Italija, Orbassano
...Piemonto agnolotti yra autentiška Pjemonto specialybė, kilusi iš XIX amžiaus regioninio recepto. Šie ravioliai yra įdaryti trimis rūšių šviežios ir liesos mėsos (jautiena, kiauliena ir balta mėsa) bei sezoninėmis daržovėmis (virtu kopūstu, burokėliais arba špinatais, priklausomai nuo sezono). Pagrindiniai ingredientai apima virtą kumpį, roast beef, virtą vištieną, špinatus, keptą kiaulieną, virtą kopūstą ir mortadelą. Ši skonių kombinacija siūlo unikalią ir tradicinę kulinarinę patirtį, puikiai tinkančią tiems, kurie nori paragauti tikrosios piemontiečių virtuvės.
Italija, MILANO
...'Giuseppe Verdi' Emilia IGT lambrusco secco 075 - Cantine Ceci Lambrusco Terre Verdiane turi turtingą ir ryškų skonį, malonų gaiviu ir vaisiniu skoniu. Puikiai tinka prie antrųjų patiekalų, būdingų vietinei virtuvei, tokių kaip kepta mėsa, troškinta mėsa ir ilgai virta mėsa, taip pat Lambrusco Terre Verdiane mėgsta būti su tradiciniais mėsos gaminiais, garsiais visame pasaulyje. PAKUOTĖ IŠ 6 1 VNT = EUR 2,90 1 PALĖTĖ 72 PAKUOTĖS IŠ 6 MINIMALUS UŽSAKYMAS 20 PALĖTĖS...
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Italija, Mugnano Del Cardinale
Iš pradžių veikla buvo sezoninė, sutampanti su Velykų ir Kalėdų šventėmis, ir turėjo grynai vietinę rinką. Buvo naudojamos šviežios ir aukščiausios kokybės mėsos, gaminant salami su didžiuliu meistriškumu ir dėmesiu, naudojant geriausias prieskonius, geriausias žarnas ir džiovinant su didžiausia priežiūra, kad skonis, aromatai ir natūralumas visada būtų apsaugoti ir garantuoti laike ir erdvėje. Ši...
...Mes tai darome su visa priežiūra, kurią nusipelno vienas iš labiausiai paplitusių mėsos gaminių mūsų šeimų staluose. Tik šviežios, daugiau nei 15 kg sveriančios itališkų sunkiųjų kiaulių šlaunys, sūdyti ir kvapnūs su aromatinių žolelių mišiniu. Atsargiai iškaulinti, kad nesužeistume raumenų skaidulų, kumpis lėtai kepamas garų krosnyje maždaug 68° temperatūroje. Tai mūsų paprastas receptas: kokybiška mėsa ir kruopšti apdorojimo priežiūra. Tik taip virtas kumpis bus minkštas ir viliojantis, saldus, niekada rūgštus.
Italija, Altamura Di Bari
...Tipiškas saliamis iš Puglijos "Soppressata" džiovinta mėsa.
Atitinkantys produktai
Soppressata
Soppressata
Selezione Alimentare Italia yra įsipareigojusi ieškoti „made in Italy“ maisto ir gėrimų išskirtinumo. Mes esame idealus partneris maisto produktų importuotojams ir platintojams, ieškantiems kokybės už tinkamą kainą. Su beveik penkiasdešimties metų patirtimi, mes turime išsamių žinių apie itališkus maisto produktus ir jų gamintojus. Dėl mūsų ryšių ir santykių su gamintojais, mes galime gauti ge...
Italija, Vomano (TE)
PNK FARMACEUTICI SPA Ekspertai kuriant ir gaminant maisto papildus Įkurta 2008 m. Castelnuovo Vomano, Abrucas - Italija, PNK Farmaceutici yra viena iš dinamiškiausių įmonių šiuolaikinėje pramonės aplinkoje nutraceutikos sektoriuje. Ilgametė patirtis šioje srityje leido plėtoti pažangias kompetencijas ir technologijas, todėl įmonė tapo referenciniu tašku aukštos kokybės maisto papildų formulavime i...
Italija, Villafranca Piemonte
Turint naują CE standartus atitinkantį skerdyklą, Aimaretti yra kiaulienos skerdimo ir aukštos kokybės dešrų bei kumpių gamybos pramonė. Veikla siūlo platų pasirinkimą dešrų ir aukštos kokybės, šviežios, natūralios ir skerdžiamos laikantis griežtų higienos normų. Geriausi švieži produktai, garantuoti ir be konservantų, kad kiekvieną dieną ant stalo būtų visų itališkų dešrų skonis. Įmonė užsiima ki...
