tiek organizuotai. Kiekvienas mūsų produktas yra nuolatinės dėmesio tyrimams ir žaliavų atrankai rezultatas, o galiausiai v...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Mes gaminame visus savo makaronus rankomis, laikydamiesi tradicinių amatininkų metodų: tarp dviejų itališkos meringos lukštų, švelnių ir minkštų, slepiame skanias ganaches. Dėl šios priežasties mūsų makaronai yra švieži ir trapūs produktai. Tačiau mes nesiūlome siuntimo paslaugų mūsų makaronų rinkinukams. Jie yra prieinami tik parduotuvėje arba pristatomi kurjeriu. Tarp skonių, kuriuos jums...
Italija, Castellamare
...100% itališka poringa ir raukšlėta rankų darbo makaronai, puikiai tinkantys bet kokiai padažui surinkti, bronziniai traukti lėto džiovinimo proceso metu, kad visiškai išsaugotų savo skonį ir aromatą.
Prancūzija, Melle
Melle et une Pâte yra makaronų gamintojas, įsikūręs Melle, netoli Marais Poitevin (79). Mes gaminame aukščiausios kokybės sausų ir šviežių makaronų, naudodami vietines žaliavas. Mūsų makaronai yra unikalūs, o mes siūlome originalius skonius: laukiniai česnakai, jūros dumbliai, dilgėlės, šafranas, angelikos, baravykai, spirulina, kanapės, pipirmėtė ir Espelette pipirai. Mes didžiuojamės galėdami už...
Prancūzija, Provins
...Makaronai buvo sukurti arabų šalyse, kai europiečiai pradėjo plaukti toli nuo savo žemių. Viduramžiais „makaronas“ reiškė du skirtingus produktus: pyragą, bet taip pat ir sriubą su miltų elementais, kurią valgydavo su tarkuotu sūriu, cinamonu ir šafranu, ir kuri buvo vadinama „makaronais“ nuo XVII amžiaus. Makaronas pasirodė Europoje viduramžiais, pirmiausia Italijoje, pavadinimu maccherone...
Italija, Villafranca
...Paccheri Del Vesuvio Aistra ir tradicija yra ingredientai mūsų didelio sėkmės, kurie suteikia gyvybę autentiškoms specialybėms iš Kampanijos, regiono, garsėjančio savo gastronomine kultūra ir malonumu ragauti šviežią, rankų darbo makaroną, pagamintą su visa senovės tradicija. Jie gaminami iš tobulai ištemptos tešlos, o vėliau išpjauti, kad gautų šio formato būdingą formą. Virtuvėje Paccheri yra...
Vokietija, Düsseldorf
...BRONZOS TRAUKTAS Lėtai džiovintas Tradiciška metodika Papildomai kalibruotas kietųjų kviečių smulkintas miltai Rankų darbo makaronai, kurie yra traukiami per bronzą ir lėtai džiovinami, kad kuo labiau išlaikytų žaliavos kokybę. INGRIDIENTAI: Kietųjų kviečių smulkintas miltai, vanduo. SVORIS 0,5 kg ŽENKLAS Mažasis Princas Nuostabi maisto serija Pagaminta Italijoje...
Prancūzija, Dijon
...Šie makaronai yra 100% rankų darbo! Išties, visi ingredientai yra švieži. Kiaušiniai gaunami iš laisvai laikomų vištų, o miltai atkeliavo tiesiai iš abatijos malūno. Norint pagaminti šiuos rankų darbo makaronus, Alsacijos abatijos vienuoliai kasdien rankomis sulaužo nuo 800 iki 1000 kiaušinių!
Slovėnija, Krmelj
...Fusi yra tradiciniai Slovėnijos makaronai, pasižymintys ilgomis, banguotomis juostelėmis. Mes pasirinkome šiek tiek kitokį požiūrį, išlaikydami jų esmę, tačiau atlikdami keletą pakeitimų. Jie gaminami iš durum miltų ir ciberžolės. Fusi garsėja savo unikaliu pavidalu, primenančiu rankų darbo juosteles. Šie makaronai yra mėgstami Slovėnijos virtuvėje ir dažnai naudojami įvairiuose patiekaluose...
Prancūzija, St Sulpice De Faleyrens
...Nenaudojamos, stabilizuotos kviečių kamuoliuko užpildas. 100% medvilnės audinys pagalvėms 100% medvilnės arba lino audinys užvalkalams Raštai kinta priklausomai nuo sezono 100% rankų darbo gamyba...
Vengrija, Miskolc
Italija, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne iš kietųjų kviečių: Tai makaronai, pagaminti iš grūdų semolinos, surinktos Volteros kalvose iš kooperatyvo ūkininkų. Gamyba vykdoma pagal tradicinius metodus, naudojant bronzines formas ir džiovinant žemoje temperatūroje. Tortelloni, Tortelloni Žalieji, Maremmani - rankų darbo švieži makaronai.
