Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Mes gaminame visus savo makaronus rankomis, laikydamiesi tradicinių amatininkų metodų: tarp dviejų itališkos meringos lukštų, švelnių ir minkštų, slepiame skanias ganaches. Dėl šios priežasties mūsų makaronai yra švieži ir trapūs produktai. Tačiau mes nesiūlome siuntimo paslaugų mūsų makaronų rinkinukams. Jie yra prieinami tik parduotuvėje arba pristatomi kurjeriu. Tarp skonių, kuriuos jums...
Prancūzija, Melle
Melle et une Pâte yra makaronų gamintojas, įsikūręs Melle, netoli Marais Poitevin (79). Mes gaminame aukščiausios kokybės sausų ir šviežių makaronų, naudodami vietines žaliavas. Mūsų makaronai yra unikalūs, o mes siūlome originalius skonius: laukiniai česnakai, jūros dumbliai, dilgėlės, šafranas, angelikos, baravykai, spirulina, kanapės, pipirmėtė ir Espelette pipirai. Mes didžiuojamės galėdami už...
Prancūzija, Provins
...Makaronai buvo sukurti arabų šalyse, kai europiečiai pradėjo plaukti toli nuo savo žemių. Viduramžiais „makaronas“ reiškė du skirtingus produktus: pyragą, bet taip pat ir sriubą su miltų elementais, kurią valgydavo su tarkuotu sūriu, cinamonu ir šafranu, ir kuri buvo vadinama „makaronais“ nuo XVII amžiaus. Makaronas pasirodė Europoje viduramžiais, pirmiausia Italijoje, pavadinimu maccherone...
Prancūzija, Dijon
...Šie makaronai yra 100% rankų darbo! Išties, visi ingredientai yra švieži. Kiaušiniai gaunami iš laisvai laikomų vištų, o miltai atkeliavo tiesiai iš abatijos malūno. Norint pagaminti šiuos rankų darbo makaronus, Alsacijos abatijos vienuoliai kasdien rankomis sulaužo nuo 800 iki 1000 kiaušinių!
Prancūzija, St Sulpice De Faleyrens
...Nenaudojamos, stabilizuotos kviečių kamuoliuko užpildas. 100% medvilnės audinys pagalvėms 100% medvilnės arba lino audinys užvalkalams Raštai kinta priklausomai nuo sezono 100% rankų darbo gamyba...
Įsikūrusi Varreddes, Île-de-France, mūsų ūkininkų ūkis yra įsipareigojęs tvariai auginti kietąjį kviečius, kad sukurtų rankų darbo makaronus trumpaisiais kanalais. Įkurta šeimos ūkininkų, dirbančių jau kelias kartas, mes auginame savo kietuosius kviečius ir kitas kultūras, laikydamiesi aplinkosaugos principų. 2020 m. pradėjome makaronų gamybos veiklą ūkyje, naudodami akmeninių malūnų malimo...
Prancūzija, Nimes
... balzamiko actas, senovinių grūdų ar be glitimo rankų darbo makaronai, pestai ir kiti paruošti padažai). Taip pat siūlome mokymus apie alyvuogių aliejaus degustavimą ir derinimą su įvairiomis virtuvėmis, taip pat gamtos ekskursijas alyvmedžių plantacijose Italijoje. Mūsų viešoji svetainė šiuo metu nėra išsami dėl mūsų pasiūlymų.
Amatininkas, gaminantis provanso sausainius. Mūsų asortimentą sudaro: Navetės (apelsinų žiedų, anyžių, alyvuogių aliejaus), migdolų traškučiai, migdolų miltų makaronai, anyžių traškūs sausainiai, citrinos ir apelsino skanėstai, Gibassiés ir Sablés. Mūsų produktai gaminami pagal senas receptūras, kurių paslaptį saugome, ir visiškai rankų darbo.
Prancūzija, Narbonne
Apsilankykite Le Temps du Chocolat, šokolado parduotuvėje Narbone, adresu 54 rue Jean Jaurès, kur rasite platų šokoladų ir skonių pasirinkimą. P. Jérôme Bories, šokolado meistras, dirbantis daugiau nei 30 metų, siūlo savo šokoladinius kūrinius, kuriuos pats gamina iš gryno kilmės šokolado ir gryno kakavos sviesto: šokoladiniai saldainiai, šokoladiniai kąsneliai, glazūruoti kaštonai, makaronai, rankų darbo ledai, ledų kremai ir sorbetai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play