Prancūzija, Laissac
... ingredientus: kiaulienos filė, Guérande druską ir Kampoto IGP pipirus iš Kambodžos, vienus geriausių pipirų pasaulyje! Džiovinta iš kiaulienos filė, šis lonzo siūlo dešrą be nitritų ir konservantų, 100% natūralią. Rankiniu būdu sūdyta ir pipiruota, ši amatinė lonzo bus išdžiovinta po 3-4 mėnesių, kad būtų plonai supjaustyta ir pateikta stiklainyje prieš vakuumavimą. Kilme: Laissac, Aveyron Svoris: 600g Galiojimo laikas: 90 dienų...
Prancūzija, Saint-André-Le-Puy
... brandinimo proceso. Brandinami daugiau nei 9 mėnesius, jie atskleidžia visą savo subtilumą. DEŠRELĖS Mes ypač rūpinamės, kad pasirinktume geriausius gabalus mūsų dešrelėms. Jos gaminamos iš pečių, krūtinės ar kulšies, daugiausia iš Auvergne arba Rhône-Alpes regionų, kiekvienas atrinktas mėsos gabalas patenka į išmanų mišinį. Taip užtikriname kiekvienos mūsų receptūros švelnumą ir aromatinę galią. Natūralus žarnų užpildymas atliekamas rankomis.
Prancūzija, Carquefou
...kiaulės žandų kepinys su ančių kepenų gabaliukais ir girolles, veršienos kepinys su moriliais. * Senovinis baltas boudin su grybais, kepenų paštetas, lašiša, St-Jacques Žiemos asortimentas: * Senovinė dešra: Tulūzos dešra * Pusiau sūdyta: blauzdikaulis, krūtinėlė, pečių * Senovinis rūkymas: dešra, blauzdikaulis, krūtinėlė, pečių * Mėsos specialybės: kepiniai (Orloff, šoninė, rūkyta, su slyvomis...) Vasaros asortimentas: * Senovinė dešra: chipolatos, chipolatos su žolelėmis, merguez, brasse dešra, faršas, chorizo kepti, mignon filė...
Prancūzija, Garges Les Gonesses
Prancūzija, Villeneuve D Ascq
Prancūzija, Ussel
Prancūzija, Solignac-Sur-Loire
Prancūzija, Colmar
Prancūzija, Chemilly Sur Yonne
Prancūzija, Saint Amour
Prancūzija, Bellegarde Sur Valserine
Prancūzija, La Talaudière
Prancūzija, Toulouges
Prancūzija, Marigny

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play