Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
... kilnių vynuogių, gaunamų tik iš didžiųjų Burgundijos terroir. Vyninimas ir brandinimas: tik geriausi spaudimo sultys yra atrenkamos ir vyninamos atskirai. Brandinimas nerūdijančio plieno talpose apie 10 mėnesių, po to brandinimas ant lentynų daugiau nei 5 metus ir degorgavimas. Degustacija Patiekimo temperatūra tarp 10° ir 12 °C. Šventinis vynas, jis taip pat subtiliai lydi rafinuotą virtuvę.
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...VYNO RŪŠIS: Gamay noir su baltu sultimis. GAMYBA: Natūralus filtruotas rožinis vynuogių sultys, pasterizuotas ir gazuotas. Be pridėtinio cukraus. Dėžė su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Warmeriville
...Ingredientų sąrašas: Nesaldintas vynas, vynuogių sultys, sacharozė, anglies dioksidas, konservantas: _sieros anhidridas_. Maistinė vertė 100g: Energijos vertė (kcal) 18 kcal / 100g Druska 0.1 g / 100g Riebalai 0.5 g / 100g Cukrus 4.2 g / 100g Baltymai 0.5 g / 100g Sočiųjų riebalų rūgštys 0.1 g / 100g Angliavandeniai 4.2 g / 100g EAN kodas:3113590006851 Prekės kodas:835161 Vidutinė galiojimo data:486 dienų Kilmės šalis:VOKIETIJA Pakuotės dydis:6 UVC Paletės dydis:570 UVC (t.y. 95 pakuotės)...
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
Prancūzija, Paris
...100 % grynas baltųjų vynuogių sultys vieno litro butelyje Kilmė: Brazilija Etiketė portugalų kalba...
Prancūzija, Caromb
...2 metai Vyninimas: Tiesioginis spaudimas. Sultys greitai atvėsinamos, kad išsaugotų aromatus. Natūralus nuosėdų nusėdimas šaltyje. Vyninimas talpoje 16°C, siekiant optimalaus gaivumo ir aromatų. Brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo.
Prancūzija, Cournon D'auvergne
...Porai* (55%), bulvės* (35%), Amberto sūris* AOC (pasterizuotas karvės pienas, druska, pieno rūgšties bakterijos ir brandinimo kultūros) (15%), vanduo, saulėgrąžų aliejus*, sojos padažas* (vanduo, sojos pupelės*, druska, alkoholis*, koji), balzamiko actas* (vyno actas*, virti vynuogių sultys*), ryžių miltai*. * Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės - Alergenai Naudojimo rekomendacijos Idealiai...
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Dėmesio, tikra gurmaniška patirtis. Šis nefiltruotas ir tik karštai pasterizuotas ekologiškas sultys leis jums atrasti tikras sultis, išspaudžiamas tiesiai iš spaudos. Nepakartojamos skonio ir malonumo akimirkos laukia. Domenas:DOMAINE COUSTARRET Pavadinimas:VIN DE FRANCE Regionas:SUD-OUEST Spalva:Baltas Veislės:Gros Manseng Auginimo būdas:Ekologiškas Svoris:1 kg Talpa:75cl Metai:2020...
Prancūzija, Malataverne
...Raudonųjų vaisių mišinys (vynuogės, vyšnios, juodieji serbentai, avietės, braškės, raudonieji serbentai, juodieji serbentai ir mėlynės), pagamintas rankomis Provanso regione. Vanduo (44%), vynuogių sultys (24%), vyšnių sultys (10%), cukrus, braškių sultys, juodųjų serbentų sultys, aviečių sultys, juodųjų serbentų sultys, mėlynių sultys, raudonųjų serbentų sultys.
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Prancūzų pavadinimas Cinsaut N Naudojimas Vynuogių veislė Fenologija Pūtimų pradžios laikas: 9 dienos po Chasselas. Brandinimo laikas: 2-asis laikotarpis, 3 savaitės po Chasselas. Technologinės galimybės Vynuogės yra didelės, o uogos labai didelės. Sultys gaunamos dideliais kiekiais. Tačiau su šia veisle galima gauti vaisių, malonių ir švelnių produktų, ypač puikių rožinių, gerose, mažai...
Prancūzija, Mandelieu
...Vyno actas, koncentruota vynuogių sultys, dažiklis: E150d. Sudėtyje yra sulfitų Neto svoris: 0,250 KG Talpa: 25 CL...
... profilis pasižymi saldžiais ir sultingais saulėje sunokusių vynuogių persikų akcentais, žinomais dėl savo unikalaus ir intensyvaus skonio.","Teneur totale en fruits:":"Bendras vaisių kiekis:","Energie 1006/237 kJ kcal":"Energija 1006/237 kJ kcal","Sel 0.01 g":"Druska 0.01 g","Proteins 0.6 g":"Baltymai 0.6 g","UGS:3 455 149 000 584":"UGS: 3 455 149 000 584","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Vidutinė maistinė vertė 100 g","Pêche De Vigne, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Vynuogių persikas, cukrus, citrinos sultys, želė formuotojas: obuolių pektinas."}...
