Prancūzija, Castelnaudary
Turėdama vietinį pagrindą pietų Prancūzijoje, Grupė Rivière jau 3 kartas kuria ir rengia skanius bei novatoriškus paruoštus patiekalus, remdamasi tradiciniais prancūziškais receptais. Jos receptai, sukurti iš natūralių ingredientų, yra be dažiklių, be konservantų ir be dirbtinių aromatų. Per savo prekių ženklus Grupė Rivière parodo savo įsipareigojimą kokybei ir savo įsipareigojimą socialinei ats...
Prancūzija, Perriers-Sur-Andelle
...:":"","- Komplekte yra magnetiniai etiketės ir stovas:":"","Medžiaga ::":"Dažytas plienas","Maksimali temperatūra : :":"98°C","- Įtrauktos etiketės:":"troškinys, daržovių sriuba, pomidorų sriuba, čili, dienos sriuba, šefų specialas, sūrio padažas, keptos pupelės, karis, košė, bulvių košė ir svogūnų sriuba: ","- Talpa:":"10 L","- Maksimali temperatūra:":"98°C","Išmatavimai : :":"375(H) x 330(Ø) mm","- Prekės...
Prancūzija, Calvi
... ant smulkių mielių. Buteliavimas 2023 m. vasarį. Bouchon Diam 3 pažymėtas. Dégustation : jo ryški raudona spalva pasižymi mėlynais ir blizgiais atspalviais. Kvape tai tikras uogų, prieskonių ir maquis esencijų trio, kuris perkelia į Balagnos širdį. Skonis apvalus ir gyvas, su šilkiniais taninais, palaiko aromatines pojūčius. Le Rouge Fraticello yra charakteringas vynas, su tipiniais korsikietiškų veislių aromatais, švelnus ir vaisinis. Jis puikiai dera su Korsikos gastronomijos specialybėmis, tokiomis kaip Figatellu ir šernų troškinys.
Prancūzija, Castelnaudary
Le Coustelous didžiuojasi galėdamas pasiūlyti savo gastronominius produktus iš Pietvakarių, ypatingą dėmesį skirdamas garsiajam cassoulet iš Castelnaudary. Mes rūpinamės mūsų ingredientų kokybe ir dirbame su vietiniais gamintojais, kad galėtume jums pasiūlyti geriausia. Mes eksportuojame savo produktus į Europą, JAV ir Prancūziją, į delikatesų parduotuves, vynines ir specializuotas maisto prekių ...
Prancūzija, Paris
TFOODS platina ir prekiauja tradiciniais Magrebo receptais pagamintais patiekalais, kad galėtumėte valgyti sveikai ir kartu mėgautis skoniu: 100% natūralūs patiekalai iš Magrebo ir Viduržemio jūros. Mūsų užkandžiai ir patiekalai yra tradiciniai Magrebo receptai iš garsios Sannefa prekės ženklo, kuris siūlo labai aukštos kokybės produktų liniją. Mūsų tikslas: atnešti Viduržemio jūrą į jūsų lėkštę!
Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...prinokę juodieji vaisiai - Empyreuminiai aromatai: skrudinta kava - Pabaiga: šilkinė su švelnių prieskonių natomis Suderinamumas - Keptas avienos šonkaulis Provanso stiliumi - Karališkas kiškis - Šernienos troškinys - Mėsos šonkaulis / Kepta veršiena - Tamsaus šokolado pyragas...
Prancūzija, Villeneuve Sur Lot
Prancūzija, Mietesheim
...Ši nauja originali receptūra yra mūsų autentiškos saldžiosios garstyčių ir tiesiogiai iš Meteor alaus daryklos atvežtos Alzacijos alaus derinys. Stiprios salyklo natos ir lengvas acto poskonis suteikia apvalumo burnoje ir išryškina troškintas mėsas, tokias kaip pečių arba burgundiškas jautienos troškinys. Ingredientai: Vanduo, garstyčių sėklos, Alzacijos alus 10%, actas, druska, prieskoniai, natūralūs aromatai, konservantas: natrio bisulfitas.
