Prancūzija, Laissac
... jautiena, chorizo, guanciale, džiovinta dešra, dešra sudaro mūsų nitritų neturinčių mėsos gaminių asortimentą, pagamintą mūsų dirbtuvėse Laissac, Aveyron. COTE2BOEUF taip pat yra Popines išradėjas: plonai supjaustyta mėsos gamyba stiklainyje, kuris yra 100% perdirbamas ir grąžinamas. Kai Popine bus vakuume, ji išsilaikys 3 mėnesius kambario temperatūroje. Pasiekiama 3 formatuose (Popine, Marmite, Chaudron), ji puikiai papildys jūsų raclette žiemą ir mėsos gaminių lėkštes gražiuoju sezonu.
Prancūzija, Sarrola-Carcopino
... prancūzišką mėsą ir laikydamasi tradicijų. Įmonė dirba tiek gamybos, tiek pakavimo ir produktų siuntimo srityse. Rūpindamasi savo prekių kokybe, įmonė Salaisons Joseph Pantaloni garantuoja transportavimą geriausiomis sąlygomis. Siuntos vykdomos į Prancūziją ir Europą sausumos arba jūrų transportu. Korsikos mėsos gaminių tiekėjas netoli Aiaccio, įmonė Salaisons Joseph Pantaloni ilgą laiką dirba su vidutinėmis ir didelėmis parduotuvėmis. Įmonė taip pat tiekia Rungis rinką visiems maisto pramonės profesionalams. Salaisons Joseph Pantaloni komanda yra pasirengusi atsakyti į jūsų klausimus kuo greičiau.
Prancūzija, Carpentras
... geriausias dešras. Mūsų e. prekybos svetainė sukurta atsižvelgiant į individualių klientų poreikius, taip pat siūlome erdvę profesionalams: platintojams, partneriams, sūrių parduotuvėms, mėsinėms, delikatesams, mažoms parduotuvėms ir prekybos centrams.
Prancūzija, Marseille
... agroalimentariniuose produktuose: - Pieno produktai (sūriai, jogurtai, pienas, grietinėlė...), - Mėsos gaminiai ir sūdyti produktai, - Konditerijos ir kepiniai, - Halal produktai, - Maisto prekių parduotuvė, - Jūros gėrybės, - Šaldyti produktai. Mes galime pasiūlyti įvairias maisto produktų linijas. SOMEXPORT yra jūsų eksporto partneris. Iš tiesų, mes jus lydime, kad atrastumėte geriausius...
Prancūzija, Rabastens De Bigorre
... regione, žinomo dėl savo Label Rouge mėsos. Mūsų sėkmės raktai yra: skonis, skonių pusiausvyra ir apetitą kelianti tekstūra! Su žiniomis, perduodamomis iš kartos į kartą, produktai gaminami pagal receptus gryniausioje tradicijoje. Įmonė didžiuojasi galėdama pasiūlyti natūralius produktus savo vartotojams. Nuo 2021 metų Conserverie du Sud gauna IFS versijos 8 sertifikatą. IFS FOOD yra tarptautinis standartas, leidžiantis įvertinti produktų ir procesų atitiktį maisto saugos ir kokybės reikalavimams.
Prancūzija, Carquefou
...Quillard namas talentingai ir nuoširdžiai kuria "namų" produktus, atitinkančius naujus lūkesčius: tradiciją, meistriškumą ir autentiškumą. Kiekviena produktų linija yra pagaminta tik iš žaliavų, pasirinktų pagal specifikacijas, ir apdorota tradiciniu būdu. Mėsos gaminiai: * Šoninė: Senovinis Vendée kumpis IGP, senovinis rūkyta žalia kumpis * Senovinė mėsos gamyba: virta šoninė, česnakinė dešra...
Prancūzija, Aix En Provence
... CAS’AIACCINA mes mėgstame gerus dalykus, kodėl gi jums jų nepasiūlius?! Kokybiški produktai tiems, kurie mėgsta juos ragauti... Sugebėjome apsupti save kvalifikuotais profesionalais, kurie yra įsipareigoję tik tam, kad jus patenkintų. Taip pat griežtai laikomės tam tikrų reikalavimų ir esame įsitraukę į HACCP, IGP, VPF ir BIO iniciatyvas. Kiekviename gamybos etape, nuo tiekimo iki galutinio produkto, atliekamas stebėjimas ir kontrolė, kad galėtume pasiūlyti kokybišką mėsos gaminį mūsų klientams.