...Rankų darbo patiekalai. Sertifikuota aukšta kokybė. Pirmieji ir antrieji patiekalai vienkartinėse 300 g porcijose ir 2,5 kg skardose. Įvairūs produktai, aukščiausios kokybės šaldyta šviežia makaronai, klasikiniai ir įdaryti mėsa bei žuvimi. Ravioliai, torteliai, lasagna, kanellonai, gnocchi, tagliatelle, caserecci ir kt.. Mes gaminame individualiai pritaikytas pakuotes oro linijoms, viešbučiams, kruiziniams laivams ir kt..
Šveicarija, Bad Ragaz
...Mūsų specializacija yra kūrybiškai pagaminti rankų darbo makaronai. Tik „il Grand Maestro“ žino paslaptis, kaip sukurti įvairius ir nuolat skirtingus raštus. Kaip valgoma, virtinė dekoracija, jie yra kiekvieno patiekalo akcentas. Nepriklausomai nuo to, ar drįstate, leiskite savo kūrybiškumui laisvai tekėti. Kiekis: 90 g Prekės numeris: 240.
Įsikūrusi Varreddes, Île-de-France, mūsų ūkininkų ūkis yra įsipareigojęs tvariai auginti kietąjį kviečius, kad sukurtų rankų darbo makaronus trumpaisiais kanalais. Įkurta šeimos ūkininkų, dirbančių jau kelias kartas, mes auginame savo kietuosius kviečius ir kitas kultūras, laikydamiesi aplinkosaugos principų. 2020 m. pradėjome makaronų gamybos veiklą ūkyje, naudodami akmeninių malūnų malimo...
Vokietija, Berlin
Šviežių makaronų ir šaldytų šviežių makaronų produktų gamyba: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, įdaryti Gnocchi, rankų darbo įdaryti makaronai, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Švieži makaronai su ypatinga kokybe. Mes gaminame išskirtinius makaronus iš geriausių ingredientų ir specialių gamybos procesų.
Jungtinė Karalystė, Macclesfield
... skonių šefų pasirinkime. La Mia Pasta siūlo aukštos kokybės makaronus visomis formomis ir rūšimis, naudojant tradicinę namų, rankų darbo techniką. Prašome apsilankyti http://www.spspa.it/index.php?lang=it, kad geriau susipažintumėte su mūsų produktais, patalpomis ir pan. Ten yra trumpas vaizdo įrašas, rodantis, kaip gaminami makaronai. Taip pat turime prabangią alyvuogių aliejaus liniją, taip pat infuzuotą alyvuogių aliejų daugeliu skonių, prašome apsilankyti mūsų gamykloje ir sužinoti daugiau apie mūsų apdovanojimus pelniusį alyvuogių aliejų;...
Graikija, Kozani
...Tradiciniai Vojų makaronai "Pelka" gaminami ir supakuojami mūsų dirbtuvėse Pelikanoje, Kozanės rajone, kalnuotame kaime Vojų provincijoje. Mūsų ingredientai yra aukščiausios kokybės, be dažiklių ir konservantų, ir 100% graikiškos kilmės. Išbandykite kvietinį trahaną, jis yra rankų darbo, pagamintas iš mūsų grūdų ir avies pieno iš mūsų kaimo ūkininkų. Taip pat siūlome makaronus su šafranu...
... likeriai, rankų darbo makaronai, sicilietiški arancini, karšti patiekalai, sicilietiški cannoli, sicilietiška brioche, sicilietiški vynai, tradiciniai sicilietiški saldumynai, sicilietiškas aliejus ir kt.\nPasirinkite kokybę, šviežumą ir autentiškumą..." }...
Italija, Sammichele Di Bari
...Pastificio Di Bari Tarall'oro įkurtas 1982 metais; 2014 metais atnaujino kepinių linijas su svarbiais naujovėmis, neprarandant savo pagrindinės veiklos - rankų darbo makaronų. Tarall’Oro makaronai, apie 100 prekių 10 skirtingų skonių, pagaminti tik iš aukščiausios kokybės kietųjų kviečių miltų, yra formuojami bronzinėmis formomis ir gaunami lėtai džiovinant žemoje temperatūroje, kas leidžia gauti...
...Anatolijos skanėstai, džiovinti vaisiai, džiovintos daržovės, džiovintos figos, alyvuogės, tarhana sriuba, saulėje džiovintų pomidorų pasta, saldainiai, rankų darbo spageti (makaronai), turkiškas malonumas ir daugybė kitų prekių yra prieinamos. Mes specializuojamės Viduriniųjų Rytų ir Egėjo jūros virtuvėse. Mūsų produktuose nėra gliukozės sirupo. Mes siūlome saulėje džiovintus arba specialiai orkaitėje džiovintus produktus.
