Prancūzija, Cadeilhan
... jis išeina iš džiovyklos, transformuotas Maillard reakcijų dėka. Ekologiškas juodasis česnakas įsilieja į daugelį patiekalų, tačiau taip pat gali būti vartojamas natūraliai. Juodojo česnako padažas, juodojo česnako marinatė, juodojo česnako tyrė arba tiesiog supjaustytas plonomis riekelėmis jūsų makaronų patiekaluose. Juodasis česnakas puikiai dera su visų rūšių mėsa, dešromis, foie gras, delikatesiniais žuvimis (plakiu, jūrinėmis lydekomis, baršiais) ir vėžiagyviais. Saldaus skonio mėgėjams juodasis česnakas puikiai dera su šokoladu ir citrusiniais vaisiais.
Prancūzija, Grigny
...Paruošta vegetariška ir net veganiška padažas, kuriame yra 86% daržovių. Egzotiškas skonis, atsirandantis dėl kurkumos, kalendros ir cinamono derinio, leidžia patirti visus pojūčius. Žinoma, tai ideali padažas skaniems makaronų ar ryžių patiekalams, sveikiems ir veganiškiems.
Prancūzija, Chevilly-Larue
...3 skoniai: Vištiena, Miso, Sojų padažas Atraskite autentišką Azijos virtuvės malonumą su mūsų greitaisiais makaronais: autentiški receptai, aukštos kokybės ingredientai ir išskirtinė tekstūra. Greitas ir lengvas paruošimas užtrunka tik 3 minutes. Jų kulinarinis universalumas daro juos puikiai tinkančius sriuboms, keptiems patiekalams ar šaltoms patiekalams, tarnaujant kaip puikus pagrindas...
...Nėra nieko geriau už pomidorą, kuris mūsų vaizduotėje simbolizuoja vasaros kaimą, žemės ūkio gyvenimą, saulę ir žemės kvapus. Galbūt yra kažkas kito, pavyzdžiui, kviečių laukas, ar ne? Paimkite kviečius, paimkite pomidorą ir kas gali iš to išeiti? Patiekalas su makaronais. Casa Di Cecco pomidorų padažai tiksliai įprasmina šią sąjungą tarp pomidorų ir kviečių. Vienintelis dalykas, kurį mes darome, tai supaprastinti darbą tarp jų ir pasilinksminti pristatydami juos "visomis formomis". Užvirkite makaronus ir pridėkite vieną iš mūsų pomidorų padažų, ir viskas paruošta. Sveiki atvykę į Casa Di Cecco.
Prancūzija, Sète
...Į dubenį dėkite dar šaldytas midijas. Apšlakstykite jas alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir šaukštu obuolių acto (jei mėgstate šiek tiek rūgštų skonį). Pridėkite aromatinių žolelių ir prieskonių. Leiskite midijoms atšalti šioje marinate. Midijų sultys ir padažas suteikia gražią oranžinę spalvą. Prieš užkandžius, nukoškite midijas ir ištraukite šakutes!!! Viskas paruošta!!
Prancūzija, Pleucadeuc
...• Sūdyti ir saldūs želė padažai IQF kubeliais 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 arba 12x12x12 mm • Sviestai ir prieskoniai IQF kubeliais 8x8x8 mm CHARAKTERISTIKOS • Paruošta naudoti • Galima pritaikyti atsparumą šaltam apdorojimui ir tekstūrą karštam apdorojimui PRAKTIKOS • Žymekliai dešrelėms, maltai mėsai, nuggetams... • Papildai ant picos PAKAVIMAS • Maišas 10–15 kg • Dėžė 10 kg LAIKYMAS • 12–18 mėnesių -18°C KELETAS RECEPTŲ PAVYZDŽIŲ • Česnakas / petražolės • Ketchupas • Pomidoras • Meksikietiškas • Kario • Garstyčios • BBQ • Sūris...
Prancūzija, Arles
Gourmet Provence yra bendradarbiavimo grupė, įkurta 2018 metais Corine Marmotan ir trijų amatininkų verslininkų iniciatyva, siekiant plėtoti pardavimus Prancūzijoje, Europoje ir didžiajame eksporte. Auganti mūsų klientų paklausa, siekiant pasiūlyti platesnį gurmaniškų produktų asortimentą, kartu su mūsų noru propaguoti Viduržemio jūrą, įskaitant Provansą, džiaugiamės galėdami pristatyti mūsų nauj...
Prancūzija, Vernosc-Les-Annonay
... gaminių sėkmei. Naudojimo pasiūlymai Paruošta naudoti 100% natūralus, be aromatų, be konservantų, be dažiklių Išskirtinė pakuotė, skirta lengvam naudojimui ir tiksliai dozei Produktų ir laiko taupymas su dozavimo kamščiu Ilgalaikis laikymas po atidarymo Tikras kaštonų skonis, dėka maišelio, išlaikančio visas skonio savybes Kaštonų kremas kaip padažas ir įdaras, arba kaip priedas prie blynų, vaflių, sorbetų, varškės...
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai : 100 % ekologiškas baltasis actas Ekologiška baziliko šaka Paruošta iš vyno, pagaminto iš ekologiškai auginamų vynuogių Patiekimo pasiūlymai : Salotų padažas, marinados, padažai Šis produktas yra prieinamas 25 cl butelyje.
Prancūzija, Aiguilhe
...avienos (juodosios Velėjaus veislės), Velėjaus ir Forezo veršienos, Mézenc riebiosios mėsos, Haute-Loire kiaulienos. Veršienos galva, kiaulės kojos, Lozero maouche, Auvergnat puodai, višta puode, veršienos blanquette. Tradicinių prancūziškų padažų asortimentas, gribiche padažas, meurette padažas, ravigote padažas, žalias padažas, madėros padažas, diablo padažas, aioli. Žolelių pesto asortimentas, meškauogių pesto, dilgėlių pesto. Sos, padažas, produktas iš Prancūzijos, tradicinė prancūziška virtuvė, paruošta virėjo. Individualus darbas.
Prancūzija, Saulce Sur Rhone
Provence Alpes yra įmonė, kuri gamina ir parduoda prieskonius, prieskonių mišinius, actu, paruoštas padažas... Ji kuria aukštos kokybės prieskonių, pagardų ir delikatesų asortimentą, paruoštą pagal regiono kokybiškas receptūras ir produktus.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play