Prancūzija, Roubia
...sidabriniai atspalviai. Malonus kvapas su gėlėmis ir baltais vaisiais, mentolio užuominos. Išraiškingas skonis burnoje. Vystosi citrinos ir gaivios mineralinės natos finiše.\n\nDERINIMAS SU MAISTU\nKeptos Šventųjų Jokūbo midijos su sviestu. Kieti sūriai, tokie kaip Comté.\nRetas vynas. Idealiai gerti tarp 10 ir 12°C.\n\nTalpa (L):0,75\nBruto svoris (kg):1,5\nAlkoholio laipsnis (%):13"}...
Prancūzija, Illkirch-Graffenstaden
...PASTABOS Daržovės Sūriai Mėsos Vėžiagyviai Prieskoniai Augalai Pritaikymas: užkandžiai, padažai, sriubos, dietiniai produktai, pieno produktai, paruošti patiekalai, prieskoniai, gyvūnų maistas, … Galime pasiūlyti visus mūsų aromatus tiek skystu, tiek miltelių pavidalu. Produktų ar pritaikymo sąrašas nėra baigtinis.
Prancūzija, Saint-Malo
...BC 29 C plovimo tunelis. Kompaktiškas, idealus ribotoms erdvėms. Greitis nuo 80 iki 120 krepšių per valandą. Idealus plovimui: • Krepšiai visų dydžių • Silikoninės formos • Paletės • Mažas inventorius • Sūriai... LHM jums padeda jūsų plovimo, higienos ir krovos projektuose. Nedvejodami susisiekite su mumis dėl daugiau informacijos.
Prancūzija, Auxerre
... vyno derinimas\nraudona mėsa, medžioklės paukščiai, sūriai, šokoladas\n\nPakuotė: 6 butelių kartonas po 75cl\nDomenas: Vignerons d'Alignan Neffies\nAppellation: Pézenas\nMetai: 2017\nVeislė: Grenache, Syrah\nAuginimas: Atsakingas\nEtiketė: Kontroliuojamos kilmės apeliacija"}...
Prancūzija, Parnac
...Lankstus ir vaisinis. Granato spalvos suknelė išreiškia raudonųjų vaisių aromatus: juodųjų serbentų, gervuogių, raudonųjų serbentų, vyšnių, violetinių gėlių su kruopščiai dozuotais lankstiais taninais. Patiekti: 15 - 16°C. Rekomenduojamas patiekalas: Kaip aperityvas su vienu tipo, su kai kuriais mėsos produktais, ant grotelių, Viduržemio jūros virtuvė, salotų derinys, sūriai.
Prancūzija, Gennevilliers
... daugybę antioksidacinių savybių, kurios giliai veikia odą, virškinimą ir tranzitą. Gvazdikėlis detoksikuoja giliai, tuo tarpu cinamonas stiprina imuninę sistemą. Saldžiai arba sūriai, ši želė tampa puikiu priedu visiems jūsų patiekalams. Patiekiama pusryčiams arba desertui, ji puikiai dera su blynai, jogurtu ir kitais duonos gaminiais. Naudojama kaip garnyras jūsų patiekalams, jos raudonųjų vaisių skonis...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Terroiras: Molingas, akmenuotas dirvožemis ant šistų Situacija: Aukštas lajonas Vynifikacija Alkoholinis fermentavimas vyksta nerūdijančio plieno talpose, kontroliuojant temperatūrą. Brandinimas ant mielių trunka 4 mėnesius. Degustacija tarp 10 ir 12°C Akių: Baltas Nosies: Gėlių ir mineralinis Burnos: Baltųjų gėlių aromatai Pusiausvyra: Sausas Laikymo potencialas: 2 metai Maisto ir vyno derinimas: Žuvys sultinyje ir sūriai. Baltos žuvys sultinyje, jūros ešerys sultinyje, kulomjeriai ir brie sūriai. Pjovimas: Dvigubas Guyot Aukštis: 100 iki 120 m...
