Italija, Trepuzzi
...Po 24 valandų infuzijos kiekviena augalų rūšis distiliuojama tradicinėse distiliavimo kolbose: kadagio uogos, jonažolė, saldymedis, kalendra ir, svarbiausia, jūros salotos, kurios suteikia unikalų skonį. Mišinys ruošiamas tik su grynu šaltinio vandeniu. Po trijų filtracijų visas buteliavimo procesas atliekamas rankomis. -Akių lygyje ji yra skaidri ir bespalvė. -Ant nosies juntamas nuolatinis jūros salotų aromatas ir gaivus druskos kvapas. -Skonyje atsiskleidžia gaivus ir sūrus skonis. Ji puikiai dera su žuvies patiekalais, šviežiais vėžiagyviais ir populiariausiais sušiais bei sashimiais.
Italija, Messina
...Pignolata messinese yra tradicinis Sicilijos receptas, kuris ypač ruošiamas Kalėdų ar Karnavalo šventėms. Tai maži tešlos gabaliukai, kurie yra kepami (arba kai kuriais atvejais kepti orkaitėje) ir glazūruoti, padengiant juos dviem skirtingomis glazūromis: viena balta citrinos skonio ir kita juoda iš tamsaus šokolado. Dviejų spalvų derinys yra viena iš būtinų savybių, kad šis desertas įgautų gyvybę.
Italija, Camerota
...kuriuos turėjome laimės stebėti dirbant, net ir virtuvėje. Iš jų išmokome receptų, pagrįstų natūraliais ir tikrais ingredientais, su kuriais buvo ruošiamas laimikis. Po kurio laiko su pasididžiavimu paveldėjome ir atgaivinome tą tradiciją per tiesioginį prekės ženklą, kilusį iš tų metų.
... aplinkoje, kur valdytojų ir darbuotojų draugiškumas ir paslaugumas sukuria jaukią ir šeimynišką atmosferą. Meniu kasdien ruošiamas atsižvelgiant į rinkoje esančių žuvų rūšis. Kiekvieną dieną siūloma patiekalų degustacija, kuri harmonizuojama tarpusavyje, kad sudarytų nepamirštamą pietų ar vakarienės patirtį.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play