Prancūzija, Lacaune
Įkurta 1956 metais, OBERTI įmonė specializuojasi mėsos gaminiuose ir sūdytoje mėsoje. Turėdama 60 metų patirtį, OBERTI derina amato žinias, senovinius receptus ir modernią įrangą. Mėsos, naudojamos mėsos gaminių ir sūdytoje mėsoje gamybai, yra aukštos kokybės regioninės mėsos. Įmonė gamina ir siūlo dešras, kopą, šoninę, sūdyta ir džiovinta kumpį ir kt.
Prancūzija, Le Rouget
Įmonė MAS, esanti Rouget mieste, Kantal regione, specializuojasi tradiciniuose mėsos gaminiuose, sūriuose ir konservuose iš Centrinio Masifo. Įmonė siūlo produktus su paprastais ir autentiškais receptais. Pavyzdžiui, ji siūlo sausą kumpį, brandintą iki 24 mėnesių jų Rouget džiovykloje, ir rankomis maišytą gryną kiaulienos paštetą. MAS namai garsėja savo produktų kokybe ir autentiškumu.
Prancūzija, Les Aldudes
Įmonė PIERRE OTEIZA gamina regioninius maisto produktus. Mes siūlome kumpius, šonines, antienos krūtinėles, dešreles, čorizo, garbūras, kremines sriubas, žąsų kepenis, rilletes, paštetus, konservus, kasuletus, sūrius ir vyną. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
Prancūzija, Montreuil Bellay
Jūsų malonumui, Roger BODET, meistras mėsininkas, pristato visą savo talentą ir įgūdžius per platų sausų dešrų asortimentą. Formuojamos natūraliuose žarnose, dešros dedamos į specialią patalpą, kur pamažu pasiekia idealią temperatūrą, palankią skonių ir paviršiaus žiedų, būdingų gerai sausai dešrai, vystymuisi. Tai etapas, kai jos yra labiausiai lepintos, nes vėliau turi atvėsti griežtai laikantis laiko intervalų. Tada ateis brandinimo laikas džiovykloje, kur temperatūra ir drėgmė bus atidžiai stebimos kelias savaites.
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Prancūzija, Pont Saint Martin
... INDUSTRIE atidžiai stebi maisto pramonę ir siūlo unikalius tekstūratorius, pagamintus iš manioko, tokius kaip TAPIOCALINE, SPECIALINE ir PRETALINE, kurie naudojami vis didėjančiame taikymo spektere: mėsos ir žuvies produktai, dešros, paruošti patiekalai ir padažai, pieno ir sūrių produktai, BVP. TIPIAK INTERNATIONAL komandos užtikrina komercinę veiklą užsienio rinkose visiems grupės TIPIAK prekės ženklo didelio vartojimo produktams ir profesionaliems kanalams (pramonė, maitinimas, pristatymas į namus).
Prancūzija, Ivry Sur Seine
Boutargue arba Poutargue, priklausomai nuo įvairių leidimų, Larousse gastronomique svyruoja tarp skirtingų rašybų, tačiau išlieka ištikimas tai pačiai definicijai: Sūdyti, džiovinti ir presuoti ungurių ikrai. Boutargue pateikiama plokščios dešros pavidalu, paprastai padengta vašku, kad būtų užtikrinta geresnė konservacija. Natūralus produktas be konservantų, be priedų, be dažiklių, tik sūdyta...
Prancūzija, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille, semiasi iš savo amato turtingumo ir daugelį metų su reiklumu kuria aukštos kokybės mėsos gaminius, griežtai laikydamasis "Terroir" tradicijos. Įmonė plėtojasi aukščiausios klasės produktuose, tokiuose kaip: sausieji kumpiai, dešros, šviežios dešrelės ir kt....
Prancūzija, Arnouville Les Gonesse
... ir įgyvendina technologinius procesus, pritaikytus visoms jūsų gamyboms: kiaulienos mėsos gaminiai (virti kumpiai, šoninė, paštetai ir kt.), sausi mėsos gaminiai (koppa, sausas kumpis, sausos dešros, Cobourg), marinuoti produktai, perdirbti paukštienos produktai (paukščių kumpis, vištienos nagetai), kepti ir rūkyti viščiukai, jūros produktai (lašiša, galvakojai ir kt.).