Prancūzija, Saint-André-Le-Puy
... brandinimo proceso. Brandinami daugiau nei 9 mėnesius, jie atskleidžia visą savo subtilumą. DEŠRELĖS Mes ypač rūpinamės, kad pasirinktume geriausius gabalus mūsų dešrelėms. Jos gaminamos iš pečių, krūtinės ar kulšies, daugiausia iš Auvergne arba Rhône-Alpes regionų, kiekvienas atrinktas mėsos gabalas patenka į išmanų mišinį. Taip užtikriname kiekvienos mūsų receptūros švelnumą ir aromatinę galią. Natūralus žarnų užpildymas atliekamas rankomis.
Prancūzija, Ascain
... jautienos fuet - halal jautienos bekonas / halal jautienos pancetta - halal jautienos pasterma - halal avienos kumpis Siūlome mūsų halal mėsos gaminius didmenai tiek visais gabalais, tiek supjaustytais pakuotėse. Visi mūsų produktai yra halal sertifikuoti ir akredituoti EIAC. Pristatymas Prancūzijoje, išskyrus Korsiką.
Prancūzija, Auros
... kartų ūkininkų, mėsininkų ir dešrų gamintojų, mes visada gynėme vietinius ir amatininkų įgūdžius. MAISON VOISINE turime dvi vietas, atsiradusias iš šeimos bendradarbiavimo: gamybą PAU su Frédéric Lacoste, meistru amatininku ir maisto tiekėju, ir produktų atrankos, šaldymo, užsakymų paruošimo vietą AUROS, netoli BORDEAUX. Čia mes sukūrėme rinkodaros priemonę, kuri taip pat yra prieinama mūsų...
Prancūzija, Rungis
...Vendée…) ekspertai. Mūsų paukštininkystės asortimentas: Bresse paukščiai, Gers paukščiai, auginami lauke, fermų paukščiai ir raudonos etiketės paukščiai, ekologiški paukščiai, tradiciniai fermų paukščiai. Halal paukščiai: COURTIN HERVOUET yra foie gras eksportuotojas ir paukštininkystės tiekėjas eksportui, siūlantis paukštininkystės pristatymą eksportui, taip pat foie gras pardavimą eksportui. Kaip...
Prancūzija, Beaumont De Lomagne
...Tai meilė gestui ir rimtumas, kurie privertė mažą Beaumonto mėsos parduotuvę, įsteigtą 1888 metais ir valdoma Antoine Micouleau, tapti La Maison Micouleau, amatininkų konservų gamykla. Nuo tada perduodame savo receptus iš tėvo sūnui. Mūsų šalyje, Lomagne, suteikiame visą skonį žodžiui terroir. Mūsų foie gras, konservai, kasuletai ir kiti tipiški patiekalai yra gaminami laikantis tradicijų ir Pietų Vakarų Prancūzijos gastronomijos meistriškumo. Be dažiklių ir konservantų, visi mūsų produktai gaminami mūsų dirbtuvėse, esančiose Auch kelyje, Beaumont de Lomagne, tarp GERS ir TARN & GARONNE.
Prancūzija, Wissous Cedex
Įmonė VARACHAUX buvo įkurta 1968 metais. Tai mažoji ir vidutinė įmonė, specializuojanti maisto tarpinėse produktų (MTP) gamyboje, pagrįstoje mėsa. Mes tiekiamės iš Prancūzijos ir Europos skerdyklų bei mėsos apdorojimo dirbtuvių ir parduodame savo produktus paruoštų patiekalų pramonės ir kolektyvinio maitinimo sektoriui. Mūsų veikla apima pramoninį žalių ir virtų mėsos produktų paruošimą maisto...
Prancūzija, Pamiers
... produktų kūrinių kelionė, mūsų specialybės, mūsų amato ir kokybės reikalavimų dalijimasis – tai mūsų šeimos credo. Raskite šimtus kilometrų nuo Ariège tai, kas jus sužavėjo pas mus: skonis, meistriškumas, kokybė ir reikalavimai! Viskas sukasi aplink kiaulę, mūsų unikalią mėsą, mūsų išskirtinę žaliavą. Įsipareigojimas aplink tikslingą, prancūzišką ir regioninę gamybą. Mūsų akimis, tai papildomas kokybės garantas.
Prancūzija, Nantes
...paukštiena, švieži produktai (vaisiai ir daržovės, maistas), žuvys. Įmonė BERJAC priklauso šeimos grupei CADEGAU: BtoB veikla su šviežiais produktais (mėsa ir žuvimi) Nante (Berjac), Renne (TG Viandes ir Marée) ir Saumure (Savia).