Prancūzija, Rouvres Les Vignes
... skonis suteikia apvalumo be per didelės vyninės, tuo pačiu išlaikant tam tikrą gaivumą pabaigoje. Mūsų cuvée puikiai derės su baltomis mėsomis, taip pat prie jūsų kepsnių. Be to, ji harmoningai papildys migdolais pagardintą lašišą arba sole su armorikietišku padažu. O ožkos sūriai taip pat bus ištikimas palydovas. Galiausiai, šampanas Claude PERRARD Brut Rosé puikiai papildys jūsų desertus, pagamintus iš raudonųjų vaisių.
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
... spalva. Subtilus aromatas, delikaus raudonųjų vaisių, juodųjų serbentų ir agrastų kvapas. Maloni ir subalansuota struktūra. MAISTO/VINO DERINYS: Šaltos užkandžiai, raudona mėsa, švelnūs sūriai. PATEIKIMO TEMPERATŪRA: Tarp 15 ir 17°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Ham
... tinka pagardinti įvairias salotas, daržoves ir vasaros patiekalus. Jos subtilus skonių balansas harmoningai dera su daugybe ingredientų, tokių kaip šviežios daržovės, žalios salotos, sūriai ir paukštiena. Prieš naudodami, energingai suplakite butelį, kad gerai sumaišytumėte ingredientus ir išlaisvintumėte visus skonius. Mes labai vertiname savo produktų kokybę. Vinaigrette La Picarde yra paruošta iš aukštos kokybės ingredientų, gautų iš ekologinės žemdirbystės. Nuoroda: AR805811 Talpa: 250ml...
Prancūzija, Carquefou
...Pilna rūkytų patiekalų gama: tradiciškai rūkyti, Orloff, miško stilius, ožkos sūris ir konfituoti pomidorai, trys sūriai, slyvos-abrikosai, tartiflette, Ir taip pat marinuota mėsa: meksikietiškos šonkauliai, provansietiška ir kt.
Prancūzija, Saint Cannat
... 36 mėnesių brandinimas talpose prieš buteliavimą.\n\nDÉGUSTATION\nGiliai granato spalvos. Sudėtingas aromatas su saldymedžio ir konservuotų vyšnių natomis. Ilgai išlieka burnoje, juntami taninai, galingas. Labai malonus gerti jau dabar, tačiau gali bręsti dar vienerius ar dvejusius metus.\nPuikiai dera su europietiška virtuve: raudona mėsa, žvėriena, troškiniai (daubes), medumi keptos figos ir raudonas vynas, stiprūs sūriai (tokie kaip Livarot, Pont-l’Évêque...)."}...
Prancūzija, Brue Auriac
... papildytas švelniomis prieskoninėmis ir vanilės natomis. Vėliau jis pereina į pipirų ir rožių uogų natas. Burnoje ataka yra apvali ir kūniška, su prieskoninėmis natomis, po to pereina į saldžias juodųjų uogų natas ir medienos natas, kurios palaiko gražų ir ilgą finišą. Maisto ir vyno derinimas: Raudona mėsa, mėsos patiekalai, grybai, sūriai Patiekimas: 18-20°C Laikymas: Gerti dabar arba toliau gerės per 5 metus...
Prancūzija, Mamirolle
Automatinis pieno transformavimas į sūrį (darbas katile): šildymas, brandinimas, koaguliacija, pjaustymas, maišymas. Individualizuota sūrio gamyba nuo mažos iki didelės talpos.
Prancūzija, Marseille
... agroalimentariniuose produktuose: - Pieno produktai (sūriai, jogurtai, pienas, grietinėlė...), - Mėsos gaminiai ir sūdyti produktai, - Konditerijos ir kepiniai, - Halal produktai, - Maisto prekių parduotuvė, - Jūros gėrybės, - Šaldyti produktai. Mes galime pasiūlyti įvairias maisto produktų linijas. SOMEXPORT yra jūsų eksporto partneris. Iš tiesų, mes jus lydime, kad atrastumėte geriausius...
Prancūzija, Le Busseau
La Fromagerie Cap'ré, esanti DEUX-SEVRES departamente, yra šeimos verslas, kuris yra tiek ūkininkas, tiek gamintojas. Turėdami apie 1 600 ožkų, galime pagaminti ir parduoti 60 tonų ožkų pieno sūrių. Mes esame ūkininkų sūrių gamintojai, pagamintų iš mūsų ūkio ožkų pieno. Galime gaminti varškę (šviežias sūris) žalią, termizuotą arba pasterizuotą, pagal kliento pageidaujamą sausą ekstraktą, taip pat...
