Prancūzija, Outreau
Prancūzija, Avignon
...Biologinis petražolių pavadinimas lotyniškai yra Petroselinum Crispum, tai 25–80 cm aukščio žolinis augalas, priklausantis Apiaceae šeimai. Šviežios biologinės petražolės atvykus į gamyklą yra nuplaunamos, nusausinamos, užšaldomos IQF, atrenkamos, pjaustomos ir tada kalibruojamos. Petražolės, gautos iš ekologinės žemdirbystės: 100% Bendra energija: 41 Kcal 173 kJ Maistinės skaidulos: 4,1 g Baltymai: 4,1 g Druska: 0,1 g...
Prancūzija, Le Sen
... supakuota mūsų dirbtuvėse Prancūzijoje Auginimas Petražolės auginamos dėl jų plačiai naudojamos prancūzų virtuvėje. Distiliavimui naudojamos sėklos gaunamos iš specialiai sėklų gamybai skirtų plantacijų ir yra iš rūšiavimo atlieku. Gamyba Sėklos distiliuojamos tiesiogine garų srove mūsų gamybos įmonėje, esančioje Provanso regione. Ref:PERSHE1 Produkto šeima:PETRAŽOLĖ Ištraukimo tipas:Eterinis...
Prancūzija, Maubeuge
... dribsnius Jos kartokas profilis puikiai dera su kitomis daržovėmis. Tiesiog sumaišykite dribsnius su česnaku, kad sausai įtrintumėte ant keptos mėsos. Petražolių dribsniai taip pat pridės kartumo ir žolelių aromatų jūsų marinatams. Teisingomis proporcijomis jis suteikia saldų, beveik aštrų žolelių skonį, tačiau gali suteikti per daug kartumo, jei bus naudojamas per daug. Petražolės puikiai dera su bazilikais, pipirais, raudonėliais, pipirais, rozmarinais, sumaku ir estragonu. Nuoroda: ART0062...
Prancūzija, Lalinde
...Ekologiška petražolių fleur de sel iš Île de Ré. Petražolių skonis. Rankomis nuimta. Ingredientai: Fleur de sel iš Île de Ré, ekologiški maltas česnakas, ekologiškos petražolės. Neto svoris 95g Neto svoris: 95g...
Prancūzija, Arengosse
...Sudėtis: rupus druska l'ile de Ré, grybai (baravykai ir voveraitės), česnakai ir petražolės Yra galimų pėdsakų: salierų, sojos, riešutų, glitimo, pieno, garstyčių, sezamo ir sulfitų Nuoroda:SEL0007...
Prancūzija, Allouville-Bellefosse
1976 metais Loobuyck šeima apsigyveno Caux šalyje, Allouville-Bellefosse kaime, žinomame dėl savo tūkstantmečio ąžuolo. Po dvidešimties metų bulvių auginimas rado savo vietą šeimos ūkyje. Nuo tada mes nuolat tobulėjame ir praturtiname savo įgūdžius: dabar mes transformuojame savo bulves į rankų darbo traškučius: LA 76. Šiandien mes vis dar ieškome sprendimų, kaip auginti, gerbiant aplinką. LA 7...
Prancūzija, Grigny
...Petražolės ir česnakai, sudarantys petražolių-česnakų mišinį, yra šviežiai nuplauti ir supjaustyti prieš užšaldant IQF. Šis kokybiškas produktas yra lengvai naudojamas, o dėka ZIP maišelio jis išlaikys visas savo skonio ir aromato savybes. PAKAVIMAS: 8 x 250 g = 2 kg...
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologinė persilijada "Provence d'Antan" iš Araquelle, AB etiketė Tikra provansališka receptūra, skirta pagardinti jūsų daržoves ir visus padažus, skirtus karštiems ar šaltam patiekalams. Patarimas: sumaišykite 1 arbatinį šaukštelį biologinės persilijados su savo vinaigrette. Ingredientai: bazilikas 45%, česnakas 40%, petražolės 15%. 1 kategorijos produktas, perkoštas 3 kartus, savo nuostabioje dekoruotoje dėžutėje. Metalinė dėžutė Neto svoris 18g...
Prancūzija, Rungis
Saulėgrąžų specialistai nuo 1982 metų, mūsų įmonė PALIMEX importuoja, apdoroja ir pakuoja aukščiausios kokybės džiovintus vaisius mūsų gamykloje, esančioje MIN de Rungis. ▶ Mūsų gamykla MIN de Rungis - Jūsų paslaugoms, Jūsų klausimams! Mes 2020 metais sukūrėme džiovintų vaisių skrudinimo ir prieskonių apdorojimo procesą. Meistriškumas, kokybė ir inovacijos yra mūsų pranašumai, kurie mus išskiria.
