Prancūzija, Parlan
Laborie namai, įkurti 1932 metais, specializuojasi Auvergne mėsos gaminiuose. Laborie produktai gaminami rankomis, jie yra autentiški ir skanūs. Mėsos yra prancūziškos kilmės, o keli Laborie produktai yra apdovanoti medaliais. Namai siūlo platų tradicinių mėsos gaminių asortimentą, įskaitant: sausas Auvergne kumpis, sausieji dešrelės, sausos dešros, šoninė, stiklainiai, konservai, dovanų rinkiniai ir kt.
Prancūzija, Chaponost
Randy yra mažoji ir vidutinė įmonė, įkurta 1903 metais, esanti Chaponost mieste, pietvakarių Lione. Orientuota į regioninius produktus, Randy deda visas savo žinias į sūrių pyragų, mėsos gaminių ir regioninių salotų gamybą. Šios žinios perduodamos jau daugiau nei šimtą metų Randy namuose. Iš tiesų, mūsų personalą sudaro profesionalai, dirbantys mėsos gaminių ir konditerijos srityse, gerai išmanantys lionietiškus produktus, kad užtikrintume optimalų mūsų produktų kokybę.
Prancūzija, Les Aldudes
Įmonė PIERRE OTEIZA gamina regioninius maisto produktus. Mes siūlome kumpius, šonines, antienos krūtinėles, dešreles, čorizo, garbūras, kremines sriubas, žąsų kepenis, rilletes, paštetus, konservus, kasuletus, sūrius ir vyną. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
Prancūzija, Plaisance
... skerdyklose, kiaulių skerdienos pirmadieniais, antradieniais ir ketvirtadieniais pristatomos į Plaisance. Jos yra supjaustytos, o įvairūs gabalai skiriami gamybai. Kalbant apie receptus, nuo dešros iki šoninės ir kumpio, tai yra amato įgūdžiai, sukurti per penkiasdešimt metų, pagrįsti nuoseklių skonių paieška visus metus.
Prancūzija, MONTREUIL BELLAY
Didmeninės prekybos andouillette gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD, maitinimo paslaugoms, didmenininkams, pirkimo centrams. Andouillette gamintojas La Saumuroise, andouillette Bonbergel ir andouillette Champenoises, pagamintos iš grynos kiaulienos. 100% kiaulienos andouilles, vakuuminėje pakuotėje. La Saumuroise andouilles, 100% kiaulienos, vakuuminėje pakuotėje. Senovinis boudin blanc gamintojas, ekstra liesos dešros vakuuminėje pakuotėje. Andouillette su Saumur Champigny, vakuuminėje pakuotėje. Sūrių gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD...
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Prancūzija, Ibos
SA SALAISONS PYRENEENNES yra įmonė, specializuojanti išskirtinių kumpių sūdymo srityje. Salaisons Pyrénéennes taiko autentišką meistriškumą, gamindama išskirtinius kumpius ir sūdymus. Kaip ir didieji vynai, šie sūdyti produktai gaminami iš aukštos kokybės „vynuogių veislės“: sertifikuoto baltojo kiaulės mėsos iš Pietvakarių. Produktai, gauti iš „vynuogių veislės“ baltojo kiaulės, pristatomi prekės ženklu „SALAISONS PYRENEENNES“.
Prancūzija, Manosque
Įmonė Le Séchoir des Alpes yra specializuota agroalimentariumo sektoriuje, tiksliau, mėsos gaminių ir sūrių gamyboje. Su savo tradiciniu ir amatininkų įgūdžiu, perduodamu iš kartos į kartą, Le Séchoir des Alpes siūlo jums kokybišką produktų asortimentą, kuris atspindi visas Provanso skonio subtilybes.
Prancūzija, Lacaune
... gerbiamas, kartu suteikiant modernumo atspalvį. Ilgalaikės šeimos tradicijos mėsos gamybos įgūdžiai Lakaune Lakaunas yra mineralinių vandenų kaimas, esantis Aukštųjų Languedoc regiono gamtos parke. Esantis 800 metrų aukštyje, švarumas ir gaivumas jo klimato yra lemiami kokybiškų mėsos gaminių, tokių kaip džiovinta šoninė, džiovinta dešra, džiovinta dešrelė, gamybai ir brandinimui. Būtent čia, jūros ir kalnų vėjų įtakoti, lėtai vyksta mūsų produktų brandinimas.
Prancūzija, Rungis
Įmonė di spé ré yra įsikūrusi Rungyje. Siūlome regioninę mėsos produkciją, tokią kaip foie gras, šviežius produktus, mišraines, lašišą... Visada siekėme atrasti geriausius produktus iš mūsų Prancūzijos ir užsienio provincijų. Įmonė, didmeninė mėsos produkcijos tiekėja, buvo įkurta 1975 metais ir 1978 metais įsikūrė MIN Rungyje. Specialybės yra daugiausia regioninės mėsos gaminiai, foie gras, Label Rouge lašiša, švieži produktai ir taip pat mišraines. Gastronomija: Regioninių ir užsienio specialybių gamyba. Tel. :01 46 87 33 00.