Prancūzija, Luc La Primaube
...Įmonė BOUSQUET specializuojasi mėsos kokybės pjaustyme, perdirbime ir prekyboje RHF/BCT sektoriuje. Ji siūlo jautieną, kiaulieną, avieną, ėrieną ir veršieną. Kokybės garantija, nuo 2010 metų įmonė turi leidimus prekiauti BIO ir Label Rouge mėsa.
Prancūzija, Amancy
... ir kokybės santykį... Nėra paslapčių, tik geras skonis, žingsnis po žingsnio. Pagrindas - geriausios žaliavos, išskirtinai prancūziška mėsa. Pasirinktos skaniausios, mažai riebios kiaulienos dalys, pečių, kumpių, šoninės... Nereikia šios vandens, kuris didina svorius! „Namų“ prieskoniai, kurie kvėpuoja Savojo regiono prieskoniais ir aromatais, natūralūs. Įdaras į natūralius žarnynus ir, žinoma...
Prancūzija, Courcelles
...Polikultūros ir gyvulininkystės išnaudojimas. Mes gaminame pieną, jautieną ir kiaulieną. Mes perdirbame savo kiaules į skanias dešras ir siūlome mėsos dėžutes. Mūsų produktai gaminami akredituotoje kolektyvinėje laboratorijoje. '' Kai kurios mūsų specialybės'' : Kaimiška mažoji dešrelė, pagardinta meškauogėmis ir pomidorais; juodasis kraujas, pagamintas su tradiciniais "chons", svogūnais, baltuoju kumpiu, paprastas su oda.
Prancūzija, Rungis Cedex
... partneriai, todėl mūsų produktai yra prieinami visuose žemynuose. Ši aplinka per metus leido mums sukurti tvirtą reputaciją, tiek dėl parduodamų produktų kokybės, tiek dėl mūsų paslaugų efektyvumo. Specializuojamės šviežių produktų platinime ir galime patenkinti jūsų poreikius, susijusius su sūrių tiekėju arba šviežių produktų platintoju, taip pat kitais produktais, tokiais kaip specifiniai prašymai dėl pieno produktų didmenininko ir maisto prekių didmenininko, atsižvelgiant į mūsų šviežių ir sausų produktų asortimentą.
Prancūzija, Fonsorbes
...Įkurta 1970 metais Louis Seigneurie, įmonė SA SEIGNEURIE & FILS iš pradžių buvo įsikūrusi Tulūzoje. Šis verslas išsivystė į mėsos perdirbimo dirbtuvę, kai prisijungė keturi sūnūs. Veikla apima didmeninę ir pusiau didmeninę mėsos produktų, paruoštų patiekalų, sausų produktų... 1995 metais įmonė persikėlė į Fonsorbes į naujas 1500 m2 patalpas ir gavo Europos standartų sertifikatą. Ji gali patenkinti vis didėjančią paklausą. 2012 metų kovo mėnesį atidaryta 200 m2 parduotuvė gamybos vietoje, skirta PARDAVIMUI PRIVATIEMS ASMENIMS.
Prancūzija, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, esanti Aurillac, specializuojasi mėsos gaminių gamyboje. La Maison gamina kumpius, dešreles, teriną, fritonus, Auvergne regiono paštetus ir tradicinius mėsos pyragus, tokius kaip sluoksniuotas pyragas su Bleu d'Auvergne sūriu arba bulvių pyragas. Švieži kumpiai niekada nėra užšaldomi, jie rankomis sūdomi sausais druska ir pagal tradicinį Auvergne metodą. Kumpių džiovinimas ir brandinimas trunka 7 mėnesius. Dešrelės ir dešros gaminamos senoviniu būdu, laikantis to paties amato. La Maison derina modernias technologijas ir senovinius įgūdžius, kad pagamintų išskirtinius produktus.
Prancūzija, Villefranche De Rouergue
Nuo 1962 metų įkūrimo įmonė SACOR specializuojasi sausose dešrose Pietvakarių Prancūzijoje. SACOR siūlo maisto produktus, pagrįstus tradiciniais ir regioniniais receptais. Įmonė siūlo sausą dešrą, sausą dešrelę, mėsos užkandžių rinkinį, chorizo, sausą kumpį, kopą, pancettą, saliamį, rūkyta šonine ir kt. Įmonė įsipareigoja skaidrumui ir skonio puoselėjimui.