Prancūzija, Poissy
LINEA GLAM FRANCE specializuojasi pirminio pakavimo dizaino, kūrimo ir gamybos kosmetikos, dermo-kosmetikos ir makiažo pramonėje. Dėl mūsų standartinių prekių įvairovės ir individualių sprendimų, sukurtų glaudžiai bendradarbiaujant su mūsų klientų pakavimo inžinieriais, galime pasiūlyti platų produktų asortimentą. Ekologiškumo laikais prisidedame prie bendro pastangų mažinti pakuočių kiekį, pris...
Įsikūrusi Varreddes, Île-de-France, mūsų ūkininkų ūkis yra įsipareigojęs tvariai auginti kietąjį kviečius, kad sukurtų rankų darbo makaronus trumpaisiais kanalais. Įkurta šeimos ūkininkų, dirbančių jau kelias kartas, mes auginame savo kietuosius kviečius ir kitas kultūras, laikydamiesi aplinkosaugos principų. 2020 m. pradėjome makaronų gamybos veiklą ūkyje, naudodami akmeninių malūnų malimo techni...
Prancūzija, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire buvo įkurtas 2004 metais, kai susitiko botanikai, etnobotanikai ir augalų rinkėjai, aistringai besidomintys augalų pasauliu. Specializuojasi ekologiškų šviežių augalų ekstraktų, gautų iš Prancūzijos floros, gamyboje, laboratorija nuo pat pradžių pasirinko originalų gamybos būdą: augalai, kuriuos renka su įmone susijusios rinkėjos-produktoriai, yra maceruojami tiesiogine prasm...
Prancūzija, Biguglia
...maistinė vertė 100 g energija (kcal) = 862 ergija (Kj) = 3545 riebalai (g) = 95, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (g) = 13.2 angliavandeniai (g) = 0, iš jų cukrūs (g) = 0.4 baltymai (g) = 0.2 su druska (g) = 0.5 Būklė: Naujas INGREDIENTAI: Korsikos alyvuogių aliejus 95%, džiovinti baravykai 0.4%, česnakas 0.006%, laukiniai petražolės 0.004%, druska, pipirai Talpa: 25 cl Kilmė: Korsika...
Prancūzija, Coufouleux
...Mini Spice Round prieskonių indelis, 100 ml, 38 SP400 yra puikus plastikinis įpakavimas įvairių prieskonių, tokių kaip: druska, pipirai, kario milteliai, čili, petražolės ir kt. Nuoroda:MINISPICEROUND100 mL:100 Skersmuo:42 Aukštis:101 Svoris (g):0 Būdas:38/400...
Prancūzija, Pleucadeuc
...• Sūdyti ir saldūs želė padažai IQF kubeliais 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 arba 12x12x12 mm • Sviestai ir prieskoniai IQF kubeliais 8x8x8 mm CHARAKTERISTIKOS • Paruošta naudoti • Galima pritaikyti atsparumą šaltam apdorojimui ir tekstūrą karštam apdorojimui PRAKTIKOS • Žymekliai dešrelėms, maltai mėsai, nuggetams... • Papildai ant picos PAKAVIMAS • Maišas 10–15 kg • Dėžė 10 kg LAIKYMAS • 12–18 mėnesių -18°C KELETAS RECEPTŲ PAVYZDŽIŲ • Česnakas / petražolės • Ketchupas • Pomidoras • Meksikietiškas • Kario • Garstyčios • BBQ • Sūris...
Prancūzija, Toulouse
...90% žalioji arbata Sencha*, imbieras*, morka*, baltoji hibiskas*, obuolių mėta*, carob*, kalendra*, petražolės* 10% CBD gėlės Nuoroda: DETOX HULK...
Prancūzija, Saint-Genest-Lerpt
...Su vertingais gyvūniniais baltymais: mesa, žuvis ir vidaus organai pagal receptą 6 skirtingi skoniai Turtingas vitaminais ir žolelėmis (petražolės, čiobreliai, kalendra & krapai)...
Prancūzija, Guérande
...Išdžiovintas saulėje, Pilkasis Persilado Druska atskleidžia savo nepakartojamą skonį visuose jūsų patiekaluose ir salotose. Vartojamas jau tūkstančius metų, česnakas, labai vertinamas prieskonis, jau seniai yra Prancūzijos kulinarinės tradicijos dalis. Virtuvėje šis prieskonis išryškina ir pagerina jūsų patiekalų skonį. Petražolės yra būtinos virtuvėje. Kaip prieskonis ir garnyras, jos suteikia gaivumo ir aromato daugeliui patiekalų. Tradiciškai naudojamas: Pabarstymui arba pabaigoje: padažams, salotoms su pomidorais, garintam žuvimui, moliuskams, garintoms bulvėms. SKU:SGP250...
