Prancūzija, Pledran
....) (pasirinktinai) - įranga ir visi reikmenys (pagal kliento poreikius) - tiesioginės prekybos parduotuvė (pasirinktinai) Išmatavimai: * Plotis: 4m * Ilgis: 10 iki 20m (maksimaliai / ypatingas transportas) atitinka ES standartų reikalavimus Transformacija: Pjaustymas / Pakavimas / Virimas / paruošimas Paviršius: 40 iki 80 m² Įgyvendinimo trukmė: 1 iki 3 mėnesių KATEGORIJOS: Visos rūšys...
Prancūzija, Saint Germain En Laye
... celiuliozės gelis, kviečių skaidulų gelis), Celiuliozės dariniai (HPMC, MC), Funkciniai junginiai (alternatyva riebalams, kepimui, mėsai, stabilizuojančios mišinio medžiagos gėrimams ir pieno produktams), Alginatai, Pektinai, Tara dervos ir daugiau. Pavyzdžiui, tekstūrinės sistemos, gautos iš augalinių žaliavų. Pritaikymas: - BVP; - Mėsos; - Gėrimai ir pieno produktai; - Kiti: grūdai, makaronai, energetinės juostos, žuvys, vegetariški, veganiški, padažai, saldumynai, greitai paruošiami gėrimai, vaisių paruošimas...
Prancūzija, Malataverne
....Ingredientai Tešlos ingredientai minkštųjų kviečių miltai, kietųjų kviečių semolina, kiaušiniai (11,7% galutinio produkto), vanduo. Įdarų ingredientai milteliai (minkštųjų kviečių miltai, vanduo, druska), mėsos paruošimas (jautiena, kiauliena, druska, minkštųjų kviečių miltai, šalto rūkymo aromatai (3% galutinio produkto) (kiauliena, druska, prieskoniai), palmių aliejus, bulvių dribsniai, išrūgos, druska, aromatai, prieskoniai ir konservantas - sorbo rūgštis. Gali turėti riešutų ir sojos.
Prancūzija, Bréal-Sous-Montfort
SOLINA yra ekspertų įmonė, teikianti visapusiškas sprendimų skonio srityje. Mūsų žinios leidžia kurti pasiūlymus, pagrįstus funkcionaliais ingredientais, skirtiems maisto produktams. Mūsų pagrindiniai klientai yra maisto pramonė ir restoranų sektorius (restoranai, maisto gamybos įmonės, viešbučių tinklai). Siūlome individualius sprendimus mėsos produktams, paruoštiems patiekalams, užkandžiams, sūr...
Prancūzija, Pleucadeuc
... • Paprastas ir greitas paruošimas • Paruoštas naudoti produktas • Jūsų produktyvumo ir derliaus gerinimas • Geresnis savikainos valdymas • Sustiprinta bakterinė sauga LAIKYMAS • Šviežiai: 16–21 diena 0+4°C • Šaldytas: 18 mėnesių -18° DARŽOVIŲ IR VAIŠIŲ PERDIRBTOS PARUOŠTOS MEDŽIAGOS LAPUOSE ARBA KAPLIUKUOSE • Végédécor: Žalias pipiras, Raudonas pipiras, Geltonas pipiras, Svogūnas, Pomidoras • Primdécor: Džiovinti slyvos, Abrikosai, Ananasai, Figos • Pulpedécor: Daržovės, raudoni, geltoni, egzotiniai vaisiai, paruošti...
Prancūzija, Mietesheim
...Šis prieskonis harmoningai subalansuoja ridiko stiprumą su majonezo saldumu… Tai yra paruošimas, suminkštintas šio mišinio, kuris suteikia saldumą gomuriui ir taip yra idealus priedas prie šaltų ar karštų mėsos patiekalų, troškinio ar, žinoma, raugintų kopūstų! Šis ridikas su majonezu gaminamas mūsų dirbtuvėse, naudojant prancūzišką šaknį, auginamą Alzace ir rankiniu būdu nuluptą. Ingredientai...
