...Biologinis petražolių pavadinimas lotyniškai yra Petroselinum Crispum, tai 25–80 cm aukščio žolinis augalas, priklausantis Apiaceae šeimai. Šviežios biologinės petražolės atvykus į gamyklą yra nuplaunamos, nusausinamos, užšaldomos IQF, atrenkamos, pjaustomos ir tada kalibruojamos.
Petražolės, gautos iš ekologinės žemdirbystės: 100%
Bendra energija: 41 Kcal 173 kJ
Maistinės skaidulos: 4,1 g
Baltymai: 4,1 g
Druska: 0,1 g...
... supakuota mūsų dirbtuvėse Prancūzijoje
Auginimas
Petražolės auginamos dėl jų plačiai naudojamos prancūzų virtuvėje. Distiliavimui naudojamos sėklos gaunamos iš specialiai sėklų gamybai skirtų plantacijų ir yra iš rūšiavimo atlieku.
Gamyba
Sėklos distiliuojamos tiesiogine garų srove mūsų gamybos įmonėje, esančioje Provanso regione.
Ref:PERSHE1
Produkto šeima:PETRAŽOLĖ
Ištraukimo tipas:Eterinis...
... dribsnius
Jos kartokas profilis puikiai dera su kitomis daržovėmis. Tiesiog sumaišykite dribsnius su česnaku, kad sausai įtrintumėte ant keptos mėsos. Petražolių dribsniai taip pat pridės kartumo ir žolelių aromatų jūsų marinatams. Teisingomis proporcijomis jis suteikia saldų, beveik aštrų žolelių skonį, tačiau gali suteikti per daug kartumo, jei bus naudojamas per daug. Petražolės puikiai dera su bazilikais, pipirais, raudonėliais, pipirais, rozmarinais, sumaku ir estragonu.
Nuoroda: ART0062...
...Ekologiška petražolių fleur de sel iš Île de Ré. Petražolių skonis. Rankomis nuimta.
Ingredientai: Fleur de sel iš Île de Ré, ekologiški maltas česnakas, ekologiškos petražolės.
Neto svoris 95g
Neto svoris: 95g...
1976 metais Loobuyck šeima apsigyveno Caux šalyje, Allouville-Bellefosse kaime, žinomame dėl savo tūkstantmečio ąžuolo.
Po dvidešimties metų bulvių auginimas rado savo vietą šeimos ūkyje. Nuo tada mes nuolat tobulėjame ir praturtiname savo įgūdžius: dabar mes transformuojame savo bulves į rankų darbo traškučius: LA 76.
Šiandien mes vis dar ieškome sprendimų, kaip auginti, gerbiant aplinką.
LA 7...
...Petražolės ir česnakai, sudarantys petražolių-česnakų mišinį, yra šviežiai nuplauti ir supjaustyti prieš užšaldant IQF. Šis kokybiškas produktas yra lengvai naudojamas, o dėka ZIP maišelio jis išlaikys visas savo skonio ir aromato savybes.
PAKAVIMAS: 8 x 250 g = 2 kg...
...Biologinė persilijada "Provence d'Antan" iš Araquelle, AB etiketė
Tikra provansališka receptūra, skirta pagardinti jūsų daržoves ir visus padažus, skirtus karštiems ar šaltam patiekalams.
Patarimas: sumaišykite 1 arbatinį šaukštelį biologinės persilijados su savo vinaigrette.
Ingredientai: bazilikas 45%, česnakas 40%, petražolės 15%. 1 kategorijos produktas, perkoštas 3 kartus, savo nuostabioje dekoruotoje dėžutėje.
Metalinė dėžutė
Neto svoris 18g...
Saulėgrąžų specialistai nuo 1982 metų, mūsų įmonė PALIMEX importuoja, apdoroja ir pakuoja aukščiausios kokybės džiovintus vaisius mūsų gamykloje, esančioje MIN de Rungis.
▶ Mūsų gamykla MIN de Rungis - Jūsų paslaugoms, Jūsų klausimams!
Mes 2020 metais sukūrėme džiovintų vaisių skrudinimo ir prieskonių apdorojimo procesą. Meistriškumas, kokybė ir inovacijos yra mūsų pranašumai, kurie mus išskiria.
LINEA GLAM FRANCE specializuojasi pirminio pakavimo dizaino, kūrimo ir gamybos kosmetikos, dermo-kosmetikos ir makiažo pramonėje.
Dėl mūsų standartinių prekių įvairovės ir individualių sprendimų, sukurtų glaudžiai bendradarbiaujant su mūsų klientų pakavimo inžinieriais, galime pasiūlyti platų produktų asortimentą.
Ekologiškumo laikais prisidedame prie bendro pastangų mažinti pakuočių kiekį, pris...
Įsikūrusi Varreddes, Île-de-France, mūsų ūkininkų ūkis yra įsipareigojęs tvariai auginti kietąjį kviečius, kad sukurtų rankų darbo makaronus trumpaisiais kanalais. Įkurta šeimos ūkininkų, dirbančių jau kelias kartas, mes auginame savo kietuosius kviečius ir kitas kultūras, laikydamiesi aplinkosaugos principų. 2020 m. pradėjome makaronų gamybos veiklą ūkyje, naudodami akmeninių malūnų malimo techni...