Italija, Marmirolo
Salumificio Merlotti pradėjo savo veiklą, iškart po karo, Castel d'Ario, miestelyje, kuris buvo legendinio automobilių lenktynininko Tazio Nuvolari gimtinė. Iš amatų dirbtuvės, laikui bėgant, įmonė auga, siūlydama savo produktus vis platesniame regione. Trečioji verslininkų karta perkelia gamybos vienetą į Marmirolo (MN) 3000 kvadratinių metrų gamyklą, atnaujintą pagal bendruomenės direktyvas. Nuo...
Italija, Potenza
... tradicijai. Nuo patirties renkant ir pjaustant mėsą, iki įvyniojimo ir rišimo rankomis, mūsų mėsos gaminiai yra kruopščiai stebimi viso apdorojimo proceso metu iki brandinimo ir pakavimo. Mūsų produktų meistriškume galima atrasti visą mūsų šaknų šilumą ir kvapą. Šios savybės mus lydi ir įkvepia dar ir šiandien tobulėti ir tęsti Salumificio Bilancia veiklą.
Italija, Cremona
Antica Valle prekės ženklo istorija prasideda nuo kulinarinės tradicijos, perduodamos iš kartos į kartą. Tai senovinė išmintis, kuri lemia aukščiausią kokybę. Tai kulinarinė meno forma, „mėsa gaminimo menas“, kalbanti paprastumo, autentiškumo ir natūralumo kalba. Visada susijusi su savo gimtine. Mūsų mėsos gaminiuose yra nedaug ingredientų, tačiau visi jie yra neįkainojami, kaip senoviniuose...
Nuo 1957 metų Vitali šeima su aistra, rūpestingumu ir dėmesiu klientų poreikiams puoselėja senąją mėsos gamybos meną. Modernios gamybos technikos leido mums dar labiau išplėtoti šias savybes, kurios, kaip ir anksčiau, išskiria mūsų įmonę. Mes auginame grūdus, kurie bus naudojami pašarams, savo žemėse. Auginame vertingų veislių kiaules, gimusias Fermoje, mūsų Petritoli ūkyje, kuris yra klasifikuota...
Italija, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. Mesoracoje, Krotonės provincijoje, užsiima savarankiška ir rankų darbo produkcija, įskaitant pakuotę, tradicinių mėsos gaminių, tokių kaip dešros, kapokolis ir šoninė. Dėl kvalifikuoto ir patirtį turinčio personalo, Salumificio Lavigna sugeba patenkinti net ir pačių išrankiausių skonių poreikius.
Italija, Viterbo
Įmonė buvo įkurta 1947 metais, ją įsteigė Coccia Sesto, puikus mėsininkas. Laikui bėgant ji išsiplėtė ir tapo pramone, tačiau taisyklė išliko ta pati: naudoti geriausias žaliavas ir niekada neturėti šaldymo kamerų, kad užtikrintume kokybės standartą, skirtingą nuo įprasto. Šiandien įmonė turi Iso 22000 sertifikatą, yra įgaliota eksportuoti į Kanadą, įtraukta į FDA sąrašą ir laukia Sveikatos minist...
Cipressi in Chianti įsikūrė Radda in Chianti, viduramžių miestelyje, garsėjančiame Chianti Classico vyno gamyba, Sienos provincijoje, kur jo etinė ir profesinė bazė remiasi toskaninių maisto produktų tradicijų gerbimu. Veikla prasideda mažoje patalpoje, šalia senųjų Radda viduramžių sienų, Viale Venti Settembre, kur vyksta Cinta Senese DOP kiaulių, auginamų lauke, mėsos apdorojimas senoviniame 40 ...
Italija, San Donà Di Piave
Dante Italian Food yra didmenininkas, prekiaujantis mėsos gaminiais, sūriais ir miltais iš Veneto regiono, kuris daugiausia eksportuoja į Europą. Dirbame, kad aprūpintume restoranus, picerijas, barus, viešbučius ir didmenininkus aukštos kokybės produktais, tiekiamais tiesiai iš mažų ir vidutinių amatininkų įmonių. Norime teikti visapusiškas paslaugas ir bendradarbiauti su savo klientais, ieškodami...
Italija, Colonnata Carrara
„Mafalda“ yra seniausia larderia Kolonatos mieste, veikianti nuo 1930 metų, kai „lardo“ buvo tik vargšų kasybininkų maistas. 1954 metais tuomet jaunas vynininkas ponas Veronelli atvykdavo pas močiutę Mafaldą pirkti lardo, apibūdindamas ją kaip „mitinės Mafaldos larderia“. Nuo 2002 metų ji turi IGP sertifikatą ir nuo tada gamina tik Kolonatos IGP lardo. Taip pat, kalbant apie Kolonatos lardo, visad...
Lardo di Colonnata IGP gabalais, paruoštas ir maltaVergazzataPancetta Steccata...
Italija, Langhirano
Įmonė Barbieri Enzo užsiima kumpių gamyba ir brandinimu bei yra susijusi su Parma kumpių konsorciumu. Barbieri Enzo įsikūrusi Langhirano, Parmos provincijoje, Case Schianchi gatvėje 8. Veiklos sritys: kumpių gamyba kumpių brandinimas kumpių pakavimas kumpių pardavimas kumpių tiekimas mėsos perdirbimo įmonės kumpių gamyklos...