Prancūzija, Acquigny
... sąnaudos, Ekstruduotų produktų kokybė. 100 % universali įranga gaminti: Šunų ir kačių maistui, Vandens gyvūnų maistui (plaukiojančiam arba grimztančiam), Gyvulių maistui (aukštos produkcijos pieninės karvės, kiti galvijai, avys, kiaulės, paukščiai (kiaušinių, mėsos), žirgai, Taip pat naudojama žaliavų apdorojimui: sojos, rapsų, kviečių ir kitų grūdų. Mechaniniam aliejaus išspaudimui iš aliejinių kultūrų paruošimas.
Prancūzija, Saint-Viance
... prekių ženklų, Viandes de Corrèze stiprybė kyla iš nuolatinės partnerystės tarp įvairių mėsos tiekimo grandinės dalyvių. Artimi ūkininkams, tiesioginis ryšys su kaimais leidžia kurti kokybiškus produktus, atitinkančius klientų poreikius. Viandes de Corrèze pasirinko 100% Prancūzijos kilmės tiekimą, daugiausia iš Limuzino. Viande de Corrèze džiaugiasi turėdama komandą, kurią sudaro mėsos ir kokybės entuziastai. Mėsos pjaustymas ir paruošimas atitinka tradicinių mėsinių, didmenininkų, GMS ir kolektyvinio maitinimo specifinius poreikius.
Prancūzija, Nanterre
...), - Gyvulių pašarų kontrolė (žaliavos, gyvūniniai miltai, laboratorijos, gyvūnų maisto gamyba, pašarai ir gyvūnų maistas), - Pieno ir pieno produktų kontrolė (sviestas, sūris, vartojimo pienas, ledai, pieno milteliai, jogurtas), - Biokuro kontrolė, - Grūdų, malūnų ir aliejų kontrolė (grūdų priėmimas, valgomi aliejai, analizė vietoje, atranka), - Mėsos produktų kontrolė (pjovimas ir kaulų atskyrimas...
Prancūzija, Sisteron
1985 metais įkurta Sisteron boyauderie yra maisto gamybos įmonė. Jos specializacija – tradicinis aukščiausios kokybės žarnų paruošimas, pavyzdžiui, pėdų pakavimas, avienos žarnos, kiaulienos žarnos ir jautienos žarnos, … Dėl savo įgūdžių jos tradiciniai produktai yra pripažinti dėl savo skonio.
Prancūzija, Rungis Cedex
Specialistas 4-osios ir 5-osios kategorijos produktų Rungyje, džiovinti vaisiai ir daržovės. Bendrasis vaisių ir daržovių tiekėjas. Apdoroti produktai, maisto paslaugos, mėsos gaminiai. Produktai Rungyje: džiovinti vaisiai DRY-TOP, šviežios bulvytės FARM FRITES, 4-osios ir 5-osios kategorijos ROSEE DES CHAMPS, šviežių vaisių salotos. Paslaugos Rungyje: užsakymų priėmimas telefonu, pardavimas internetu, produktų sekamumas, užsakymų paruošimas, pakavimas, sudėtys, mokėjimo kortelės.
Prancūzija, Rungis Cedex
...Smulkiosios jūros gėrybės, vėžiagyviai, midijos, moliuskai, filė, rūkyti žuvys. Bendrosios žinios apie jūros ir gėlavandenius produktus. Apdoroti produktai, maisto paslaugos, mėsos gaminiai. "Demarne" produktai: prekės ženklas: La barre. Paslaugos Rungyje: Siuntos, pristatymai Prancūzijoje, pristatymai Paryžiaus regione, užsakymų priėmimas telefonu, produktų sekamumas, užsakymų paruošimas, pakavimas, sudėtys, banko kortelė.
Prancūzija, Poitiers
...priešmėsinės įtakos, dalykų valdymas, paruošimas ir ribos, mikrobiologiniai skaičiai ir masės ir kt. Ypač šviežios mėsos kokybė aiškiai susijusi su raumenų skaidulų savybėmis, kadangi skeleto raumenys iš esmės sudaryti iš raumenų skaidulų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play