Prancūzija, Condé-Sur-Vire
Sūrių ingredientai, Savencia grupės dukterinė įmonė, prekiauja ir plėtoja platų sūrių asortimentą, tiek šviežių, tiek šaldytų: emmental, mozzarella, švieži sūriai, ožkos sūris, sūrio grietinėlės, lydytas sūris. Mūsų produktai, naudojami kaip funkciniai ingredientai, skirti BtoB (IAA, platintojams...) Europoje ir visame pasaulyje. Taip pat siūlome pritaikytas ir individualizuotas paslaugas: įvairūs formatai, etiketės ir plėvelės, spausdintos pagal jūsų prekės ženklą... Kokybė, visiška atsekamumas ir maisto sauga garantuojami mūsų sūrininkų įgūdžių ir įsipareigojimo.
... sūriai yra LA COMTOISE, ir mes ypač dirbame su šiomis pavadinimais: emmental, mėlynas, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, ožkų, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Įsikūrusi daugiau nei 4500 m2 plote, LA COMTOISE turi efektyvią gamybos įrangą, pažangiausią technologiją, kad užtikrintų savo klientams Prancūzijoje ir tarptautiniu mastu. pajėgumą, kokybę, nuoseklumą ir atsekamumą...
Prancūzija, Annecy Cedex 9
PER INTER, įkurta 1989 m., yra prekybos, administravimo, logistikos ir rinkodaros organizacija. Mes specializuojamės šviežių ir šaldytų sūrių pardavime. PER INTER komercinė pasiūla yra turtinga ir įvairi, apimanti produktus iš Europos ir Azijos vienu pristatymu. Siūlome regioninius sūrius, būdingus visiems Europos kraštams, ir produktus, pritaikytus rinkos reikalavimams: sūrius, skirtus tepti, pja...
Prancūzija, Menton
...Mes esame įsikūrę nuo 2013 m. rugpjūčio mėn. ir mūsų veikla yra šviežių makaronų gamyba pagal Pjemonto tradicijas bei puikių mūsų krašto produktų, tokių kaip AOP sūriai, Alba baltoji trumai, IGP lazdyno riešutai ir daugybė gurmaniškų specialybių, prekyba. Mūsų dirbtuvės leidžia tiesiogiai stebėti makaronų gamybą, o mes esame įtraukti į "MENAS IR DELIKATESAI" programą, kurią organizuoja Alpes...
Prancūzija, Marseille
Graikijos ir Kretos produktų importuotojas jau beveik 20 metų, Alpha Omega yra įsikūręs Marseilyje. Mes specializuojamės graikiškuose maisto produktuose: Kretos alyvuogių aliejus, Kalamatos alyvuogių aliejus, feta ir halloumi sūriai, Kalamatos alyvuogės, ouzo ir graikiški alkoholiniai gėrimai, menkių ikrai taramai, pita duona, ekologiški graikiški produktai ir amatininkų gaminiai. Mūsų produktai...
Prancūzija, Vannes
...“ = traškūs priedai ir dekoracijos - Aromatizuoti skrudinti duonos kubeliai ir priedai - Dehidruoti sūriai - Mėsos gaminiai - Italų sūriai - Apdoroti daržovės: pusiau džiovinti, konservuoti - Augaliniai aliejai - Dehidruoti arba konservuoti vaisiai - Riešutai ir jų produktai: lazdyno riešutai, pistacijos - Saldūs užpildai ir glaistai su vidutine drėgme arba be drėgmės - Šokoladai...
Prancūzija, Montréal-La-Cluse
CHALON MEGARD yra įrangos ir linijų, skirtų gaminti sūrius, tokius kaip presuoti sūriai, virtos tešlos sūriai, mėlyni sūriai ir kitos sūrių specialybės, gamintojas ir montuotojas. Nuo gamybos katilo iki aukštos mechanizacijos sūrių gamybos linijų, taip pat per mini pieno, išrūgų ir druskos apdorojimo įrenginius, įvairius formavimo ir presavimo sistemas, mes gaminame visą įrangos ir pieno bei...
