Prancūzija, Arengosse
...Galiu PET Svoris cukraus 100 gramų. Galimos naudojimo sritys: plakta grietinėlė, jogurtai, meringai, makaronai, zefyrai, saldainių lazdelės, ledo kubeliai, ledai... Sudėtis: neapdoroti Prancūzijos cukrūs iš runkelių, sausainių aromatas, natūralus rudas dažiklis (E150C), sausainių milteliai. Gali būti pėdsakų kiaušinių, pieno, garstyčių, žemės riešutų, moliuskų ir vėžiagyvių, žuvų, sezamo ir sojos sėklų. Nuoroda:SUCRE0008A...
Prancūzija, Paris
...Pétillant sec 75cl yerba maté, verveine & fleur de sureau. Pétillant gastronomique be alkoholio su gėlių ir žolelių natomis, kurį galima mėgautis kaip aperityvą arba derinti su patiekalais. Kartonas su 6 buteliais. Patiekti šaltą. Atidarius, laikyti šaldytuve 5 dienas. Ingredientų sąrašas Vanduo, cukrus, yerba maté, verveine, žalioji arbata, citrinos sultys, obuolių actas, juodųjų šeivamedžių...
Prancūzija, Warmeriville
...Ingredientų sąrašas: koncentruotas saldus pienas 39%, gliukozės sirupas, cukrus, vanduo, Guérande jūros druska 0,6%, želė formuotojas: vaisių pektinas, rūgštingumo reguliatorius: natrio citratas Maistinė vertė 100g: Energijos vertė (kcal) 305 kcal / 100g Celiuliozė 0,75g / 100g Riebalai 5g / 100g cukrus 51g / 100g Energijos vertė (kJ) 1290 kJ / 100g Maistinės skaidulos 1,3g / 100g Baltymai 3,4g...
Prancūzija, Herblay-Sur-Seine
... sausoje vietoje, esant žemesnei nei 25° C temperatūrai ir nuo saulės šviesos. Tinkamumo laikas 12 mėnesių optimaliomis laikymo sąlygomis uždarytame inde. Botaninis pavadinimas: Plukenetia volubilis, L Kilmė: Plukenetia volubilis L: Peru Produktas: Inca inchi užtepas Spalva: Ruda spalva Kvapas: Charakternis Skonis: Charakternis ir šiek tiek saldus Išvaizda: Kieta ir homogeni masė Drėgmė %: ≤3.0...
Prancūzija, Brignais
...Hibisko, mėtų ir Rooibos (be kofeino) gėrimų mišinys. Saldus ir rūgštus gėrimas Be pridėtinio cukraus Lengva paruošti Naudojimo instrukcija Į 1 litrą kambario temperatūros vandens įpilkite 8 g hibisko ledinio arbatos mišinio. Leiskite užvirti 15 minučių, tada perkoškite arbatą per smulkų sietelį. Pasaldinkite pagal savo skonį ir mėgaukitės šaltu! Ingredientai Ingredientai: hibisko žiedai* 54...
Prancūzija, Saint Martin Belle Roche
...60 g mini vamzdelis skanėstų. Taip pat yra 12 mini vamzdelių dėžutėje. O kas jame yra? Visas pienas, cukrus. Alergenai po padidinamuoju stiklu Pienas. Gerai laikyti nesudėtinga Saldintas kondensuotas pienas vamzdyje laikomas 1 metus iki atidarymo ir 3 savaites šaldytuve po atidarymo. Vamzdelis ir kamštis: mesti su namų šiukšlėmis.
Prancūzija, Appietto
... miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, migdolai 7%, invertuotas cukrus Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje Mitybos deklaracija 100 g: Energija: 1888 kJ (450 kcal) Riebalai: 19 g Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,7 g Angliavandeniai: 63 g iš jų cukrūs: 27 g Baltymai: 6,4 g Druska: 0,69 g...
Prancūzija, Olivet
...Nuoroda 3380380059889 Nefiltruotas kristalizuotas šviesus cukrus yra auksinės spalvos. Jo skonis yra saldus (saldesnis nei rudasis cukrus). Naudojimo patarimai Šviesus cukrus gali būti naudojamas pieno desertuose, arbatoje, kavoje, šokolade ir kepiniuose. Jis taip pat puikiai tinka džemų ir kompoto gamybai.
Prancūzija, Biguglia
...Zuccaru slyvų kakavos trapučiai Receptas 8 asmenims ● 60 g pjaustytų migdolų ● 120 g cukraus U Zuccaru Saldus cukrus su korziškomis slyvomis ir kakavos trupiniais O Mà! ● 40 g miltų ● 4 kiaušinių baltymai ● 60 g sviesto ● 1 žiupsnelis druskos Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Sumaišykite Saldų cukrų su korziškomis slyvomis ir kakavos trupiniais O Mà! su miltais, pjaustytais migdolais ir...