Prancūzija, Auxerre
... aviena, bizono troškinys, hamburgeris, jautienos uodegos troškinys su pomidorais, boudin quiche su obuoliais, jautienos kepsnys su bulvytėmis Vyno gamyba: Domaine vyno gamybos technikos sujungia moderniausius procesus ir tam tikros Bordo tradicijos laikymąsi. Fermentacija vyksta termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose. Pakuotė: 6 butelių kartonas po 50cl Domaine: Didieji Prancūzijos pilys Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Metai: 2001 Veislė: Sémillon Auginimas: Atsakingas Etiketė: Kontroliuojamos kilmės apeliacija Nuorodos: Aukso medalis...
Prancūzija, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL yra didmenininkas, dirbantis maisto, šaldymo, mėsos, gėrimų, mėsos gaminių ir higienos produktų sektoriuose. Įmonė NSA HALAL taip pat dalyvauja pramonės sektoriuose ir verslo asociacijose. Mes siūlome platų produktų asortimentą, su visada labai patraukliomis kainomis ir visuomet turime pranašumą prieš konkurenciją. NSA HALAL taip pat veikia kaip maisto didmenininkas Europoje ir visame ...
Prancūzija, Ham
...Lauras, dar žinomas kaip kilnus lauras, yra krūmas, kilęs iš Azijos ir Viduržemio jūros regiono. Jo lapai, supjaustyti drožlėmis, jau šimtmečius naudojami virtuvėje, ypač kaip pagrindinė sudedamoji dalis Provanso žolelių ir tradicinio puokštės. Be to, kad suteikia patiekalams išskirtinį aromatinį skonį, lauras taip pat turi gydomųjų savybių. Recepto idėja: Veršienos troškinys su lauru...
Prancūzija, Carquefou
...Mūsų pusiau sūdyta produktų linija apima didžiuosius klasikus iš mėsos gamybos, tokius kaip blauzda, krūtinėlė, pečių... ir tradicinį rūkyjimą. Taip pat ji apima rinkinius žiemos patiekalams, tokiems kaip raugintų kopūstų asortimentai, mažai sūdyta lęšių patiekalas, troškinys, aštrus pečius ir kt. Nepamirštame ir šiltų akimirkų su tradiciškai rūkyta jautienos filė.
Prancūzija, Lyon
Trys draugai, aistringi gastronomijos mėgėjai ir gamtos mylėtojai, Thomas, Thibault ir Andréa, sukūrė JOKO. Jų ambicija yra vertinti Prancūzijos laukinės medžioklės mėsą ir Bigorre AOP juodąjį kiaulę, naudojant trumpus tiekimo grandines. Jie siūlo natūralius kokybiškus produktus per autentiškas ir novatoriškas receptūras, tuo pačiu kovodami su maisto švaistymu, susijusiu su medžiokle. Jų tikslas y...
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai : - 100 % Baltasis Vynas, gautas iš ekologiškų vynuogių, - Provanso žolelių puokštė (čiobrelis, lauras ir rozmarinas), gauta iš ekologiškų šaltinių. - Nepasterizuotas. Naudojimo patarimai : Vištienos troškinys su actu, lęšių salotos arba baltųjų pupelių salotos. Šis actas suteiks jūsų patiekalams Viduržemio jūros skonį. Su lauro, čiobrelio ir rozmarino aromatais, tai idealus actas vasaros salotoms. Šis produktas yra be alergenų ir konservantų. Yra 25 cl talpos.
Prancūzija, Objat
... įdarytos quail, kepenėlių magretai, pyragai su kaštonais ir kepenėlėmis. - Paruošti patiekalai: ančių paupietės su kepenėlėmis, kopūstai su kepenėlėmis, ančių troškinys su baravykais, kasuletas su ančių konservais, ančių konservai, žąsų konservai, paruošti baravykai. - Regioniniai pyragai: korėziečių pyragas, pyragas su slyvomis ir kepenėlėmis, miško terrina, terrina su 2 alyvuogėmis ir kepenėlėmis. - Rūkyti magretai, ančių ir žąsų gėrybės, mišri salotos. - Dovanų rinkiniai ir verslo dovanų pritaikymas. - Konservų gamyba pagal jūsų receptą su individualizuotais etiketėmis.