Prancūzija, LA ROCHETTE
... džiovinami kalnuose, o vėliau pjaustomi mūsų Savojo dirbtuvėse. Esame rinkos lyderiai Diot de Savoie, tradicinės Savojo virimo dešrelės, turime pramoninę įrangą, puikiai pritaikytą Diot gamybai, laikantis amatininkų įgūdžių, užtikrinančią sanitarinę saugą ir patrauklų pakavimą. Taip pat turime BIO sausainių ir dešrelių, kad patenkintume augančią vartotojų paklausą. Mūsų skirtingos prekės ir pakavimo sprendimai leidžia orientuotis į visų tipų platinimo kanalus ir skyrius (tradiciškai pjaustytas / savitarnos). Mūsų svetainė yra sertifikuota IFS aukščiausiu lygiu.
Prancūzija, Les Mées
Įmonė Midi Charcuterie, prekiaujanti Gil Traiteur ženklu, yra įmonė, specializuojanti maisto pramonėje, ypač Viduržemio jūros virtuvėje. Palikdama tradicinę mėsos gamybą, įmonė specializuojasi „Provanso skonių“ gamyboje, tokiose kaip marinuoti daržovės ir grybai, marinuoti „Gil Traiteur“ specialybės, marinuoti jūros produktai aliejuje, užtepiami produktai (mūsų „Taillas“) ir kulinarinės pagalbos priemonės.
Prancūzija, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille, semiasi iš savo amato turtingumo ir daugelį metų su reiklumu kuria aukštos kokybės mėsos gaminius, griežtai laikydamasis "Terroir" tradicijos. Įmonė plėtojasi aukščiausios klasės produktuose, tokiuose kaip: sausieji kumpiai, dešros, šviežios dešrelės ir kt....
Prancūzija, Lacaune
Įkurta 1956 metais, OBERTI įmonė specializuojasi mėsos gaminiuose ir sūdytoje mėsoje. Turėdama 60 metų patirtį, OBERTI derina amato žinias, senovinius receptus ir modernią įrangą. Mėsos, naudojamos mėsos gaminių ir sūdytoje mėsoje gamybai, yra aukštos kokybės regioninės mėsos. Įmonė gamina ir siūlo dešras, kopą, šoninę, sūdyta ir džiovinta kumpį ir kt.
Prancūzija, Sceaux Sur Huisne
Nuo 1966 metų, įmonė Bahier yra pripažintas mėsos gaminių rinkos dalyvis. Prancūzijos Nr. 1 baltųjų ir juodųjų kraujinių dešrų rinkoje, ir Nr. 2 rillettes rinkoje. Nuolat inovuodama, Bahier šiandien siūlo 5 produktų šeimas: kraujinės dešros, rillettes, kiaulienos gaminiai, vidaus organų produktai ir paukštienos produktai. Prancūzų rillettes gamintojas.
... Dižone, nuolat besivystančiame objekte, kuriame 2006 metais buvo pradėta IFS iniciatyva ir 2007 metais atidaryta ISO 8 standartą atitinkanti pjaustymo baltosios patalpos. Tyrimai ir inovacijos yra mūsų pagrindiniai plėtros prioritetai tiek produktų, procesų, pakuočių, tiek pakavimo srityse. Ši politika leido mums pastaraisiais metais gauti INOVACIJOS SIAL 2004 apdovanojimą, 2006 metų pripažintą produktą SAVEURS DE L’ANNEE ir 2007 metų garbės apdovanojimą SAUCICREOR. Raudonoji etiketė Dižono mėsos gaminiams. PERSILLY JAMBON RAUDONA ETIKETĖ...
Prancūzija, Castres
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE yra įmonė, įkurta 1963 metais, esanti Castres, Tarn (81) departamente. Dėl savo patirties ir įgūdžių, CHARCUTERIE ANTOINE visada siekė tradicinės mėsos gaminių gamybos. CHARCUTERIE ANTOINE gali gaminti visus mėsos produktus; nuo dešrų iki sūdymo produktų, taip pat pjaustymo produktų, virtų produktų ir net kai kurių konservų.
Prancūzija, Le Rouget
Įmonė MAS, esanti Rouget mieste, Kantal regione, specializuojasi tradiciniuose mėsos gaminiuose, sūriuose ir konservuose iš Centrinio Masifo. Įmonė siūlo produktus su paprastais ir autentiškais receptais. Pavyzdžiui, ji siūlo sausą kumpį, brandintą iki 24 mėnesių jų Rouget džiovykloje, ir rankomis maišytą gryną kiaulienos paštetą. MAS namai garsėja savo produktų kokybe ir autentiškumu.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play