Prancūzija, Sceaux Sur Huisne
Nuo 1966 metų, įmonė Bahier yra pripažintas mėsos gaminių rinkos dalyvis. Prancūzijos Nr. 1 baltųjų ir juodųjų kraujinių dešrų rinkoje, ir Nr. 2 rillettes rinkoje. Nuolat inovuodama, Bahier šiandien siūlo 5 produktų šeimas: kraujinės dešros, rillettes, kiaulienos gaminiai, vidaus organų produktai ir paukštienos produktai. Prancūzų rillettes gamintojas.
Prancūzija, Ramillies
Prieskonių tiekėjai: vištienos prieskoniai, meksikietiški prieskoniai, merguez prieskoniai, dešrų faršo prieskoniai su ar be dažiklių, barbekiu dešrų prieskoniai, paštetų prieskoniai, sausų dešrų prieskoniai, česnakinės dešros prieskoniai, priedai šoninei. Pakuočių tiekėjai: aliuminio indeliai maisto tiekėjams, plastikiniai indeliai, stalo įrankiai, maisto plovikliai. Maisto baktericidai.
Prancūzija, Amancy
Maison Alpin La Salaison šeimos verslas Maison Alpin gamina ir platina Savojo regiono produktus jau daugiau nei 30 metų Amancy, Aukštojoje Savojoje. Internetinė prekyba: tradicinės rūkytos mėsos gaminiai, sausieji dešros, dešrelės, diotai, sausi kumpiai ir aukščiausios kokybės kiauliena internetu. Maison Alpin siekia, kad vienu kąsniu jums būtų atskleistas tikras Savojo dvasios skonis. Nei...
Prancūzija, Rungis Cedex
... maždaug 250 klientų: viešųjų ir įmonių restoranų, maisto tiekėjų ir viešbučių. Tam turime apie dvidešimt šaldytuvų sunkvežimių, kurie kasdien važinėja po Paryžių ir jo apylinkes. ALAZARD, mažoji Paryžiaus ūkininkystė yra SPECIALISTAS MAISTO PIENINIŲ PRODUKTŲ TIEKIME. Pasaulio pirmojoje šviežių produktų rinkoje mes surandame visus produktus: pieno produktai, sūriai, mėsa, dešros, miltai ir duona, vaisiai ir daržovės, rūkytas lašiša, miltai ir kiaušiniai... Siuntos, Pristatymas Paryžiaus regione.
Prancūzija, Plaisance
... skerdyklose, kiaulių skerdienos pirmadieniais, antradieniais ir ketvirtadieniais pristatomos į Plaisance. Jos yra supjaustytos, o įvairūs gabalai skiriami gamybai. Kalbant apie receptus, nuo dešros iki šoninės ir kumpio, tai yra amato įgūdžiai, sukurti per penkiasdešimt metų, pagrįsti nuoseklių skonių paieška visus metus.
Prancūzija, MONTREUIL BELLAY
Didmeninės prekybos andouillette gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD, maitinimo paslaugoms, didmenininkams, pirkimo centrams. Andouillette gamintojas La Saumuroise, andouillette Bonbergel ir andouillette Champenoises, pagamintos iš grynos kiaulienos. 100% kiaulienos andouilles, vakuuminėje pakuotėje. La Saumuroise andouilles, 100% kiaulienos, vakuuminėje pakuotėje. Senovinis boudin blanc gamintojas, ekstra liesos dešros vakuuminėje pakuotėje. Andouillette su Saumur Champigny, vakuuminėje pakuotėje. Sūrių gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD...
Prancūzija, Arles
Vyno rūsys - Delikatesų parduotuvė Daugiau nei 300 vyno, šampano ir stipriųjų gėrimų pasirinkimų. Visos Prancūzijos vyno regionai yra atstovaujami. Provanso ir Pietų Vakarų gastronomija, žąsų kepenėlės, iberų dešros, sūris. Įmonių dovanos. Degustacijos.
Prancūzija, Besné
Aukštosios Savojo ir Ronos Alpių dešros natūriniu žarnynu, be dažiklių ar cheminių konservantų. Dešrelės padengtos natūralia žiedine danga. Šoninės riešutas su mažiausiai 6 savaičių džiovinimu. Aukštos kokybės sausa mėsos gamyba laikoma brandinimo kameroje Pontšate, gerbiant produktą.
Prancūzija, Tarare Cedex
Prancūzija, Violay
Prancūzija, Grezieu Le Marche
Prancūzija, Villeneuve D Ascq
Prancūzija, Pradelles
Prancūzija, Connerre
Prancūzija, Montagny
Prancūzija, Grand Fougeray
Prancūzija, Avoudrey
Prancūzija, Pont D Hery
Prancūzija, Pierreclos
Prancūzija, Colmar

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play