...ORIGINE Raudonas vynas iš Bordo Ruošiamas mūsų vyno ekspertų kruopščiai atrinktų vynuogių, Roumaguet pagerbia Bordo regiono kilnumą. Bordo vyno regionas apima daugiau nei 40 000 hektarų plotą, tai yra visas Bordo vynuogynas. Turtingi dirvožemiai ir artumas prie Atlanto vandenyno sukuria idealias sąlygas didžiųjų vynų gamybai. VINIFIKACIJA Apriboti derliai Tradiciška vinifikacija, derinanti...
Prancūzija, Villeneuve D'ascq
...Naujos kartos maisto atliekų krepšys, Nexus Shuttle, yra idealus sprendimas komercinėms virtuvėms, valgykloms, savitarnos sistemoms ir bet kuriai kitai erdvei, kur maistas yra ruošiamas ir/arba vartojamas. Jo plati pedalo anga užtikrina greitą, lengvą ir higienišką atliekų išmetimą. Priklausomai nuo pasirinkimo, Nexus Shuttle siūlo didelę lankstumą atliekų surinkimo srityje: Talpa: - su kietu...
Prancūzija, Derval
...Visos užsakymus ruošiamas rankiniu būdu. Produktai kruopščiai sudedami į dėžes jūsų patogumui. Thomas, atsakingas vaistininkas, asmeniškai patikrina kiekvieną.
Prancūzija, Quincampoix
...Azerų tunas, sugautas meškere – Conserverie Santa Catarina Tuną, sugautą meškere, 2011 metais apdovanojo „Greenpeace“ už jo senovinį, tvariausią pasaulyje žvejybos metodą: „pesca de salto e vara“. Principas? Viena meškerė ir kabliukas kiekvienam žvejui, ir šiek tiek kantrybės... Nėra tinklų ar kitų prietaisų, kurie gadintų jūros dugną. Ruošiamas su meile konservų gamykloje, minkštas tunas verdamas sūryme, pagardinamas ir supakuojamas, prieš išplaukiant į Normandiją burlaiviu.
Prancūzija, Guérande
...Sūryta, natūralus, laukinis ir originalus produktas, ruošiamas kaip prieskonis ir marinuotas actu, panašiai kaip agurkėliai, todėl jis dažnai vadinamas "jūros agurkėliais". Jo gaivus, rūgštus ir jūrinis skonis džiugins net pačius išrankiausius gurmanus. Surinktos jau sezono pradžioje, gegužės mėnesį, laukinės sūrytos yra mikroelementų koncentratas, būtinas gerai sveikatai. Jauni ūgliai, laikomi acte, išlaiko visą savo traškumą ir ypatingą skonį, labai vertinamą gurmanų. Renkami ir sudedami rankomis. SKU:SALINAT...
Prancūzija, Nice
...Irie mon, tamsus ir audringas, jei prašai! Imbierinis alus – tai maža bomba, atkeliaujanti iš britų imperijos, į Jamaiką importuota kolonijiniu laikotarpiu. Šis gėrimas ruošiamas maišant imbierą, cukrų, citriną ir prieskonius, o tada viskas fermentuojama su Ginger Bug – natūralia mielė, kuri išskiria nuostabius aromatus. Jį galima gerti gryną arba kokteiliuose, kaip gerą pasiūlymą! Atsargiai, tai...
Prancūzija, Saint Malo
...PESK BIZ yra bretoniškos kilmės pavadinimas, reiškiantis bretonišką žuvies lazdelę. Šis pavadinimas nebuvo pasirinktas atsitiktinai, nes jis atspindi mūsų amato autentiškumą. PESK BIZ taip pat yra mūsų 3 aukščiausios kokybės produktų asortimentas, pagamintas iš mūsų 2 laivų sugautų žuvų: Joseph Roty II ir Emeraude. Mūsų žaliavos vėliau siunčiamos į mūsų dirbtuvę Šant-Maloje, kur ruošiamas bretoniškas žuvies lazdelės! Kalbos ant pakuotės: FR Bendra galiojimo trukmė: 60 dienų Garantinis galiojimas nuo gamyklos: 35 dienos...
