Prancūzija, Arengosse
... : Baltasis šokoladas, kad patirtumėte turtingą ir skanų skonį. Spalvotas : natūralaus geltono dažiklio (E100) užuomina. Pakuotė : 200 g PET indelis, kad būtų išsaugota produkto šviežumas ir skonis. Naudojimas : Puikiai tinka saldinti karštus gėrimus, aromatizuoti kepinius arba tiesiog pabarstyti ant šviežių vaisių ar jogurto, kad suteiktumėte saldų ir gurmanišką akcentą. Nuoroda:SUCRE0026B...
Prancūzija, Val De Cognac
...Naujos skanios, galingesnės, autentiškos ir be pridėtinio cukraus recepto kūrimas, visada remiasi tradiciniais šeimos receptais, skirtas patenkinti išrankių skonio mėgėjų poreikius. Subtilaus skonio žemės ūkio romas yra tik pabrėžiamas vaisių ir prieskonių, abu gaunami iš sąžiningos prekybos. Nauja pabėgimo patirtis, skirta dalintis...
Prancūzija, Warmeriville
... vertė 100g: Energijos vertė (kcal) 388 kcal / 100g Celiuliozė 0,1g / 100g Riebalai 1,9g / 100g cukrus 69g / 100g Maistinės skaidulos 0g / 100g Baltymai 0g / 100g Sočiųjų riebalų rūgščių 1,7g / 100g Angliavandeniai 92g / 100g EAN kodas:0000087108712 Prekės kodas:837311 Pakuotės dydis:35 UVC Paletės dydis:4725 UVC (t.y. 135 pakuotės) Prekės ženklas:MENTOS Raktiniai žodžiai:mentos...
Prancūzija, Volgelsheim
... žvakės degimo sutrikimų. Kai kvapas gerai sumaišytas, švelniai supilkite turinį į savo indą. Rekomenduojama dozė: 7–10% kvapnioms žvakėms ir 10–15% kvapų fondantams. Dėl kitų naudojimo būdų prašome pasitikrinti IFRA sertifikatą, kurį galima atsisiųsti puslapio apačioje. Naudojimas: Kvapas kvapniai žvakei. Nuoroda: PB-2141336 Vanilino buvimas: Taip Ugnies taškas: 62°C Natos: Prieskonių, Vaisių, Skanūs Viršus: obuolys/oranžinė/riešutas Širdis: kalėdinių prieskonių/citronas Pabaiga: cukrus/vanilė/romas...
Prancūzija, Privas
... cukraus kiekis 60g 100g Nuo 1885 metų amžinos jaunystės paslaptys! Kaštonų kremas iš Ardèche yra receptas, sukurtas Klémento Faugier 1885 metais Privase. Šis receptas nuo pat jo sukūrimo liko nepakitęs, jame naudojami tik natūralūs ingredientai. Ingredientai: kaštonai, cukrus, glazūruotų kaštonų likučiai, vanduo, gliukozės sirupas, natūralus vanilės aromatas Paruošta su 45g vaisių 100g, bendras cukraus kiekis 60g 100g Kodas: 2 Neto svoris (g): 500 Bruto svoris (g): 583 Kaina be PVM: 1.87 Kaina su PVM: 1.97...
...Egzotiški ir gaivūs yuzu ir drakono vaisių aromatai! Receptas taip pat prieinamas jūsų skardinės pritaikymui. INGRIDIENTAI Ingredientai: gazuotas vanduo, cukrus, rūgštis: citrinos rūgštis, rūgštingumo reguliatorius: natrio citratas, natūralūs yuzu ir drakono vaisių aromatai, taurinas, kofeinas 0,03%, saldiklis: steviolio glikozidai, dažikliai: koncentratas (saldi bulvė, morkos), niacinas...
... nešvarumus, laisvuosius radikalus ir paliks jūsų odą sveikesnę bei švelnesnę. Be to, dėka hibisko milteliuose esančių vaisių rūgščių, jis skatina jūsų odos regeneraciją. Taip prisidedama prie matomų odos trūkumų pašalinimo. Be vandens, taigi be konservantų, 100% natūralių ir ekologiškų veikliųjų medžiagų! Galiausiai, raminantis ir maitinantis šalto spaudimo kokosų aliejaus poveikis užbaigia jo veikimą.