Prancūzija, Bordeaux
...Mūsų saldumynų parduotuvė siūlo išskirtinį produktų pasirinkimą, kad patenkintų pačius išrankiausius skonius. "JEM EXPORT" siūlo kavą, šokoladą, saldumynus, cukrų, miltus, sausainius, pyragus, duoną ir grūdus. Kiekvienas produktas parenkamas dėl savo aukščiausios kokybės ir skanaus skonio, užtikrinant nepamirštamą skonio patirtį. Mūsų saldūs produktai puikiai tinka supermarketams ir platintojams...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Koks absoliutus malonumas šis saldus vynas iš Château Bouscassé! Šiam saldžiam vynui vynuogės buvo skinamos lapkričio mėnesį (arba Brumaire Prancūzijos revoliuciniame kalendoriuje), o vėliau džiovinamos ant šiaudų (paserillage), kad būtų koncentruoti aromatai ir cukrūs. Po to buvo atliktas vienerių metų brandinimas naujuose ąžuolo statinėse. Rezultatas išreiškia neįtikėtiną aromatinę turtingumą...
Prancūzija, Coignieres
...100 % teisėtas vartojimui Europos Sąjungoje (ES) BE THC (0% THC) Nėra narkotinio poveikio Pagaminta ES Ingredientai: rudasis cukrus, grietinėlės milteliai, kakavos sviestas, kanapių sėklos, kakavos masė, vanilė, kakavos sausas likutis ne mažiau kaip 33%. Gali būti riešutų ir kviečių pėdsakų. Iš ekologinės žemdirbystės. Pasilepinkite šiuo skaniu kanapių pieno šokoladu iš ekologiškų ingredientų, su aštriais ir saldžiais kanapių gabalėliais. Turinys: 100g...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai Šokoladas 36% (kakavos sviestas - cukrus - pieno milteliai - ne-GMO sojų lecitinas - natūralus vanilės ekstraktas) - imbieras - abrikosai - papajos - figos. Svoris 100g Nuoroda: TUBCDLAIT...
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijono „Švelni“ garstyčia su prieskoniais, pagaminta akmens malūnu. Ets Fallot, gaminama Burgundijoje nuo 1840 metų Ingredientai: vanduo, actas, garstyčių sėklos, garstyčių lukštai, prieskoniai, druska, cukrus, natūralus estragono aromatas, prieskoniai Stiklainis 190ml Neto svoris 210g...
...{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Paruošta su 55 g vaisių 100 g galutinio produkto.","Cerise noire, pêche de vigne, rhubarbe, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Juodasis vyšnias, vynuogių persikas, rabarbarai, cukrus, citrinos sultys, želė: obuolių pektinas.","Ingrédients et allergens:":"Ingredientai ir alergenai:","Poids:335g":"Svoris: 335 g...
Prancūzija, Essey-Les-Nancy
...La Doucelette kokosų pieno saldainiai yra Karibų salų saldumynas, pagamintas iš kokosų pieno ir cukraus. Tai tirpstantis burnoje skanėstas. Ingredientai: cukrus iš kanapės *, kokosų pienas *, pienas. * Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės. Pakuotė apie 100 g. Laikyti sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šilumos ir šviesos. Vidutinė maistinė vertė 100 g: 1719,6 KJ / 411 Kcal, riebalai: 8 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 5,62 g, angliavandeniai: 78,5 g, iš jų cukrų: 60,4 g, baltymai: 2,95 g, druska: 0 g...
Prancūzija, Gisay La Coudre
...Tikrasis "medaus actas" gaminamas iš mūsų švelnaus ir vaisinio gėlių medaus. Medaus cukrus virsta alkoholiu, o vėliau - acto rūgštimi: šiuo etapu produktas nebėra saldus. Tuomet pridedame medaus, kad suteiktume jam šiek tiek saldumo ir pilnesnį skonį. Jis pateikiamas gražiose 25 cl butelėse su mediniu kamščiu ir išpylimo antgaliu. Puikiai tinka klasikiniams padažams, taip pat virtuvėje, kad deglazuotų mėsą ir žuvį. Ypač rekomenduojamas jautriems skrandžiams!!! Neturi galiojimo datos. Nuoroda: VINA25...