Prancūzija, Montreuil Bellay
Jūsų malonumui, Roger BODET, meistras mėsininkas, pristato visą savo talentą ir įgūdžius per platų sausų dešrų asortimentą. Formuojamos natūraliuose žarnose, dešros dedamos į specialią patalpą, kur pamažu pasiekia idealią temperatūrą, palankią skonių ir paviršiaus žiedų, būdingų gerai sausai dešrai, vystymuisi. Tai etapas, kai jos yra labiausiai lepintos, nes vėliau turi atvėsti griežtai laikantis laiko intervalų. Tada ateis brandinimo laikas džiovykloje, kur temperatūra ir drėgmė bus atidžiai stebimos kelias savaites.
Prancūzija, Vibraye
Mėsos gaminiai FASSIER gamina produktus, laikydamiesi geriausių mėsos gamybos tradicijų. Pagrindiniai produktai: aukščiausios klasės virta šoninė su Jasnières vynu, česnakiniai dešrelės, rūkyti bukmedžio medienoje, aukščiausios klasės virta ir rankomis formuota šoninė, juodasis pudingas su keptais svogūnais.
Prancūzija, Bastelica
Prancūzija, Bressuire
Prancūzija, Servas
... trimis pagrindiniais principais: griežta mūsų tiekėjų ir žaliavų atranka, produktų atsekamumas ir mūsų pramoniniai įgūdžiai. Mūsų produktai tiesiogiai įkvėpti Bresse regiono receptų ir gaminami iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Mes gaminame kumpius, juoduosius ir baltuosius kraujinius dešreles, taip pat daugybę mėsos gaminių, tokių kaip galvos sūriai, Bressan civieriai, Lyono virimo dešrelės ir andouillettes.
Prancūzija, LOUEY
Adour mėsos gaminiai pagrindinė veikla yra Bayonne kumpio ir išskirtinio Juodojo kiaulės kumpio perdirbimas ir brandinimas. Pasirinkdami aukščiausios kokybės žaliavas ir įkvėpdami iš tradicinių baskų ir bigurdų metodų, Adour mėsos gaminiai užtikrina savo produktų aukštą kokybę ir prestižą. Bendradarbiaudami su vietiniais ūkininkais ir sertifikuota pjovimo dirbtuvėmis, Adour mėsos gaminiai turi pranašumą siūlydami ekologišką Bayonne kumpį, kuris yra natūralus produktas, pagamintas laikantis aplinkosaugos reikalavimų.
Prancūzija, Tarbes
Mūsų veikla apima kruopščiai atrinktų mėsos gaminių, dešrų ir maisto paslaugų produktų platinimą, griežtai laikantis maisto saugos taisyklių. Mūsų paslaugos skirtos profesionalams, dirbantiems maisto pramonėje, tokiems kaip: mėsininkai, dešrų gamintojai, maisto parduotuvės, restoranai, vidutinės ir didelės parduotuvės.
Prancūzija, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER įsikūrė Trie sur Baïse, Aukštosiose Pirėnų kalnuose, 1926 metais ir egzistuoja jau 4 kartas. CHARCUTERIE ADER specializuojasi naminių kiaulienos dešrų gamyboje. Ader namas, turintis gerą reputaciją ne tik departamente, bet ir visoje Prancūzijoje, kadangi žinovai nesibaimina pasukti į šoną, kad galėtų paragauti siūlomų skanėstų, iš tiesų sugebėjo modernizuoti savo gamybą: pavyzdžiui, jis remiasi geresne įranga, ypač džiovinimo kontrole, kas užtikrina didesnį kokybės nuoseklumą, tuo tarpu modernesnė įranga suteikė daug daugiau komforto darbe.
Prancūzija, Tarare Cedex
Prancūzija, La Cavalerie
Prancūzija, La Vergne
Prancūzija, Sernhac
Prancūzija, Ocana
Prancūzija, Pontonx Sur L Adour
Prancūzija, Marseille
Bruche slėnio charcuterie gamina kumpius, raugintas kopūstus ir įvairias dešras.
Prancūzija, Barbentane
Mes esame tradicinės mėsos gaminių gamintojai jau 7 kartas. Mūsų mėsos gaminiai gaminami rankomis kiekvieną savaitę, kad užtikrintume mūsų produktų šviežumą. Be konservantų ir dažiklių, jie suteiks jums mūsų regiono skonius. Sausi mėsos gaminiai: jautienos dešra, suktas šoninė.....ir kt. Virtos mėsos gaminiai: galvos sūris, dešrelės, cailletės ir kt. Mūsų kepsniai: dešrelės, mažos dešrelės (aštrios, ėrienos su mėtomis, bazilikais ir kt.)...
Prancūzija, Sarlat La Caneda
Prancūzija, Foce
Prancūzija, Angouleme

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play