Belgija, Vivegnis
PMSWEET įsivaizduoja ir kuria prabangius rankų darbo konditerijos gaminius, skirtus gurmanams. Mes specializuojamės makaronų gamyboje. Mūsų makaronai gaminami rankiniu būdu, naudojant išskirtines žaliavas: Bourbon vanilę, Valrhona šokoladą, šviežius sezoninius vaisius. Mūsų makaronai pagaminti iš aukščiausios kokybės migdolų. Jie sujungia traškią, migdolų ir meringue pagrindu pagamintą lukštą su...
Mes prekiaujame aukštos kokybės tradiciniais Apulijos produktais. Siūlome savo klientams produktų asortimentą su vienu prekės ženklu: Taralli, sausainiai ir saldūs bei sūrūs užkandžiai, Orecchiette, Cavatalli ir kiti tradiciniai rankų darbo makaronai, šalto spaudimo ekstrahuotas alyvuogių aliejus, gaminamas kaimo malūnuose, kaip senais laikais. Gamindami naudojame sveikus receptus, be konservantų, atidžiai rūpindamiesi produktų kokybe, pakuotėmis ir etiketėmis. Mūsų klientai Italijoje yra parduotuvės, mažieji supermarketai, vyno parduotuvės. Eksportuojame į visą Europą.
Pasta Riscossa nuo 1902 metų. Aukštos kokybės kietųjų kviečių semolinos makaronai iš Italijos ir užsienio su minimaliu 12,5% baltymų kiekiu. Pastificio Riscossa siūlo daugiau nei dešimt prekių kategorijų: Sausi semolinos makaronai, Specialūs regioniniai makaronai, Pusiau švieži ir rankų darbo makaronai, Kiaušinių makaronai, Gourmet makaronai, gaminti bronziniais formeliais, Raudonoji linija, Padažai, Aliejus ir Actas, Sausainiai, Miltai ir Semolinos, Ryžiai, Bulvių gnocchi. 120 formatų. 250 platintojų 80 šalių.
Italija, Paina Di Giussano
... srityje. Žemiau pateikiami kai kurie produktai, kuriuos visada rasite mūsų parduotuvėje: Gorgonzola d.o.p. šaukštu ir riekelėmis, daugiau nei 30 skirtingų Gorgonzolos pagrindu pagamintų erborinatų; aukščiausios kokybės mėsos gaminiai, švieži sūriai iš Valsassina (LC), brandinti karvės ir ožkos sūriai, medus, džemai, vynai, kiaušiniai, šviežia makaronai, jogurtas, miltai, arbata, užpilai, sausainiai ir dar daug daugiau. Įžengti į mūsų parduotuvę ne tik malonu, bet ir būdas suprasti skirtumą tarp mūsų siūlomų rankų darbo produktų ir tų, kurie paprastai randami rinkoje.
Belgija, Bois-de-Villers
...Le Mil'pat yra rankų darbo šviežių makaronų dirbtuvės, gaminančios makaronus iš kietųjų kviečių semolinos: 27 skirtingi modeliai (linguine, maccheroni, pappardelle, reginette, 28-29 cm ilgio rigatoni, spaghetti, tagliatelle, conchiglie lisce, filea del calabrese, lumaconi, mezze rigatoni, orecchiette, penne rigate, pennette rigate, radiatori, mini reginette, rigatoni rigate, spirelli...
Italija, Ravenna
...Restoranas ir pica "Il Naif" visada buvo vienas geriausių Ravennoje ir siūlo savo klientams dėmesingą ir kruopštų aptarnavimą. Mūsų restorane galite rasti: Platus meniu su jūros gėrybių specialybėmis. Šviežia žuvis kiekvieną dieną, mišrus žuvies kepimas, mišri žuvies ant grotelių ir žuvies žaliava, krustacei, baravykai, trumai, rankų darbo makaronai, kepta mėsa, salotos ir visų rūšių daržovės. Picos kepamos malkomis. Kamuto picos, ypatingą dėmesį skiriame virtuvės be riebalų ir tinkamam baltymų bei angliavandenių balansui. Vieno patiekalo meniu sportininkams.
Italija, Parma
...kruopščiai parinkti šefui Davide. Specialioms progoms arba kasdieniam jūsų maistui, nuolat atnaujinama speciali šviežios makaronų, tradicinių produktų ir atrinktų vynų bei mūsų rankų darbo desertų pasirinkimas. PARDUOTUVĖ ir siuntimas visoje Italijoje. Meniu yra sezoninis, kiekvieną kartą keičiant meniu, būtina jaunų bendradarbių pagalba, kurie jau daugelį metų lydi Davide šioje jo aistroje. Visi makaronai, griežtai pagaminti namuose, kyla iš talentingų moterų rankų virtuvėje. Apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje: https://trattoria-antichi-sapori.myshopify.com/...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play