Prancūzija, Parlan
Laborie namai, įkurti 1932 metais, specializuojasi Auvergne mėsos gaminiuose. Laborie produktai gaminami rankomis, jie yra autentiški ir skanūs. Mėsos yra prancūziškos kilmės, o keli Laborie produktai yra apdovanoti medaliais. Namai siūlo platų tradicinių mėsos gaminių asortimentą, įskaitant: sausas Auvergne kumpis, sausieji dešrelės, sausos dešros, šoninė, stiklainiai, konservai, dovanų rinkiniai...
Prancūzija, Chaponost
Randy yra mažoji ir vidutinė įmonė, įkurta 1903 metais, esanti Chaponost mieste, pietvakarių Lione. Orientuota į regioninius produktus, Randy deda visas savo žinias į sūrių pyragų, mėsos gaminių ir regioninių salotų gamybą. Šios žinios perduodamos jau daugiau nei šimtą metų Randy namuose. Iš tiesų, mūsų personalą sudaro profesionalai, dirbantys mėsos gaminių ir konditerijos srityse, gerai išmana...
Prancūzija, Les Aldudes
Įmonė PIERRE OTEIZA gamina regioninius maisto produktus. Mes siūlome kumpius, šonines, antienos krūtinėles, dešreles, čorizo, garbūras, kremines sriubas, žąsų kepenis, rilletes, paštetus, konservus, kasuletus, sūrius ir vyną. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
Prancūzija, Plaisance
ETABLISSEMENTS G. BORIES yra mėsos perdirbimo įmonė, kurios amato įgūdžiai yra tradiciniai ir regioniniai. Bories įmonės dirbamų kiaulių kokybė yra apibrėžta griežtu „reikalavimų sąrašu“. Svoris, kilmė, liesos mėsos procentas (LMP), niekas nėra palikta atsitiktinumui. Bories įmonė dirba su ta pačia tiekėja jau daugelį metų, kad užtikrintų nuoseklią savo tiekimo kokybę. Po skerdimo Lacaune sker...
Prancūzija, MONTREUIL BELLAY
Didmeninės prekybos andouillette gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD, maitinimo paslaugoms, didmenininkams, pirkimo centrams. Andouillette gamintojas La Saumuroise, andouillette Bonbergel ir andouillette Champenoises, pagamintos iš grynos kiaulienos. 100% kiaulienos andouilles, vakuuminėje pakuotėje. La Saumuroise andouilles, 100% kiaulienos, vakuuminėje pakuotėje. Senovinis boudin blanc gaminto...
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Prancūzija, Ibos
SA SALAISONS PYRENEENNES yra įmonė, specializuojanti išskirtinių kumpių sūdymo srityje. Salaisons Pyrénéennes taiko autentišką meistriškumą, gamindama išskirtinius kumpius ir sūdymus. Kaip ir didieji vynai, šie sūdyti produktai gaminami iš aukštos kokybės „vynuogių veislės“: sertifikuoto baltojo kiaulės mėsos iš Pietvakarių. Produktai, gauti iš „vynuogių veislės“ baltojo kiaulės, pristatomi prek...
Prancūzija, Manosque
Įmonė Le Séchoir des Alpes yra specializuota agroalimentariumo sektoriuje, tiksliau, mėsos gaminių ir sūrių gamyboje. Su savo tradiciniu ir amatininkų įgūdžiu, perduodamu iš kartos į kartą, Le Séchoir des Alpes siūlo jums kokybišką produktų asortimentą, kuris atspindi visas Provanso skonio subtilybes.
Prancūzija, Lacaune
Nuo 1926 metų „Milhau“ pradėjo kiaulių auginimą ir mėsos gaminių perdirbimą kalnuotoje Lakauno regione: gimė nauja Lakauno mėsos gamykla. Vėliau, 1967 metais, Yves Milhau perėmė savo senelio amatą, įkūręs savo dirbtuves mėsos gamybos sostinėje Okitanijoje: Lakaune, kur juntamas regiono skonis. Šiandien ketvirtoji karta tęsia tradiciją, gamindama autentiškus produktus. Geras senovinis skonis yra ...
Prancūzija, Rungis
Įmonė di spé ré yra įsikūrusi Rungyje. Siūlome regioninę mėsos produkciją, tokią kaip foie gras, šviežius produktus, mišraines, lašišą... Visada siekėme atrasti geriausius produktus iš mūsų Prancūzijos ir užsienio provincijų. Įmonė, didmeninė mėsos produkcijos tiekėja, buvo įkurta 1975 metais ir 1978 metais įsikūrė MIN Rungyje. Specialybės yra daugiausia regioninės mėsos gaminiai, foie gras, Label...
Prancūzija, Montreuil Bellay
Jūsų malonumui, Roger BODET, meistras mėsininkas, pristato visą savo talentą ir įgūdžius per platų sausų dešrų asortimentą. Formuojamos natūraliuose žarnose, dešros dedamos į specialią patalpą, kur pamažu pasiekia idealią temperatūrą, palankią skonių ir paviršiaus žiedų, būdingų gerai sausai dešrai, vystymuisi. Tai etapas, kai jos yra labiausiai lepintos, nes vėliau turi atvėsti griežtai laikantis...
Prancūzija, Bastelica
Prancūzija, Bressuire
Prancūzija, Vibraye
Mėsos gaminiai FASSIER gamina produktus, laikydamiesi geriausių mėsos gamybos tradicijų. Pagrindiniai produktai: aukščiausios klasės virta šoninė su Jasnières vynu, česnakiniai dešrelės, rūkyti bukmedžio medienoje, aukščiausios klasės virta ir rankomis formuota šoninė, juodasis pudingas su keptais svogūnais.
Prancūzija, Tarare Cedex
Prancūzija, La Cavalerie
Prancūzija, La Vergne
Prancūzija, Sernhac
Prancūzija, Ocana
Prancūzija, Pontonx Sur L Adour
Prancūzija, Marseille
Prancūzija, Sarlat La Caneda
Prancūzija, Foce
Prancūzija, Angouleme
Prancūzija, Pledran
Prancūzija, St Pierre De Chandieu
Prancūzija, Hugleville-En-Caux
Prancūzija, Colombier-Saugnieu
Prancūzija, Jarville La Malgrange

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play