Prancūzija, Aix En Provence
...FENOUIL VULGAIRE - Feoniculum vulgare Be savo gydomųjų savybių, laukinis krapas virtuvėje yra šviežias ir saldus delikatesas, kuris pagardins jūsų skanius patiekalus. Skonis primena anyžių. Augalas Laukinis krapas - Feoniculum vulgare. Virtuvė Infuzija, nuoviras, milteliai, tinktūra, sirupas, cukrus, vynas, makaronai, ryžiai, wokai, tajinas, daržovės. Forma / Kiekis Visos ekologiškos sėklos...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Ingridientai: 100% Arabica skrudintos kavos pupelės, juodasis šokoladas (kakavos pupelės, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, vanilė), kakavos milteliai. Maistinė vertė 100g: Energija 449kJ / 108kcal, Riebalai 7,7g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 4,6g, Angliavandeniai 6,0g, iš jų cukrūs 5,2g, Baltymai 2,0g. Laikymo sąlygos: laikyti nuo šilumos (16-18°C) ir drėgmės. Neto svoris: 130g Tinkamumo laikas: 18 mėnesių...
Prancūzija, Mietesheim
...Saldus ir vaisinis vaisių minkštimo actas suteikia netikėtą egzotiškumo prisilietimą jūsų patiekalams. Mėlynių minkštimo actas puikiai papildo žalumynų salotas ir paukštieną. Ingredientai: Mėlynių minkštimas (42%), baltas actas 8° (41%), cukrus, želė formuotojas: pektinas.
Prancūzija, Vourles
... pėdsakai - Kalcis 249 mg - Fosforas 659 mg - Magnis 153 mg - Geležis 7,6 mg - Cinkas 7,8 mg Aromatinis profilis: Grūdai, saldus ir lengvas. Išvaizda: milteliai, smulkių dalelių ir skaidulinių dalelių buvimas. Tai gali skirtis priklausomai nuo. Spalva: Šviesiai ruda, smėlio.
Prancūzija, Auxerre
... 10 ir 12°C","Label":"Kontroliuojamos kilmės nuoroda","Cépage":"Chenin","Bouche":"Saldus vaisiškumas, kur labai švelniai išsiskiria sūrus rūgštingumas, dominuojamas švelnaus cukraus","Temps de garde":"Piką pasieks – dar laikysis 5 metus","Œil":"Aiškiai geltona, pagerinta metų senėjimo rūsyje","Taux d'alcoolémie":"12%","Vinification":"Vietinės mielės. Fermentacija ir brandinimas: fermentacija kontroliuojamoje temperatūroje ir 8 mėnesių brandinimas talpoje. Likęs cukrus 16g/l","Millésime":"2005","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Tradicinė"}...
Prancūzija, Toulon
...Mūsų drėkinamasis kūno šveitiklis minima[liste] yra saldus šviesaus cukraus šveitiklis su gaiviu ir tonizuojančiu greipfrutų kvapu. Formuluotas be vandens, 83% ekologiškas su minimaliai ingredientų, šis drėkinamasis kūno šveitiklis palieka jūsų odą švelnią, atgaivintą ir spindinčią po kiekvieno naudojimo! Ingredientai Ekologiškas šviesus cukrus: švelniai pašalina negyvas odos ląsteles ir...
Prancūzija, Plérin
...Visi žinome tą garsųjį šokoladinį batonėlį su karamele ir žemės riešutais, S*****RS, manau, kad dauguma mūsų jį mėgsta. Ir manome, kad jums patiks šis traškus ir minkštas sausainis su sūdytais žemės riešutais, pieniniu šokoladu ir skania karamele su Normandijos grietinėle. Maxi sausainis su Maxi skoniu, kad prisimintume gerus prisiminimus. Energija: 2063 kj / 493 kcal Riebalai: 24 g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 14 g Angliavandeniai: 62 g Iš jų cukrūs: 37 g Baltymai: 6,8 g Druska: 1 g...
Prancūzija, Rungis Cedex
...Atraskite unikalių kepimo ingredientų pasiūlą. Invertuotas cukrus, aukštos kokybės šokoladas arba dekoratyviniai elementai... Visi laboratoriniai produktai pristatomi šioje skiltyje.
Prancūzija, Gennevilliers
... konservai yra tradicinis amatininkų gaminys, sukurtas išskirtinai Seneafood. Ingredientai: Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, cukrus 45%, vanduo 4%, druska 1% Dominuojanti nata: Šiek tiek rūgšti Tekstūra: turi kauliukų Ragavimo patarimas: Pagardinkite pagal savo pageidavimus (sūrus, aštrus ar saldus)...
Prancūzija, Marly
... vata Pagrindinės natos: Vanilės cukrus Rekomenduojame naudoti mūsų žvakes kaip dekoratyvinius elementus, tačiau jei nuspręsite jas deginti, patariame tai daryti karščiui atsparioje lėkštėje. Niekada nepalikite įjungtos žvakės be priežiūros.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play