Italija, Bergamo
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Italija, Misano Adriatico
...2 kg sverto provolone yra puikus itališkas sūris, skirtas praturtinti bet kurį patiekalą. Su savo stipriu ir aštriu skoniu, šis sūris suteikia kiekvienam patiekalui skonio akcentą, paversdamas jį unikalia patirtimi gomuriui. Pagamintas su rūpesčiu ir tradicija, 2 kg sverto provolone yra puikus pasirinkimas tikriems sūrio mėgėjams.
Italija, Codogno
Italija, Noci
...Provolone stagionato yra brandintas sūris, pagamintas iš karvės pieno, tradiciškai apdorotas ir formuojamas rankomis, brandinamas apie 9–12 mėnesių. Jis pasižymi geltona spalva, labai kreminės konsistencijos, išorėje kietas ir turi labai intensyvų bei šiek tiek aštrų skonį, puikiai tinka vartoti ir drožlėmis arba kartu su puikiu vyno taure.
Tiesioginė prekyba ir eksportas į cash and carry visame pasaulyje, tiesioginė prekyba restoranams visame pasaulyje, itališki produktai, bufalo mozzarella, picos mozzarella, fior di latte, San Marzano pomidorai pica, šviežia pasta, pasta Italijos restoranams užsienyje. Neprilygstamos kainos itališkiems produktams, užsisakykite mūsų svetainėje ir gausite produktus tiesiai į savo restoraną, vynas, ek...
Italija, San Donaci
...Vynas, gautas iš 100% Primitivo vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Raudonojo vyno gamyba su fermentacijos proceso termoreguliavimu. Jis pasižymi švelniais taninais ir ilgai išliekančiu skoniu bei aromatu. Aromate išryškėja subrendusių raudonųjų vaisių, tokių kaip braškės, avietės ir gervuogės, kvapai, taip pat želė pavidalu. Idealiai tinka su brandintais sūriais, tokiais kaip Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, makaronais su bolonietišku padažu, baltomis mėsomis troškintomis stiliumi cacciatora.
Italija, Busto Arsizio
La Castellanza spa užsiima pieno produktų ir sūrių gamyba bei platinimu, įskaitant mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, iš grynos ožkos pieno ir daugybę kitų skanėstų, visada naudodama tik šviežią pieną. Viena iš mūsų specialybių yra ožkų sūriai, kurie pasižymi geresniu virškinamumu nei kiti sūriai. Taip pat gaminame aukščiausios kokybės burro ir mascarpone.
...ypač pieno gamykloms, gaminančioms bet kokio tipo „pasta filata“... sūrį, tokį kaip mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata ir kt. Taip pat specializuojamės gaminant ir atnaujinant mini pieno linijas, turinčias skirtingas gamybos galimybes. -Visos mūsų MINI pieno linijos yra „tailor – made“ pagal specifinius klientų reikalavimus.
Italija, San Cesario Sul Panaro
Almac yra lyderė projektavimo ir gamybos srityje, teikianti mašinas, įrenginius ir automatizavimą sūrių pramonei, ypač minkštųjų sūrių (pvz., mozzarella ir provolone) gamybai, ir yra pageidaujamas partneris pagrindiniams Italijos ir užsienio maisto pramonės grupėms. Almac, bendradarbiaudama su aukštos kvalifikacijos specialistais, sukūrė verslo valdymo sistemą, neseniai sertifikuotą DNV ITALIA, atitinkančią tarptautinius standartus UNI EN ISO 9001-2008.
Gaminti mozzarella, ricotta, provolone...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei