... šiandien atsispindi šiame vyne. VYNO GAMYBA Rankomis skinami optimalios brandos Vinifikacija pagal specifinius appellacijos metodus: Spaudimas, pirmoji fermentacija, burbuliukų procesas ir antroji fermentacija butelyje Brandinimas ant mielių mažiausiai 12 mėnesių VYNIOS Merlot Cabernet Franc DEGUSTACIJA Villa Bordeaux Rosé pristato ryškiai rožinę spalvą su švelniais, šiek tiek rubino atspalviais. Nosyje jaučiami elegantiški juodųjų serbentų ir džeminių vaisių aromatai.
Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Ekologiškas rožinis vynas Vynuogių veislės Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% ir Grenache 10%. Degustacija Skonis yra galingas ir sudėtingas. - Tekstūra: išraiškinga ir šilta. - Aromatai: melionas, vynmedžio persikas ir švieži raudonieji vaisiai. - Pabaiga: crescendo su greipfrutų ir miežių cukraus natomis, su malonia gyvybingumo doze. Maisto derinimas: - Omaras su armorikietišku padažu. - Keptos skumbrės su citrusų padažu. - Pjaustyta antis su spanguolių padažu. - Japonų virtuvė. - Raudonųjų vaisių šarlotė.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play