...ORIGINE Vin Rouge Bordeaux Supérieur Pirmieji įrašai apie Seigneurie de Picon vynuogyno įkūrimą datuojami 1070 metais. Per 9 šimtmečius dvaras retai keitė šeimininkus, taip iliustruodamas tradiciją išsaugoti žemės paveldą. Vynuogynas palaipsniui buvo persodintas per metus. Rūsys buvo visiškai renovuotas ir pritaikytas modernioms vyninimo technikoms. Château Picon yra Eynesse savivaldybėje...
Prancūzija, Orange
Côtes du Rhône vyninės plotas apima Jonquières ir Orange savivaldybes, kur apie 35 metų vynmedžiai klesti molio-kalkių dirvožemiuose, sudarytuose iš smėlingų molio žvyro ir marlės, suteikiančių žemei rudą atspalvį. Mistral, dažnai galingas vėjas, saugo vynmedžius nuo blogo oro viso jų augimo ciklo metu, taip skatindamas uogų koncentraciją nuo véraison iki derliaus nuėmimo. Dėl šio išskirtinio klim...
Prancūzija, Paris
Shyloh papuošalai platina Shyloh prekės ženklą jau beveik 10 metų. Įsikūrę Paryžiaus širdyje, Prancūzijoje, kviečiame jus apsilankyti mūsų parodoje, taip pat internetu adresu www.shylohpro.fr. Mes siūlome gražius ir patvarius kasdienius papuošalus. Pagaminti iš nerūdijančio plieno, jie yra hipoalergiški, o papuošalų spalva nesikeičia nei laikui bėgant, nei kontaktuojant su vandeniu. Būdamas didm...
Prancūzija, Bedoin
...AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan...
Prancūzija, Malataverne
...Côtes du Rhône Rouge AOP Bio Cuvée Fabre 2020 Butelis 750ml Ši cuvée skirta pagerbti Jean Henri Fabre, entomologą ir provanso félibre, kuris mirė 1915 metais. Ji pasižymi grynai raudona, skaidria ir blizgia spalva. Tipiškas grenacho aromatas gerai atskleidžia sunokusius raudonuosius vaisius, ypač miško braškes. Šis vaisius atsispindi minkštame ir plačiame skonyje, kuris yra gaivus ir...
Prancūzija, La Cadière-D'azur
MAISON VIGNES & MER yra namai, įkurti Provanso regione 2016 metais. Vynmedžiai yra labai gerai prižiūrimi ir eksploatuojami daugelį metų Bandolo vynuogyne, aplink Cadière d'Azur savivaldybę. Įsikūrę rožių vynų tėvynėje, siūlome rožių vynų asortimentą, vynų iš regiono, Côtes de Provence ir Bandol. Taip pat turime galingų, bet subtilių Bandol baltųjų, rožių ir raudonųjų vynų. Bandolo vynai yra žino...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...Aukso medalis Tarptautiniame Gilbert & Gaillard iššūkyje 2019 METAI: 2018 VEISLĖ: Cabernet franc. TERAINS: Argilo-kalkinis. VYNINIMAS IR BRANDINIMAS: Vynuogės skinamos labai gerai subrendusios, 100% nuvalytos. Fermentacija trunka 15 dienų, kontroliuojant temperatūrą. Brandinimas 6 mėnesius nerūdijančio plieno talpose. APPELLACIJA: AOP Anjou Rouge. SKONIO PASTABOS: Intensyvi raudona, granato...
Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Raudonas 'Ekologiškas vynas' Vynuogės Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Brandinimas 24 mėnesius naujose ąžuolo statinėse, senėjimas butelyje 1 metus. Degustacija Labai intensyvi granato raudona spalva, galingas, kompleksinis ir subtilus aromatas. Intensyvus ir struktūruotas skonis: - Tekstūra: graži medžiaga su šilkiniais taninais - Aromatai...
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...Įsikūręs Provence širdyje, Domaine d'Estoublon gamina vynus ir alyvuogių aliejų nuo 1489 metų. Raudonas vynas iš Château yra Cabernet Sauvignon ir Mourvèdre mišinys, gaminamas pagal AOP Baux de Provence. Jo rubino ir granato spalvos sukoncentruota. Jo galingas ir sudėtingas aromatas atskleidžia slyvų, uogienės iš gervuogių, skrudinto kakavos, švelnių prieskonių ir kedro kvapus. Ši cuvée puikiai derės su jautienos kepsniu, antienos krūtinėle su pipirų padažu arba ėriuko pečių.
Prancūzija, Brue Auriac
...Spalva: Raudona Metai: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Veislės: Syrah 90%, Grenache 10% 14.0% vol. VINIFIKACIJA: Racionali vynininkystė Šalta priešfermentacinė maceracija, Fermentacija 20-25°C, Cuvaison 2 savaitės, brandinimas ant smulkių mielių SKONIO PASTABA Aromatas išreiškia intensyvias juodųjų vaisių, juodųjų serbentų ir gervuogių, šiek tiek vanilės natas. Vėliau jis pereina į pipirų...
Prancūzija, Lyon
...Pietų Vakarų ikona, mūsų kasuletas gaminamas iš IGP Label Rouge Tarbais pupelių, Bigorre juodos kiaulės dešros ir Bigorre juodos kiaulės pilvo, kad išryškintų visas skonio niuansus.
Prancūzija, Paris
... specializacija yra pelmeniai, Sibiro ravioliai, nepaprastai populiarūs Rusijoje nuo viduramžių, gaminami iš kietųjų kviečių miltų ir įdaromi mėsa ir/arba daržovėmis, vartojami su sultiniu, grietine ir šviežiomis žolelėmis, tokiomis kaip krapai. Pelmeni perkuria tradicinius pelmenius, siūlydami naujas receptūras, labiau patinkančias gurmanams ir sudėtingesnes. Pelmeni prioritetą teikia tiekėjams, dirbantiems trumpais tiekimo grandiniais, siekdami sumažinti savo anglies pėdsaką. Aukštos kokybės produktai dažniausiai bus pažymėti „BIO“, AOP arba Label Rouge.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play