Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Tradicinė Beaujolais metodika: pusiau anglies dioksido maceracija. Vynas laikomas nerūdijančio plieno talpose, kad būtų išsaugotas visas Beaujolais vaisių traškumas. DEGUSTACIJOS PASTABOS Intensyvi ir gili rubino spalva, su blizgiais atspindžiais. Išraiškingas, kvapas siūlo prieskonių, skrudintų ir vanilinių aromatų bei vaisinių natų, ypač juodųjų serbentų ir vyšnių. Pirmasis skonis burnoje yra...
Prancūzija, La Chapelle Heulin
...Tradicinė Metodika Demi-Sec Vynuogių Įvairovė: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Maisto Pora: Desertams.
Prancūzija, Lyon
...Šis autentiškas 20% Alepo muilas buvo pagamintas mūsų Alepo muilo meistro pagal tradicinę metodiką, virinant variniame katile, o vėliau džiovinant 9 mėnesius. Šis Alepo muilas yra turtingas 20% laurų uogų aliejaus. Jis tinka visiems odos tipams kasdieniam naudojimui. Jame nėra dažiklių, kvapų ar priedų. Daugiau koncentruotas nei tradicinis Alepo muilas, 20% laurų uogų aliejaus muilas tinka visiems odos tipams, net ir pačiai sausai. Tai švelnus, ne riebus, hipoalerginis, 100% natūralus, biologiškai skaidus muilas.
Prancūzija, Paris
... gamybos metodika išsaugota, kad užtikrintų nuolatinę kokybę. ean13:0016027491066 upc:016027491066 Šuns dydis:5 Kg max A la carte: Sūris Analitiniai komponentai: Žaliųjų baltymų 65.0%/ Žaliųjų riebalų 9.5% Karvės pienas: pieno produktai; jūros druska Kramtymo lygis: Lygis 1 - Mažas kramtytojas...
Prancūzija, Toulon
Lemée Bio : Jūsų Patikimas Partneris Dietologijoje ir Gerovėje Sveiki atvykę į Lemée Bio, Prancūzijoje įsikūrusį platintoją, specializuojantį dietologijos, kosmetikos, muilų, užpilų ir medaus produktuose. Mes didžiuojamės galėdami pasiūlyti 100% natūralius ir veganiškus produktus, gautus iš medicininių tyrimų. Mūsų Produktai Papildai: Mūsų specializacija, sukurta stiprinti sveikatą, gerinti virški...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT arba 1/2 sausas AOP Tradicinė metodika VINIFIKACIJA: Mūsų Saumur Brut gaminamas pagal tradicinę metodiką. Šis vynas po to 24 mėnesius brandinamas ant mielių mūsų požeminėse rūsyse: šis kokybiškas pasirinkimas leidžia pasiekti didelį burbuliukų rafinuotumą ir aromatinę eleganciją. Šis originalus derinys tarp Chenin Blanc, Cabernet Franc ir Chardonnay siūlo charakteringą burbulą su išskirtiniu gaivumu. DEGUSTACIJA Spalva: Šviesiai geltona su žaliu atspalviu, smulkūs burbuliukai Aromatas: Delikati putojanti struktūra neša oro aromatus, kurie palieka gaivumo įspūdį: žalia obuolys...
Prancūzija, La Rochelle
...Jūros druska, skirtingai nuo druskos žiedų, kristalizuojasi mūsų druskos pelkėse ant baseinų dugno. Ši druska, turinti stiprų skonį, pasižymi unikaliu atspalviu, kurį lemia natūralus molio buvimas mūsų pelkėse. Pelkių molis yra turtingas silicio, natūralaus antioksidanto. Tradicinė derliaus nuėmimo metodika leidžia mūsų Jūros druskai pasisavinti 2–3% šio molio. Silicis, kartu su natūraliu kalcio, kalio, magnio buvimu, daro ją geriausia jūros druska, turinčia pripažintų sveikatos naudingumų.
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Malonumo vynas, ši „tradicinė metodika“ gali būti vartojama bet kokiomis progomis: aperityvas, kir, arba desertui su saldžiais pyragais, tortais ir pan. Vyninė:DOMAINE DE L'EPINAY Pavadinimas:VIN DE FRANCE Regionas:VAL DE LOIRE Spalva:Baltas Vynuogės:Chardonnay 50 % / Folle Blanche 35 % / Pinot Noir 15 % Auginimo būdas:Ekologiškas Talpa:75cl Svoris:1 kg Charakteris:Brut...
Prancūzija, Douvres La Delivrande
... natūralios kilmės. Jis gaminamas rankomis Prancūzijoje (Normandijoje) pagal tradicinę šaltos saponifikacijos metodiką. Šis muilas nėra skirtas kosmetiniam naudojimui, tai yra namų valymo muilas, skirtas namų priežiūrai.