Prancūzija, Saint-Jean-Le-Vieux
...baskų paštetas su Espelette pipirais, kaimo paštetas, rilletės, hure, baskų kraujiniai dešrelės ir Ibaïona kiaulienos konservai) ir žvėrienos (kiškio terinai, šerno terinai ir palombų salmis). Galiausiai, Mayté mėsos perdirbimo įmonė gamina nepakeičiamus baskų receptus, tokius kaip axoa, piperade ir baskų tripes, taip pat tokius patiekalus kaip kasuletas arba burgundiškas jautienos troškinys.
Prancūzija, Barcus
LA FERME UHARTIA yra specializuota ūkininkų ančių gamyboje. Mes įsteigėme tradicinį ančių auginimą ir kukurūzų grūdų šėrimo dirbtuvę, prieš pradėdami gaminti rankų darbo produktus mūsų CEE standartus atitinkančiose patalpose. Taigi, siūlome platų produktų asortimentą, pagamintą iš ančių, tokių kaip ūkininkų ančių foie gras, ančių konservai, ančių rillettes, foie gras paštetai ir paruošti patiekalai, tokie kaip ančių troškinys ar įdaryti kuskusai.
Prancūzija, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy siūlo savo produktus tiesiogiai parduoti. Tai jums garantuoja, kad vartojate aukštos kokybės mėsą, kilusią iš Loreno regiono. Tiesioginė avienos pardavimas visame kūne arba pakuotėse. Parduodami paruošti patiekalai stiklainiuose ir avienos mėsos gaminiai: dešra, merguez, rillettes, paštetas, dešrelės. Pasterizuoti konservai: navarinas su daržovėmis, troškinys su pomidorais, avinėlės karis, tajinas.
Prancūzija, Bordeaux
... apima: stirnos šlaunelė, elnio šlaunelė, stirnos petys, elnio petys, stirnos kaklas, elnio kaklas, stirnos blauzda, elnio blauzda, stirnos nugarinė, elnio nugarinė, stirnos kvadratai, elnio kvadratai, stirnos filė, elnio filė, stirnos kepenėlė, elnio kepenėlė, stirnos troškinys, elnio troškinys, stirnos mėsa arba elnio mėsa. EURO WILD taip pat siūlo danielius, dama, antilopes, elnius, briedžius, žąsis, fazanus, kengūras, laukinius triušius, perdraudus, pilkuosius balandžius, šernus, taip pat bizonų mėsą.
Prancūzija, Mulsanne
... Chambord, taip pat mažose regioninėse medžioklėse. Mes visada įsipareigojome vertinti Prancūzijos medžiojamąją žvėrieną. Keletas produktų, kuriuos siūlome: šernų kepsnys, šernų šonkauliai, šernų troškinys, šernų nugarinė, šernų kvadratas, šernų šlaunelė, šernų petys, elnio šlaunelė, elnio petys, elnio nugarinė, elnio filė, elnio troškinys, elnio kepsnys, elnio šlaunelė, elnio nugarinė, elnio petys. Mažieji Prancūzijos medžiojamieji žvėrys: fazanai, fazanės, antys, perdigai, perdrix. Taip pat galite rasti mažųjų plėšrūnų (kiškiai ir zuikiai).
Prancūzija, Port-saint-louis-du-rhône
...Įmonė FERRIGNO siūlo savo Prancūzijos ir užsienio klientams, vertinantiems kokybę, autentiškumą ir originalumą, platų jūros gėrybių asortimentą, parduodamą prekės ženklu "Lou Ferrignade". Konservai: Viduržemio jūros sardinės ir tunas, skumbrės ir ančiuviai, sardinėlės,... Paruošti patiekalai: uolinių žuvų sriuba, krabų bisque, bouillabaisse, tuno troškinys su vynu,... Padažai: pomidorų padažas...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play