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Clairet Sudėtis : Cabernet Sauvignon Laikymo potencialas : Apie 7 metus Vyninimas : Vynuogės skinamos, kai pasiekia optimalų aromatinį brandumą. Vynuogės yra sutraiškytos ir atskirtos, tada dedamos į talpą. Po 24-48 valandų maceracijos, priklausomai nuo metų, sultys jau būna nuspalvintos vynuogių odelės. Talpa yra „nupjauta“: pašalinama 10% sulčių, kurios fermentuos nerūdijančio plieno...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: kvietinė miltai, sviestas, kviečių sėlenos, 6.7% violetinė garstyčia (vynuogių sultys, garstyčių sėklos ir apvalkalas, vynas, vanduo, actas, druska, prieskoniai, sulfatai), 6.7% senovinė garstyčia (vanduo, alkoholio actas, garstyčių sėklos ir apvalkalas, druska, rūgštiklis: citrinos rūgštis, aromatai, antioksidantas: kalio disulfitas), druska. Maistinė vertė 100g: Energija 1875 Kj, 450 Kcal, riebalai 31g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 21g, angliavandeniai 37g, iš jų cukrus 1.2g, baltymai 5.8g, druska 1.4g.
Prancūzija, Arles
...Amatininkas Popol Medaus balzamiko garstyčios Ingredientai: garstyčių sėklos, oh, balzamiko actas (vyno actas, vynuogių sultys, karamelės dažiklis E150d), 15% medaus, 15% alkoholio actas, druska, cukrus, prieskoniai, natrio sulfitas (konservantas).
Prancūzija, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"Veislės\nGrenache Noir 59%\nCinsault 20%\nSyrah 17%\nCabernet Sauvignon 4%\n\nVINIFICATION\nVynuogės skinamos, kai brandumas yra optimalus, naktį, kad išsaugotų vynuogių šviežumą.\nAtvykus į rūsį, šios raudonos veislės greitai ir šaltai spaudžiamos, kad būtų išgauta labai šviesi rožinė spalva. Sultys fermentuojamos žemoje temperatūroje, kad išlaikytų subtilių aromatų šviežumą.\n...
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...Garstyčios, vynuogių sultys. Tradicinė Brive specialybė. Saldus ir aštrus, jis praturtina daugelį patiekalų.
Prancūzija, Chalonnes Sur Loire
...Dėl išskirtinio inertinio dujų spaudimo proceso „Bucher Inertys“, 100 % spaudžiamų vynuogių sultys yra apsaugotos nuo oksidacijos. Spalva, tipinumas ir aromatinis potencialas išlieka žadantys šviežiems baltiesiems ir rožiniams vynams, malonumams, turintiems vaisių skonį, puikiai pritaikytiems vartotojų skoniui. Nuolatinis uždaro ciklo veikimas, naudojamas dujos yra perdirbamos naudojant minkštą...
Prancūzija, SAINT PAUL EN JAREZ
Amatinė gamyba ir šviežių vaisių sulčių prekyba. Per metus praturtinta, Jean-Louis Bissardon vaisių sulčių asortimentas siūlo „tradiciškas“ sultis: apelsinų, obuolių, vynuogių, pomidorų; sumaniai sudarytas sultis: obuolių-ginčų, obuolių-graikinių riešutų, taip pat ir netikėtų skonių: mirabelių, vynuogių persikų, vyšnių. Dabartinė pakuotė, vaisių sultys supakuotos elegantiškuose 25 cl arba 75 cl...
Prancūzija, Azay Le Rideau
Mes esame vaisių augintojai ir spaudžiame savo vaisius, naudojame ekologinę žemdirbystę ir agroekologiją, kad prižiūrėtume savo sodus. Mes gaminame natūralius sultis, naudodami šalto spaudimo metodą ir švelnią pasterizaciją, kad išsaugotume vaisių aromatus. Mūsų sultys yra be konservantų, be priedų ir be pridėtinio cukraus. Mes atitinkame Europos ir pasaulines kokybės standartų reikalavimus: BRC, IFS, Global GAP, Ekologiški sodai, HVE. Mūsų asortimentas yra įvairus: obuolių sultys, vynuogių sultys, kriaušių sultys, abrikosų sultys, persikų sultys.
Prancūzija, St Germain Au Mont D'or
Le PERE BAPTISTE yra įsikūręs ST GERMAIN AU MONT D’OR savivaldybėje, prie SAONE upės, link NEUVILLE SUR SAONE, ir turi vaisių perdirbimo dirbtuvę, kurioje gaminami sultys. Ši dirbtuvė pradeda savo veiklą kiekvienais metais nuo rugsėjo vidurio, gamindama vynuogių sultis iš mūsų regiono vynuogininkų, esančių Lijono šlaituose, Beaujolais ir Mâconnais. Nuo spalio vidurio prasideda obuolių ir kriaušių...
... sultys, vadinamos moštu, po nuosėdų nusileidžia į rūsį ir dedamos į statines, kuriose vyks alkoholinis fermentavimas. Raudonųjų vynų atveju, vynuogės yra iš dalies atskirtos (tikslas - atskirti uogas nuo kotelių); jos tada maceruoja talpoje (pageidautina medinėje) savaitę ar ilgiau, priklausomai nuo metų derliaus. Ši fazė leidžia išgauti taninus ir spalvą, esančius vynuogių odoje. Kai talpos pasiekia maždaug 16-18°C temperatūrą, mielių veikla prasideda ir prasideda alkoholinis fermentavimas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play