Prancūzija, Marseille
...Ar esate maisto profesionalas ir jus vilioja 1,5 kg talpos Provanso picholine alyvuogės? Provanso picholine alyvuogės puikiai tinka užkandžiams. Provanso picholine alyvuogės auginamos, ruošiamas ir pagardinamos Maroke. Ingredientai Alyvuogės Vanduo Druska Aromatiniai žolelės E330 CROC'ELLA, jūsų alyvuogių, antipastų, džiovintų vaisių (nuluptų, skrudintų, džiovintų vaisių mišinio) importuotojas...
Prancūzija, Bohas-Meyriat-Rignat
... patarimas: Užpilas ruošiamas varžybų ar fizinio krūvio dieną. Jį galima vartoti karštą arba šaltą prieš ir per pastangų laikotarpį. Galite jį pagardinti, kol jis dar karštas, cukrumi milteliais ar skystu cukrumi, kad suteiktumėte jam papildomą energijos vertę ir ryškesnį skonio malonumą. Nuoroda: RECBOOST100...
Prancūzija, Grigny
...PATRIGEL smulkinta šalotė yra nuplauta ir supjaustyta prieš užšaldant IQF. Šis lengvai naudojamas produktas puikiai įsilies į visas jūsų ruošiamas patiekalus. Tai aukštos kokybės produktas, kuris visiškai išlaikys savo aromatus dėka ZIP maišelio. PAKAVIMAS: 8 x 250 g = 2 kg...
Prancūzija, Perpignan Cedex
...Citrinžolė mus žavi savo kvapu, kilusiu iš Indonezijos. Vadinama „Indijos verbena“, citrinžolė siūlo galingą ir citrininį kvapą, kuris puikiai tinka tiek virtuvėje, tiek užpilams. Jos gydomosios savybės žinomos nuo senovės ir vis dar naudojamos fitoterapijoje prieš karščiavimą, skausmus, gripą ar stresą. Tyrimai taip pat parodė, kad citrinžolė padeda sumažinti cukraus kiekį kraujyje. Citrinžolės užpilas ruošiamas su 15 g šviežių lapų 1 L vandens ir turi būti kruopščiai filtruojamas, kad būtų išvengta pluoštų.
Prancūzija, Paris
... šilumos siurblio, taip pat dvigubai, pavyzdžiui, iš šilumos siurblio ir katilo. Pakeltas nerūdijančio plieno gofruotas vamzdis suteikia didelį paviršių karšto vandens ruošimui, taip užtikrinant didelį pralaidumą. Kadangi karštas geriamasis vanduo visada ruošiamas šiuo procesu, nėra higieninės kontaminacijos pavojus dėl legionelių. Numatyta įvairių prijungimo galimybių įvairiems šilumos generatoriams ar šildymo sistemoms, termometrams, zondams, elektrinėms kaitinimo elementams ir kt.
Prancūzija, Paris
...Tradicinio patiekalo "Makrouna bel salsa" receptas, labai populiarus Tunise, kuris ruošiamas su unikaliu pomidorų padažu, siūlomas šiuose makaronuose. Tai skanus receptas, kuris puikiai dera su mūsų makaronais, su prieskonių ir alyvuogių aliejaus mišiniu. Sudėtis: Vanduo, pomidorų pasta, sojų aliejus, švieži pomidorai, paprikos, svogūnai, česnakai, druska, prieskoniai. Sandėlyje: 1000 produktų...