Prancūzija, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... -> čia slypi visas EGIAZKI paslaptis). Šis namų anyžius leidžia mums tiksliai kontroliuoti pusiausvyrą tarp cukraus, anyžiaus ir vaisių. Ši operacija trunka nuo 6 iki 8 mėnesių. Mūsų likeriai nėra filtruojami, išskyrus atvejus, kai pasiekiame galutinę talpyklos pabaigą, kad pašalintume maksimalų nuosėdų kiekį. 70 cl...
Prancūzija, Saint Maur Des Fossés
...greitai pastebima odos tekstūros pagerėjimas, sumažėja trūkumai, Pagaminta iš shea sviesto, saldžiųjų migdolų aliejaus, glicerino ir vitamino E. Talpa: 250 ml Kvapas: obuolių ir juodųjų serbentų, cukraus vatos arba aistros vaisių.
...Bendra vaisių sudėtis: Paruošta su 55 g vaisių 100 g galutinio produkto. Ingredientai ir alergenai: Kriaušė, cukrus, citrinos sultys, želė formuotojas: obuolių pektinai. Sudėtyje yra mažiau nei 2% alkoholio. Vidutinė maistinė vertė 100 g Energija 1023/241 kJ kcal Riebalai < 0.5 g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių < 0.1 g Angliavandeniai 56 g Iš jų cukrūs 53 g Baltymai 0.5 g Druska 0.01 g...
Prancūzija, Villegouge
...Balto vyno sulčių koncentratas 65° išvalytas S/25 Kg Raudono vyno sulčių koncentratas 65° išvalytas S/25 Kg Ekologiški džiovinti vynuogės C/1 Kg Sultaninės vynuogės C/12,5 Kg Vynuogių cukrus 63° B/27 Kg Vynuogių cukrus 63° C/1312 Kg C/2x5 Kg...
Prancūzija, Brignais
...Viso grūdo dribsniai Turtingas skaidulų Lėtai keptas orkaitėje Traškus ir skanus Baltasis šokoladas Gervuogės ir mėlynės džiovintos, be liofilizuotų vaisių. Trumpas ingredientų sąrašas Naudojimo instrukcija Supilkite į dubenį su pienu arba pabarstykite, kur norite (jogurtas, obuolių tyrė, desertas). Ingredientai Ingredientai: avižų dribsniai*, nerafinuotas šviesus cukrus*, baltasis šokoladas* 6...
Prancūzija, Montelimar
... su Guérande druskos karamele, supakuotas į 200 g maišelį su kartoniniu dugnu, kuriame yra nugato papilotės. Ingredientai: cukrus, gliukozės sirupas, medus, migdolai, karamelė su sūdyta sviestu (8,7 %), pudra, bulvių krakmolas, nesūdyta duona (vanduo, alyvuogių aliejus, miltai), kiaušinio baltymas, natūralus vanilės ekstraktas. Gaminimo būdas: medus ir gliukozės sirupas verdami katile, kiaušinio baltymas pridedamas prie virto cukraus, vanilės, migdolų ir karamelės. Alergenai: migdolai, kiaušiniai, galimi pėdsakai riešutų.
Prancūzija, Condom
...Avietė yra subtilus vaisius, kurį reikia gerbti likeriuose. Tam reikia gerai paruošti šaltą užpilą, naudojant vieną kilogramą vaisių vienam litrui neutralaus alkoholio. Cukrus suminkštins natūralų vaisiaus rūgštumą. Labai rafinuotas likeris, puikiai papildantis labai sausą šampaną „Kir royal“. SVORIS: 1.3 kg BUTELIS: 70cl butelis SKU: LFRAM...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai 62,5% raudonųjų vaisių (serbentai, juodieji serbentai, gervuogės, mėlynės, avietės, rūgštieji vyšnios), 0,12% nepeta, cukrus, pektinas, citrina, vanduo. Svoris 210g Nuoroda: CONFFROUNEP...
