...Frankfurto žaliai padažai – iš buvusio paprasto sriubų prieskonio išsivystė tarptautiniu mastu mėgstamas prieskonis.
Petražolės suteikia beveik visiems sūriems patiekalams subalansuotą pagrindinį skonį. Šalti patiekalai, tokie kaip salotos, kiaušiniai, daržovės ir padažai, pagaminti iš varškės, šviežio sūrio ar jogurto, su šiek tiek petražolių įgauna aštrų ir šviežų akcentą. Taip pat šilti patiekalai, tokie kaip šviesūs padažai, žuvies patiekalai, paukštiena ir kepsnių įdarai.
...Apdorota augalo dalis: Lapai
Nešiklis: Nėra
Mokslinis pavadinimas: Petroselinum crispum ssp. crispum
Petražolės yra universali žolelė, naudojama daugelyje kulinarinių patiekalų, vertinama dėl savo šviežio skonio bei didelio vitaminų ir mineralų kiekio.
Mūsų produktai parduodami didmeninėmis partijomis. Daugumai mūsų produktų taikomas minimalus užsakymo kiekis - 25 kg. Pavyzdžiai gali būti...
...Petražolės (Petroselinum Crispum) Būtinos kiekvienam kulinarijos entuziastui: BIO petražolių milteliai iš VehGro. Petražolės kilusios iš Viduržemio jūros regiono ir turi gaivų bei šiek tiek sūroką skonį. Įdomus faktas apie šią žolelę yra tas, kad senovės graikai manė, jog petražolių augalas kilo iš Archemous, vieno iš jų herojų, kraujo. Graikams ši žolelė taip pat turėjo svarbią funkciją: norėdami vainikuoti savo nugalėtojus, petražoles pynė su lauro lapais į lauro vainiką. Šiandien petražolės yra žinomos kaip skani žolelė, pilna vitaminų ir mineralų.
...Ingredientai: paprika, svogūnas, pipirai, GARSTYČIŲ MILTAI, raudonėlis, kmynai, česnakas, petražolės, jūros druska
Naudojimas: Cevapcici, šašlykai, kepimas, padažai
Dabar mūsų "Cevapcici prieskonius" galite naudoti kaip reklaminę priemonę arba dovaną. (Klausimus siųskite el. paštu: info@gojundgoj.de)
Maloniai siūlome savo produktus taip pat kaip privatus prekės ženklas, didelėse pakuotėse ir perpardavėjams.
...Be įprastų žolelių, tokių kaip bazilikas, krapai, petražolės ir laiškiniai česnakai, mūsų asortimentą taip pat sudaro laukiniai česnakai, mėtos, žolelių mišiniai ir dar daugiau.
Specialybės, tokios kaip Kaffir limetės lapai arba citrinžolė, papildo mūsų pasiūlą. Žolelės apdorojamos šviežiai nuimtos ir užšaldomos IQF metodu.
...Pagaminta iš spaustos petražolės su įvairiais užpilais. Kintama įgyvendinimo forma.
Petražolių užkandis su praktišku narvo laikikliu didesniems graužikams.
... visomis įmanomomis modifikacijomis ir koncentracijomis, net ir ant sausų
nešiklių!
Ištrauka iš asortimento:
Bazilikas
Pupelių žolelė
Cukriniai pipirai
Kuminai
Ciberžolė
Kari
Krapai
Estragonas
Imbieras
Kardamonas
Česnakas
Koriandras
Kmynai
Mėtos
Laurai
Majoranai
Muskato žiedas
Muskato riešutas
Nelkenos
Oregano
Paprika
Petražolės
Pipirai
Pimentas
Rozmarinas
Saldymedis
Celeras
Svogūnai
Tymiai
Kadagys
Cinamonas
Svogūnas
...ir dar daug daugiau
Nerandate savo oleoresino ar eterinio aliejaus?
Mielai atsiųsime jums pavyzdžius ir specifikacijas, taip pat specialų pasiūlymą!
...Kategorija: Viduržemio jūros prieskonių mišiniai
Papuoškite savo salotas: puikiai tinka vinaigretėms su actu ir aliejumi, taip pat puikiai tinka kremiškiems padažams ir užtepėlėms, pagamintoms iš jogurto, grietinėlės arba grietinės.
Ingredientai: Žaliasis pipiras, apelsinų žievelė, citrinų myrtė, anyžius, šizandros uogos, pipirai, hibisko milteliai, cinamonas (Canehl), kajeno pipiras, petražolės
Pastaba alergiškiems: gali būti pėdsakų riešutų, žemės riešutų, sezamo, garstyčių ir salierų.
Turinys: 27 g baltame metaliniame inde...
ŠALDYMO DŽIOVINTOS IR ORU DŽIOVINTOS INGREDIENCIJOS
MAISTO PRAMONEI
Mūsų vizija – švelniai šaldymo džiovintos ir oru džiovintos aukščiausios kokybės ingredientai. 100% natūralūs, pilni aromato, įvairiai naudojami ir ilgai laikomi. Tradicinės ir ekologiškos kokybės.
Kaip rinkos pionieriai ir ekspertai, mes švelniai paruošiame šviežius produktus maisto pramonei. Nesvarbu, ar tai būtų vaisiai, darž...