Herbiolys Laboratoire buvo įkurtas 2004 metais, kai susitiko botanikai, etnobotanikai ir augalų rinkėjai, aistringai besidomintys augalų pasauliu. Specializuojasi ekologiškų šviežių augalų ekstraktų, gautų iš Prancūzijos floros, gamyboje, laboratorija nuo pat pradžių pasirinko originalų gamybos būdą: augalai, kuriuos renka su įmone susijusios rinkėjos-produktoriai, yra maceruojami tiesiogine prasm...
...Išdžiovintas saulėje, Pilkasis Persilado Druska atskleidžia savo nepakartojamą skonį visuose jūsų patiekaluose ir salotose.
Vartojamas jau tūkstančius metų, česnakas, labai vertinamas prieskonis, jau seniai yra Prancūzijos kulinarinės tradicijos dalis.
Virtuvėje šis prieskonis išryškina ir pagerina jūsų patiekalų skonį.
Petražolės yra būtinos virtuvėje. Kaip prieskonis ir garnyras, jos suteikia gaivumo ir aromato daugeliui patiekalų.
Tradiciškai naudojamas:
Pabarstymui arba pabaigoje: padažams, salotoms su pomidorais, garintam žuvimui, moliuskams, garintoms bulvėms.
SKU:SGP250...
...Pikantiški paprikos su tunu 2,9 kg grilintų daržovių antipasti iš PACA regiono, Marseilis, Prancūzija
Pikantiški paprikos su tunu gali būti valgomi kaip užkandis arba kaip patiekalo priedas.
Ingredientai: Paprikos (38%), saulėgrąžų aliejus (37%), tunas (18%), actas, druska, cukrus, kaparėliai, ekstra vieržinis alyvuogių aliejus, česnakas, petražolės, bazilikas. Antioksidantas: askorbo rūgštis...
...Speciali Diable paletės garstyčia yra pagrindinis ingredientas, kuris pagerins jūsų patiekalą. Ši garstyčia yra specialiai sukurta mėsai aptraukti ir išlaikyti kepimo metu. Ši vertinga kulinarinė pagalba leidžia pagardinti patiekalus restoranams ir mėsinėms.
Ingredientai: Vanduo, garstyčių sėklos, actas, kvietinė miltai, druska, petražolės, šalotai, prieskoniai, aromatai, konservantas: natrio bisulfitas.
...Petražolės*, Juodieji pipirai*. (*Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės).
Vidutinė maistinė vertė 100 g: Energija 373,5 kcal/1530,8 kJ - Riebalai 11 g - iš jų sočiųjų 1,6 g - Angliavandeniai 42,4 g - iš jų cukrūs 4,9 g - Maisto skaidulos 17,4 g - Baltymai 18,5 g - Druska 1,4 g
Naudojimas: Pridėti vandens pagal nurodytas proporcijas.
Pakuotė: 5 kg maišas - 25 kg maišas - Individuali pakuotė pagal užsakymą BigBag.
Sertifikavimas: ES ekologinė žemdirbystė.
Minimalus galiojimo laikotarpis garantuojamas gavus produktą: 4 mėnesiai.
... proceso metu. Šis šparagų kremas yra pozicionuotas kaip aukščiausios kokybės produktas. Jis gaminamas tik iš natūralių produktų, pasirinktų lauke, be konservantų ar dirbtinių priedų, ir pagal metodus, kurie pirmiausia gerbia originalų naminio recepto skonį. Ingredientai: šparagai 38%, virimo vanduo, pusiau riebus pienas, ekstra virgin alyvuogių aliejus 1,8%, bulvės, druska, modifikuoti kukurūzų krakmolas (be GMO), petražolės, natūralūs prieskoniai.
...Livėšas, arba kalnų petražolės, yra prieskoninė augalas, kurio lapai panašūs į salierų lapus ir turi tokią pačią skonio savybę. Livėšas puikiai papildo daržovių sriubas, šviežias daržoves ir salotas, taip pat pagerina riebių žuvų skonį.
Jis maloniai aromatizuoja troškinius, kuriuose turi pranašumą prieš salierus, nes geriau atlaiko virimą. Užpilas iš livėšo turi diuretinių savybių.
...Ieškote ekologiško reklaminio objekto, kad padėkotumėte savo klientams ar pasveikintumėte savo kolegas? Atraskite mūsų 100% pritaikytus sėklų maišelius.
Pasirinktinai perdirbtas ir perdirbamas krafto arba balto taškuoto popieriaus maišelis
Spauda juoda arba spalvota už tą pačią kainą
Išmatavimai: 70 mm x 100 mm
Ekologiškos arba neapdorotos, dauginamos ir medaus augalų sėklos: laukinės gėlės, aguona, kosmosas, mėlynas, gypsophila, kalendula, borago, petražolės, svogūnų laiškai ir bazilikas.
...Guintrando konservai
Vasarą patiekite mūsų keptas baklažanas su pomidorais šaltus, kad papildytumėte savo kepsnius ant grilio. Taip pat galite juos patiekti šiltus arba pašildytus, priklausomai nuo skonio ar sezono, tradicinėje orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kad jie taptų jūsų pagrindiniu patiekalu.
Ingredientai: baklažanai (58%), pomidorai (28%), svogūnai (3%), šviežias petražolės, alyvuogių aliejus...