Prancūzija, Collégien
...GM-400 modelis leidžia: - Formuoti ir švirkšti visus jūsų minkštus tešlos gaminius. (šviesios tešlos, makaronai, merengai…) taip pat ir kietas tešlas. (sausainiai, trapūs pyragaičiai, trupiniai…) - Dėti jūsų tešlą į minkštus arba kietus formas (madeleines, finansininkai…). - Švirkšti jūsų šviesias tešlas, eklers… - Papuošti jūsų makaronus, citrinos pyragus… - Užpildyti jūsų stiklines, stiklainius ar kitus indus. ir taip pat: - Laimėti laiko ir komforto, sumažinant pasikartojančių užduočių sunkumą. - Užtikrinti nuoseklesnę ir kokybiškesnę gamybą.
Prancūzija, Torcy Le Petit
... beglutenių produktų asortimentui. Saugumas ir ramybė : Ypatingą dėmesį skiriame mūsų žaliavų atrankai ir saugumui, kad galėtume pasiūlyti aukštos kokybės produktus, garantuotus be glitimo. Individualizuota beglutenių formulacija Duonos, trapios tešlos, sausainių, blynų, sumuštinių duonos ar konditerijos gaminių paruošimas, mes prisitaikome prie mūsų klientų reikalavimų, kad sukurtume beglutenių sprendimą, atitinkantį jų specifikacijas.
Prancūzija, Biguglia
... druska dubenyje. Įmaišykite kiaušinių baltymus, tada ištirpintą sviestą. Palikite šaldytuve valandai. Ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, dėkite mažus tešlos kupinus. Kepkite 5–8 minutes. Išimkite trapučius mentele ir leiskite jiems atvėsti ant kepimo kočio, kad gautų formą. Valgykite be jokių skrupulų!
Prancūzija, Malataverne
....Ingredientai Tešlos ingredientai minkštųjų kviečių miltai, kietųjų kviečių semolina, kiaušiniai (11,7% galutinio produkto), vanduo. Įdarų ingredientai milteliai (minkštųjų kviečių miltai, vanduo, druska), mėsos paruošimas (jautiena, kiauliena, druska, minkštųjų kviečių miltai, šalto rūkymo aromatai (3% galutinio produkto) (kiauliena, druska, prieskoniai), palmių aliejus, bulvių dribsniai, išrūgos, druska, aromatai, prieskoniai ir konservantas - sorbo rūgštis. Gali turėti riešutų ir sojos.
...Marseilio muilo gamyba vyksta tradiciniu ir pertraukiamu procesu, būtent: Emulsifikacija: tai yra emulsijos paruošimas, naudojant aliejų ir ankstesnio gamybos proceso muilo likučius. Išplovimas: tai yra tešlos valymas druskos vandeniu kelias valandas, siekiant atskirti muilą nuo glicerino. Virimas: arba virimo procesas, kurio metu pridedama šarminga skalbimo priemonė ir mišinys užvirinamas...
Prancūzija, Moustoir-Ac
...Ligne skirta tagliatelle lizdams ir lasagne gamybai, NESTPASTALINE gali gaminti lizdus ir/arba lasagne ant padėklo. Tešlos paruošimas su PREMIX® priešmaišytuvu ir visiškai vakuumine technologija, suteikia makaronams nuostabią spalvą, tuo tarpu specialus suspaudimo sraigto profilis sumažina makaronų šildymą, taip užtikrinant geresnę kokybę ir optimizuojant energijos suvartojimą. Priešdžiovinimo...
Prancūzija, Domjean
... tešlos dugno. Šokolado gamyboje šokoladinių saldainių ar triufelių viduje. Maisto sektoriuje desertų stiklainiuose, tiramisu ir lėkštelių dekoravimui.Laikymas: produkto laikymas priklauso nuo saugojimo sąlygų, galioja 12 mėnesių nuo pagaminimo datos. Laikyti originalioje, gerai uždarytoje pakuotėje, nuo šviesos, šilumos ir drėgmės (tarp 10° ir 25° C / RH Max 70%). Jautrus stipriems kvapams. Vartoti per 3 savaites po atidarymo.Pakuotė: 1 kg ir 4 kg kibirai...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play