Prancūzija, Ham
... yra lengviau virškinama nei pastarasis, tačiau jos aromatas yra toks pat intensyvus. Pistou yra tradicinis receptas, kilęs iš Provanso, kuris gavo savo pavadinimą iš itališko pesto. Šie 2 receptai, nors ir labai panašūs bei vienas kitą inspiruojantys, yra visiškai skirtingi. „Pesto Genovese“ yra ruošiamas su baziliku, alyvuogių aliejumi, česnaku, sūriu ir pušų riešutais. Tuo tarpu Pistou sudėtyje yra tik bazilikas, česnakas, alyvuogių aliejus ir nieko daugiau. Nuoroda: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Prancūzija, Paris
...Jei reguliariai susiduriate su piko valandomis savo paslaugoms, Fast Fry yra nepakeičiama sprendimas. Fast Fry asortimentas ruošiamas du kartus greičiau nei standartinės bulvytės ir leidžia jums sutaupyti laiko bei užtikrinti paslaugų kokybę savo klientams. Išmatavimai: 5 X 2.500g...
Prancūzija, Frontonas
...Parduodami po 16 vnt. + įkrovimo bazė (kiekis pritaikomas), šie bipejai lengvai įsikrauna, tiesiog padedant juos ant bazės. Principas yra apriboti aptarnavimą prie stalo, kai užsakymas pateikiamas prie prekystalio, o klientas gauna bipeją, kol ruošiamas patiekalas. Tai leidžia sutaupyti laiko, optimizuoti aptarnavimą ir sumažinti laukimo laiką. Klientas tuo metu gali pasivaikščioti, pasiimti...
Prancūzija, Joinville-Le-Pont
... restoranuose ir direktorių valgomajame, virėjas puikiai žino verslo vadovų lūkesčius verslo pietums. Paprastas, šviežias ir skanus maistas yra ruošiamas virtuvės šefui ir jo komandai. Dėl Marc Girard ekspertizės, atrenkami geriausi Île-de-France produktai. Tiekimui virėjas teikia pirmenybę vietiniams produktams, kurie užtikrina didesnę produktų kokybę. Teikdami pirmenybę sezoniniams vietiniams produktams, mes sumažiname savo poveikį aplinkai. Pas Marc Girard viskas yra pagaminta namuose, nes mums patinka gaminti.
Prancūzija, Saint-Germain-En-Laye
... Oookies gaminami rankiniu būdu, naudojant šviežius ir aukštos kokybės ingredientus. Kiekvienas sausainis ruošiamas su ta pačia meile ir dėmesiu, užtikrinant, kad kiekvienas kąsnis būtų grynas skanėstas. Gerbiame aplinką, todėl naudojame tik ekologiškas pakuotes ir teikiame pirmenybę vietiniams produktams. Prisijunkite prie "OooK's family" ir leiskite sau būti sužavėti mūsų skaniais sausainiais, pagamintais su meile. Galite susisiekti su mumis, kad pateiktumėte specialius užsakymus, arba apsilankyti mūsų svetainėje, kad atrastumėte mūsų produktų asortimentą!
Prancūzija, Castelnaudary
... tapsite šventės dalimi. „Gigot Bitume“ yra patiekalas, kuris ruošiamas statybvietėse. Paprastai tai vyksta per valgį, kuris suvienija visus amatininkus ir žymi darbų pabaigą. „La Table à Dudule“ puoselėja šią XX amžiaus pradžios asfalto meistrų tradiciją. Sušaukite savo svečius, kur skonis, draugiškumas, tradicija ir spektaklis susijungia prie jūsų stalų! Ši senovinė virimo metodika puikiai dera su kitais patiekalais, tokiais kaip Lijono dešrelės, veršienos šlaunelė,... Ji atitinka...
Prancūzija, Figeac
Jean LARNAUDIE namai specializuojasi regioninių patiekalų, pagamintų iš ančių mėsos, gamyboje. Taigi, įmonė gamina foie gras, konservus, terrinas ir paruoštus patiekalus. Jean Larnaudie, visas foie gras vis dar ruošiamas rankiniu būdu ir tradiciškai. Daugiau nei 60 metų Lot ir Kersy regione, Jean Larnaudie pirmiausia yra vyrai ir moterys, kurie vertina regioninį amato meistriškumą ir yra...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play