Įmonė FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, įkurta 1992 metais, gamina ir importuoja maisto produktus iš Rytų Europos. Mes specializuojamės tradicinėje mėsos gamyboje be cheminių priedų ir makaronų lakštų (kore-yufka), kurie yra blynų tipo lakštai. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES taip pat importuoja ir platina įvairius maisto produktus iš Balkanų šalių: Minas kava, ajvar, lutenica, marinuoti kopūstai, kepti pipirai, Vegeta, Argeta… Vištienos saliamis, jautienos dešrelės, rūkyta kiaulienos filė, rūkyta jautiena, sriubos, sūriai, feta, įvairūs sausainiai…...
Prancūzija, Roquefort
Įkurta 1906 metais, šeimos įmonė GABRIEL COULET perduodama iš kartos į kartą. Įmonė gamina avies sūrį, Roquefort, ir siūlo platų sūrių pasirinkimą. Siekiant užtikrinti kokybę ir meistriškumą, sūriai gaminami laikantis tikslaus gamybos proceso. Kokybės įrodymas, GABRIEL COULET Roquefort reguliariai apdovanojamas medaliais Prancūzijos ir Europos konkursuose.
Prancūzija, Broût-Vernet
Ūkis yra Sioule slėnyje, Allier departamente, Auvergnėje. Ši regionas garsėja savo vulkanais ir sūrių gamybos tradicijomis, Auvergnė siūlo idealią aplinką mūsų produktų vystymuisi. Bandą sudaro saanen veislės ožkos, šeriamos liucernos šienu, auginamu Limagne lygumoje. Nuo pat įkūrimo ūkis nuolat gilina ir tobulina savo sūrių gamybą, siekdamas sukurti aukščiausios kokybės produktus. Mūsų sūriai brandinami ant eglės lentų XIX amžiaus skliautinėje rūsyje, taip sukuriant idealias brandinimo sąlygas, trunkančias nuo 2 iki 6 mėnesių mūsų ožkų tomams. Rūsys yra po Vernet pilimi.
Prancūzija, Cambrai
... gryniausios sūrių tradicijos Atrinkti sūriai atitinka konkrečius kriterijus: daugiausia iš žaliavinio pieno, tai iš esmės yra amatiniai arba ūkininkų produktai su puikia atsekamumu, kilę iš mažų ūkininkų/gamintojų! Įsipareigojame ekologiškai atsakingai ir, kiek įmanoma, teikiame pirmenybę mūsų regionų produktams, dėka mūsų partnerystės su ūkininkais/brandintojais, su kuriais dalijamės tomis pačiomis vertybėmis.
...Welsche krašto sūrinė - HAXAIRE; "Graine au Lait" yra brandintojas nuo 1929 metų. Mūsų sūrinė gamina ir brandina Munster AOC bei Alsacijos sūrio specialybes. Tai yra vienintelė sūrinė, gaminanti ir brandinanti savo Munster Alsacijoje. Mūsų sūriai: Munster AOP iš pasterizuoto pieno Munster AOP iš ūkininkų žaliavinio pieno Munster AOP ekologiškas Graine au Lait® Welsche su Gewurztraminer marc Holunderkas...
Prancūzija, GRANGES NARBOZ
Marcel Petite sūrinės specializuojasi komtė sūrio gamyboje. Ši šeimos įmonė greitai įsipareigojo ekologiškai žemdirbystei. Marcel Petite sūrinės tikslas yra pasiūlyti autentišką produktą. Mūsų sūriai: 35 komtė sūrio rūšys Morbier (AOP) Bleu de Gex (AOP) Mont d’Or (AOP) Raclette Tome iš žaliavinio pieno.
Prancūzija, Flagnac
...Daržovės, sūriai, kiaušiniai, pienas, duona kilę iš Okitanijos. •Aligot Express savo R&D dirbtuvėse sukūrė įvairias regionines šaldytas receptūras, pritaikytas restoranų reikalavimams, tokias kaip: •Aligot: Yra kelių formatų, atitinkančių kiekvieną darbo metodą. •Aper’ligots: Aligot perlės, kurias galima vartoti kaip tapas, salotose ar kaip garnyrą, siūlomos Cantal / Šalotų, Roquefort, Anties arba Trumų...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play