Italija, Chiuro
Mūsų įmonė šiandien turi du gamybos įrenginius. Chiuro mieste yra gamybos įmonė, užimanti beveik 3500 kvadratinių metrų plotą, kuri sujungia mūsų dešimtmečius trunkančią amatininkystės tradiciją su pažangiomis technologijomis ir kompiuterizuota kontrole kiekviename gamybos etape. Čia žaliava apdorojama kruopščiai laikantis gamybos ir brandinimo procesų. Pagrindinė įmonė, esanti Semogo, puikiai tin...
Italija, Langhirano
Daugiau nei 40 metų "Monica & Grossi" gamina "prosciutto di Parma Dop", "prosciutti crudo" ir "prosciutti cotti". Be to, prekiauja "Prosciutto crudo di San Daniele", "speck", "prosciutto affumicato", "culatta", "culatello con cotenna". Pasirenkamos aukščiausios kokybės nacionalinės mėsos, apdorotos didelės patirties "maestri prosciuttai" ir brandinamos idealiu "Langhirano" klimatu vėdinamose pat...
Italija, Assemini
Džiovintų vaisių skrudinimas...
Italija, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC siūlo įvairią etninių maisto produktų asortimentą iš skirtingų pasaulio kampelių: - Daržovių konservai - Harissa padažas - Žuvies konservai: tunas, sardinės, skumbrė, ančiuviai - Rūkyta žuvis - Alyvuogės - Prieskoniai - Uogienės - Alyvuogių ir augalinis aliejus - Vaisių sultys - HALAL mėsos gaminiai - Sūris - Makaronai, ryžiai ir kuskusas - Džiovinti vaisiai - Datos - Tradicin...
Italija, Campo Calabro
...prisidedant prie koncentracijos, nuotaikos gerinimo ir trigliceridų kiekio kraujyje kontrolės. Naudojama tiek šviežia, tiek skirta tradiciniams mėsos gaminiams, Kalabrijos juodųjų kiaulių mėsa yra produktas, kurio savybės yra ypač ryškios ir atpažįstamos.
Italija, Nago-Torbole
Salumificio Trentino gamina mėsos gaminius jau daugiau nei keturiasdešimt metų. Tarp regiono charakteringų produktų yra sūdyta mėsa ir speck; įmonė taip pat gamina klasikinius itališkos tradicijos mėsos gaminius, tokius kaip virtas kumpis, žalias kumpis, dešros ir šoninė. Salumificio Trentino prekės ženklas yra modernios ir dinamiškos įmonės pavyzdys, sugebėjusios sujungti tradiciją su įvairiais maisto modeliais. Nuo pat pradžių dėmesingai siekdama kokybės, nuo 2006 metų ji sertifikavo savo Kokybės valdymo sistemą pagal UNI EN ISO 9001: 2008 standartą.
Italija, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone yra Crespina Lorenzana, Pizos provincijoje, ir tai yra istorinis prekės ženklas, veikiantis daugiau nei 150 metų aukštos kokybės mėsos gamyboje. Įmonė gamina ir platina aukščiausios kokybės produktus, pagamintus su senoviniu meistriškumu ir rūpesčiu, laikantis šiuolaikinių gamybos standartų ir naudodama tik aukštos kokybės žaliavas, tiek iš žemės, tiek iš jūros, galinčias patenk...
Italija, Zola Predosa
Pagrindinis Italijos gamintojas, turintis IGP sertifikuotą mortadelą. Išskirtinė ir sertifikuota kokybė, tikros mortadelos gamyba pagal tradicinį Bolonijos receptą - Sertifikatai VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Be glitimo. Prekės ženklai: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksportuojama visame pasaulyje.
Salumificio Del Vecchio, nuo 1968 metų Cesenoje gamina aukštos kokybės mėsos gaminius iš kiaulių, auginamų laikantis gamtos: ekologiški mėsos gaminiai, pagardinti mėsos gaminiai, aukso mėsos gaminiai ir tradiciniai mėsos gaminiai be laktozės ir be glitimo, pagal geriausias italų ir romagnolų tradicijas: Parma kumpiai ir tipiniai romagnolų krašto dešros.
Italija, Termeno
Mes esame šeimos verslas nuo 80-ųjų pradžios, dabar jau trečioji karta dirba kartu. Gamename didelį įvairių mėsos produktų asortimentą. Nuo rūkyto specko, rūkyto šoninės iki įvairių kumpių ir dešrų, salami ir kitų delikatesų. Specializuojamės gaminant produktus tolesniam apdorojimui, tokius kaip speck mattonella, skirtas pjaustymui. Taip pat esame labai aktyvūs horeca sektoriuje, siūlydami produkt...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play