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFIKACIJA IR BRANDINIMAS : Vynuogės kruopščiai skinamos rankomis dėžutėse. Vinifikacija pagal tradicinę metodiką. Putojančio vyno gamyba ir brandinimas ant mielių 12 mėnesių rūsyje. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. DEGUSTACIJOS PASTABOS : Smulkios burbuliukai, dengiantys lašišos spalvos vyną. Vaisinis aromatas su gėlių natomis. Gaivus, vaisinis ir elegantiškas skonis. MAISTO/VINO DERINIMAS : Šventiniai užkandžiai, kokteiliai, braškių pyragas. PATEIKIMO TEMPERATŪRA : Nuo 7 iki 9°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Saint Cannat
...paukštiena ar net žvėriena. Taip pat puikiai tiks egzotiškam maistui, tokiam kaip vištienos chop suey, aštriems patiekalams ir, žinoma, skaniam sūrių asorti!","WINEMAKING":"Vynuogės skinamos rankomis, rūšiuojamos ir atskiriamos nuo kekės, kad būtų galima atlikti tradicinę fermentaciją su maceracija, trunkančia apie 5 savaites; taip pat naudojama alternatyvi metodika - anglies maceracija.\nVynas brandinamas 18 mėnesių (12 mėnesių statinėse ir papildomai 6 mėnesius talpose).","GRAPES VARIETIES":"VYNUOGIŲ ĮVAIRUMAI\nSyrah 50%\nGrenache 40%\nMourvèdre 10%"}...
Prancūzija, Saint Prix
Nuo sodo namelyje iki daugiau nei 2000 m2 įmonės, drąsiai rinkitės biosedum® mikro-šluoteles žaliems stogams.Visos siūlomos biosedum® mikro-šluotelės buvo išbandytos ir naudojamos visomis sąlygomis nuo 1989 metų. biosedum® augalai stogų ir sienų apželdinimui. biosedum® - specialistas, kurio žaliuojantys stogai tarnauja ilgai....- Prancūzų gamyba- nuo 2 iki 4 € už M2 biosedum- nulis tarpininkų augalams- nulis bla..bla- 100% ekologiški augalai- tradicinė metodika- substratas biosedum®- drenažas biosedum®- hidroizoliacija biosedum®...
Prancūzija, Longwy
... formatu - Mūsų produktų pardavimas „White label“/balta etiketė - Unikalių receptų kūrimas, atitinkančių jūsų įvaizdį, ir bendradarbiavimas su jumis, naudojant tradicinę, ekologišką arba sertifikuotą biologinę metodiką. Tyrinėkite Weedstock!!
Prancūzija, AMBOISE
... gamintojas, cuvée grains. Vouvray tradicinė metodika pusiau sausa AOC. Vouvray tradicinė metodika brut AOC. Vouvray moëlleux AOC. Vouvray sausi vynai AOC. Sausi balti vynai Touraine Sauvignon AOC. Vynai de Pays Chardonnay. Vynai de Pays Pinot Noir. Vynų gamyba Pierre CHAINIER: TOURAINE SAUVIGNON AOC, VOUVRAY AOC. Įspėjimas apie alkoholį: alkoholio vartojimas yra pavojingas sveikatai, vartoti saikingai.
Prancūzija, Montelimar
Įmonė Nougat Doulces France gamina ir ruošia rankų darbo Montélimar nugatą jau tris kartas, įsikūrusi tarp Mistral, provanso saulės ir atostogų kelio, jos tradicinė gamybos metodika, verdama variniame katile su daugelio kartų patirtimi, užtikrina aukštą kokybę.
Prancūzija, Angouleme
LA CAVE CHARLEMAGNE užtikrina vynų iš regiono transformaciją pagal autentišką tradicinę metodiką, kuri garantuoja didžiųjų putojančių vynų garsą. Paruošti rūsiuose, Charlemagne cuvées eleganciją randa per Charento terroiro kokybę ir atrinktų vynuogių įvairovę. Įsikūrusi geriausių Cognac regiono terroirų širdyje, La Maison Des Maines yra žmogaus, technikos ir kultūros darbo rezultatas: išskirtinių Charentais krašto vynų gamyba. Vyninai, iš kurių gaunami La Maison Des Maines vynai, yra žinomi dėl savo dirvožemio kokybės ir auginami pagal griežtus reikalavimus.
Prancūzija, Ladoix-serrigny
Šeimos vyninė, įkurta 1900 metais. 9 hektarų vynogynas, auginamas ekologiškai. Mes gaminame, pagal tradicinę metodiką, 9 dideles vyno rūšis: Burgundijos raudoną, Burgundijos Aligoté, Burgundijos Haute-Côtes de Nuits raudoną, Ladoix baltą ir raudoną, Ladoix 1er cru baltą ir raudoną, Pernand-Vergelesses baltą ir Aloxe-Corton raudoną. Mūsų vyninė atvira visą savaitę, išskyrus sekmadienį, nuo 8 iki 12 val. ir nuo 14 iki 18 val. Su dideliu malonumu laukiame jūsų mūsų vyninėse, kur galėsite apžiūrėti ir pasimėgauti nemokama degustacija.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play