Prancūzija, Fleurac
... gražių plaukų panacėjos: jame esantys vaisių rūgštys valo ir stimuliuoja galvos odą bei jos folikulus. Gleivės suteikia minkštinančių ir storinančių savybių. Augaliniai cukrūs prisideda prie drėkinimo, taip pat augalinė glicerina ir rožių vanduo. Plaukai vėl įgauna švelnumą, apimtį ir blizgesį.","Poids / Contenance":"Svoris / Talpa: 210 ml","Instructions d'usage":"Naudojimo instrukcijos: Užtepkite...
Prancūzija, Biguglia
...Šis mažas skanėstas gavo pirmąją vietą Prancūzijos Meistrų džemų ordino konkurse, laimėdamas "džemo popiežiaus Francis Miot" trofėjų. Maistinė vertė 100 g energija(kcal)= 209 energija(Kj)= 886 riebalai(g)= 0.1, iš jų sočiųjų riebalų(g)=0 angliavandeniai(g)=50, iš jų cukrūs(g)=48 baltymai(g)=0.7 druska(g)=0.1 Būklė:Naujas INGREDIENTAI:Bananai 60 %, cukrus, vanduo, citrinų sultys, Madagaskaro vanilė 0.04%, Baltasis romas iš MARTINIKOS Neto svoris:220 g Kilmė:Korsika...
Prancūzija, Laval
... gėrimus Papuoškite savo pyragus ir ledus Maistinė Vertė / 100ml : Energija 987 KJ/233 kcal ; 56g angliavandenių, iš jų cukrų 56g, Maistinės skaidulos 3,9g Sudėtis : 55,25% Filtruotas vanduo + Ekologiška Baobabo minkštimas, Ekologiškas Prancūziškas Cukrinių runkelių cukrus, Ekologiška Hibisko užpilas. Galiojimo Laikas : 24 mėnesiai. Kodėl Rinktis Mūsų Sirupą? Vegan, 100% Ekologiškas, be konservantų Pagaminta Prancūzijoje / Natūralus, be dirbtinių dažiklių Pabudinkite savo pojūčius su kiekvienu gurkšniu...
Prancūzija, Marseille
...Jūsų skonio receptoriai įsimylės šį užkandžių mišinį iš CROC'ELLA. Jis atkeliavo tiesiai iš Marseilio. Su šiuo užkandžių mišiniu galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis aperityvu kaip Marseilyje. Ingredientai Migdolai Kakavos riešutai Pistacijos Druska Bulvių krakmolas Energija: 2540 kJ / 613 kcal Riebalai: 47 g Sočiųjų riebalų rūgščių: 5.6 g Angliavandeniai: 9.8 g Cukrus: 3.6 g Maistinė skaidula: nc Baltymai: 26.6 g Druska: 2 g...
Prancūzija, Auterive
...Maloni, skani ir natūraliai saldi, mūsų aistra Antilų arbata yra nuostabus egzotinių vaisių ir gėlių mišinys, kuris atskleidžia visas Karibų salų skonio subtilybes puodelyje. Gurmaniška arbata su Antilų skoniais (manga-vaisiai, aistra-apelsinas) kupina aistros popietei. Sudėtis: Vynuogės (vynuogės, augalinis aliejus), hibiskas, bananas (bananas, kokosų aliejus, cukrus, medus), natūralus...
Prancūzija, Objat
...cukrus), 31,79% abrikosų tyrės (abrikosai, cukrus), gliukozė, pudra, trimolinas, pektinas, citrinos rūgštis, vanduo, 0,12% šafrano pistilų. Vidutinė maistinė vertė 100g: Energija 260 kcal / 1105Kj, riebalai 0g, iš jų riebalų rūgštys 0g, angliavandeniai 65g, iš jų cukrūs 60g, baltymai 0g, druska 0,08g...
Prancūzija, Gennevilliers
...laikantis galiojančių taisyklių. Uogienė pagaminta iš 60% šviežių vaisių. Ingredientai: Mangas 57%, cukrus 40%, natūralus rūgštiklis citrina 3% Dominuojanti nata: saldi ir kreminė Tekstūra: uogienė su gabaliukais...