Prancūzija, Marseille
...Pikantiški paprikos su tunu 2,9 kg grilintų daržovių antipasti iš PACA regiono, Marseilis, Prancūzija Pikantiški paprikos su tunu gali būti valgomi kaip užkandis arba kaip patiekalo priedas. Ingredientai: Paprikos (38%), saulėgrąžų aliejus (37%), tunas (18%), actas, druska, cukrus, kaparėliai, ekstra vieržinis alyvuogių aliejus, česnakas, petražolės, bazilikas. Antioksidantas: askorbo rūgštis...
Prancūzija, Mietesheim
...Speciali Diable paletės garstyčia yra pagrindinis ingredientas, kuris pagerins jūsų patiekalą. Ši garstyčia yra specialiai sukurta mėsai aptraukti ir išlaikyti kepimo metu. Ši vertinga kulinarinė pagalba leidžia pagardinti patiekalus restoranams ir mėsinėms. Ingredientai: Vanduo, garstyčių sėklos, actas, kvietinė miltai, druska, petražolės, šalotai, prieskoniai, aromatai, konservantas: natrio bisulfitas.
Prancūzija, Vourles
...Petražolės*, Juodieji pipirai*. (*Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės). Vidutinė maistinė vertė 100 g: Energija 373,5 kcal/1530,8 kJ - Riebalai 11 g - iš jų sočiųjų 1,6 g - Angliavandeniai 42,4 g - iš jų cukrūs 4,9 g - Maisto skaidulos 17,4 g - Baltymai 18,5 g - Druska 1,4 g Naudojimas: Pridėti vandens pagal nurodytas proporcijas. Pakuotė: 5 kg maišas - 25 kg maišas - Individuali pakuotė pagal užsakymą BigBag. Sertifikavimas: ES ekologinė žemdirbystė. Minimalus galiojimo laikotarpis garantuojamas gavus produktą: 4 mėnesiai.
Prancūzija, Malataverne
... proceso metu. Šis šparagų kremas yra pozicionuotas kaip aukščiausios kokybės produktas. Jis gaminamas tik iš natūralių produktų, pasirinktų lauke, be konservantų ar dirbtinių priedų, ir pagal metodus, kurie pirmiausia gerbia originalų naminio recepto skonį. Ingredientai: šparagai 38%, virimo vanduo, pusiau riebus pienas, ekstra virgin alyvuogių aliejus 1,8%, bulvės, druska, modifikuoti kukurūzų krakmolas (be GMO), petražolės, natūralūs prieskoniai.
Prancūzija, Liverdun
...Ingredientai: Maniokų krakmolas 92%, džiovinti daržovės 8% (bulvė, morkos, pomidoras, žalias kopūstas, svogūnas, porai, petražolės, salierai *)...
Prancūzija, La Rochelle
Prancūzija, Perpignan Cedex
...Livėšas, arba kalnų petražolės, yra prieskoninė augalas, kurio lapai panašūs į salierų lapus ir turi tokią pačią skonio savybę. Livėšas puikiai papildo daržovių sriubas, šviežias daržoves ir salotas, taip pat pagerina riebių žuvų skonį. Jis maloniai aromatizuoja troškinius, kuriuose turi pranašumą prieš salierus, nes geriau atlaiko virimą. Užpilas iš livėšo turi diuretinių savybių.
Prancūzija, Nantes
...Ieškote ekologiško reklaminio objekto, kad padėkotumėte savo klientams ar pasveikintumėte savo kolegas? Atraskite mūsų 100% pritaikytus sėklų maišelius. Pasirinktinai perdirbtas ir perdirbamas krafto arba balto taškuoto popieriaus maišelis Spauda juoda arba spalvota už tą pačią kainą Išmatavimai: 70 mm x 100 mm Ekologiškos arba neapdorotos, dauginamos ir medaus augalų sėklos: laukinės gėlės, aguona, kosmosas, mėlynas, gypsophila, kalendula, borago, petražolės, svogūnų laiškai ir bazilikas.
Prancūzija, Arles
...Guintrando konservai Vasarą patiekite mūsų keptas baklažanas su pomidorais šaltus, kad papildytumėte savo kepsnius ant grilio. Taip pat galite juos patiekti šiltus arba pašildytus, priklausomai nuo skonio ar sezono, tradicinėje orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kad jie taptų jūsų pagrindiniu patiekalu. Ingredientai: baklažanai (58%), pomidorai (28%), svogūnai (3%), šviežias petražolės, alyvuogių aliejus...
Prancūzija, Ham
... Ingredientai: 800 g veršienos gabalėlių 2 svogūnai, smulkiai supjaustyti 2 skiltelės česnako, smulkiai pjaustytos 2 morkos, supjaustytos ratukais 200 g pievagrybių, supjaustytų 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 šaukštai miltų 500 ml veršienos sultinio 2 lauro lapai drožlėmis Druska ir pipirai pagal skonį Šviežias petražolės, smulkiai pjaustytas (patiekimo dekoravimui) Nuoroda: AR803756 Ean13: 3760306803756...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play