Prancūzija, Villarembert
...Saldainiai su virtomis cukraus frambozėmis Ingredientai: cukrus, gliukozė, natūralus frambozių aromatas, vyno rūgštis, dažiklis. Laikyti nuo šilumos ir drėgmės. Saldainiai pagaminti rankomis ir supakuoti jūsų amatininko saldainių gamintojo.
Prancūzija, Colmar
...Aukso medalis Colmaro didžiajame konkurse Intensyvus ir išraiškingas aromatas su vaisių natomis, turintis aksominį ir tvirtą poskonį. Puikiai tinka kaip užkandis, šaltam bufetui ir baltai mėsai. Subalansuotas, gaivus ir švelnus baltas vynas. Jis dera su dauguma patiekalų. Puikus derlius. Veislės: 100% Pinot Auxerrois Krituliai: 550 mm/metus Amžius: 50 metų Brandinimas: 8–9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse Alkoholis: 12% Cukrus: 4,1 g/L Bendra rūgštis: 3,5 Patiekimo temperatūra: 8–10°C Laikymas: 5 metai...
Prancūzija, Malataverne
...Raudonųjų vaisių mišinys (vynuogės, vyšnios, juodieji serbentai, avietės, braškės, raudonieji serbentai, juodieji serbentai ir mėlynės), pagamintas rankomis Provanso regione. Vanduo (44%), vynuogių sultys (24%), vyšnių sultys (10%), cukrus, braškių sultys, juodųjų serbentų sultys, aviečių sultys, juodųjų serbentų sultys, mėlynių sultys, raudonųjų serbentų sultys.
Prancūzija, Cournon D'auvergne
...Burokėliai*(62%), obuoliai*, pomidorai*, obuolių actas*, svogūnai*, saulėgrąžų aliejus*, ryžių miltai*, druska, rūkytas paprika*(0,6%), kalendra*. *Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės - Alergenas Tinka veganams Naudojimo rekomendacijos Idealiai tinka tepti ant šviežio ar skrudinto duonos, džiovintų vaisių (razinų duona, figų duona...) arba natūraliai. Prieš vartojimą indelį laikykite...
Prancūzija, Moncoutant Sur Sèvre
...Ksilitolis yra poliolių šeimos saldiklis, kuris randamas mažais kiekiais daugelyje vaisių ir daržovių (braškėse, obuoliuose, žiediniuose kopūstuose, kukurūzuose...). Jo metaboliniai privalumai daro ksilitolį cukraus pakaitalu, kuris suteikia cukraus skonį ir išvaizdą, tuo pačiu gerai toleruojamas. Ksilitolis rekomenduojamas žmonėms, ieškantiems natūralaus cukraus pakaitalo. Kalorijų požiūriu, ksilitolis sudaro 240 kcal/100 g, o įprastas cukrus - 398 kcal/100 g.
Prancūzija, Etupes
...Grįžtamieji siurbliai (2 sukimosi kryptys) Pramoniniai: dyzelinas, aliejai,... Vyno: vynas, vynmedžių sultys... Maisto: alus, cukrus, vaisių minkštimas, skystas cukrus, sirupas, gliukozė, pienas, sviestas, jogurtas, skystas kiaušinis, aliejus, pomidorų padažas, druska,... Chemijos: krakmolas, klijai, vandens pagrindo klijai, emulsijos, glicerinas, vaškas, plovikliai, lakai, dažai, pramoninės...
Prancūzija, Bourgbarré
VANILLA GASY siūlo kvapnias ir subtilias natas, būdingas Madagaskaro. Specializuojamės alkoholio neturinčių vanilės ekstraktų kūrime pagal jūsų techninę specifikaciją. Apsilankykite ir atraskite pasaulį, skirtą Madagaskaro vanilės bourbon skoniams, mūsų prieskoniams ir 100% rankų darbo, be dirbtinių aromatų ir konservantų, perdirbtiems produktams. Ieškome platintojo mūsų produktams. Nedvejokite ...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play