Prancūzija, Pledran
....) (pasirinktinai) - įranga ir visi reikmenys (pagal kliento poreikius) - tiesioginės prekybos parduotuvė (pasirinktinai) Išmatavimai: * Plotis: 4m * Ilgis: 10 iki 20m (maksimaliai / ypatingas transportas) atitinka ES standartų reikalavimus Transformacija: Pjaustymas / Pakavimas / Virimas / paruošimas Paviršius: 40 iki 80 m² Įgyvendinimo trukmė: 1 iki 3 mėnesių KATEGORIJOS: Visos rūšys...
Vokietija, Salzkotten
...Modulinis rinkinys paprasto medinio dizaino leidžia kiekvienam bufetui atrodyti patraukliai struktūrizuotam ir tvarkingam. Nesvarbu, ar tai pusryčių, pietų ar vakarienės bufetai, aušinimo plokštė gali būti užkrauta šaltomis mėsos gaminiais, sūriu, žuvimi ar vaisiais, pavyzdžiui, ir ją taip pat lengva pakeisti ar papildyti. Spalva: Natūralus bukas Medžiaga: Medis Dažytas (maisto saugus) Nerūdijantis plienas Plastikas Plotis: 580 mm Gylis: 405 mm Aukštis: 330 mm...
Šveicarija, Langenthal
...GASTROLINE A 3004 tiesi - pjaustymo mašina, skirta įvairiapusiam naudojimui viešojo maitinimo sektoriuje. Profesionalams iš profesionalų! GASTROLINE A 3004 tiesi - pjaustymo mašina, skirta įvairiapusiam naudojimui viešojo maitinimo sektoriuje. Ekonomiškas ir profesionalus šviežio mėsos ir mėsos gaminių paruošimas. Universalus naudojimas. Lengvai valoma visiškai metalinė mašina, sukonstruota...
Vokietija, Hannover
...Siegling Fullsan yra nauja homogeniškų, termoplastinių poliuretano juostų produktų linija iš Forbo Movement Systems. Visos Siegling Fullsan juostos yra visiškai apsaugotos nuo aliejų, riebalų, drėgmės ir bakterijų įsiskverbimo. Siegling Fullsan labai lengvai valoma ir puikiai tinka naudoti ypač higienos reikalaujančiose srityse (pieno produktai, tešlos paruošimas, mėsos ir paukštienos apdorojimas, taip pat kitose maisto apdorojimo srityse).
... prabangą, tų, kurie vertina puikią virtuvę, ir tų, kurie žino, kad produktų paruošimas ir ypač tobulai pjaustymas yra esminiai, siekiant išlaikyti ir sustiprinti pjaustyto produkto kokybę. ĮSPĖJIMAS: dėl ribotų gamybos pajėgumų ir didelės paklausos gali tekti jus įtraukti į mūsų laukiančiųjų sąrašą.
Ispanija, Madrid
Martinika, Rivière-Pilote
...Vegetariškas čili konfitas suteiks saldų ir ne aštrų skonį visiems jūsų kulinariniams patiekalams. Taip pat puikiai tinka mėsos ar žuvies marinatams.
Ispanija, Sevilla
Didmeninis platintojas Andalūzijoje, prekiaujantis Los Reyunos empanadų diskais ir karamelizuotu pienu. Los Reyunos yra lyderė kepinių, konditerijos ir pyragėlių gamyboje, gaminanti produktus rankiniu būdu iš sveikų ingredientų. Tarp populiariausių jų produktų yra empanadų diskai, dar vadinami empanadų oblekomis. Šie empanadų dangteliai yra platinami šaldyti, uždaryti apsauginiu atmosferiniu pakuo...
Prancūzija, Saint Germain En Laye
... celiuliozės gelis, kviečių skaidulų gelis), Celiuliozės dariniai (HPMC, MC), Funkciniai junginiai (alternatyva riebalams, kepimui, mėsai, stabilizuojančios mišinio medžiagos gėrimams ir pieno produktams), Alginatai, Pektinai, Tara dervos ir daugiau. Pavyzdžiui, tekstūrinės sistemos, gautos iš augalinių žaliavų. Pritaikymas: - BVP; - Mėsos; - Gėrimai ir pieno produktai; - Kiti: grūdai, makaronai, energetinės juostos, žuvys, vegetariški, veganiški, padažai, saldumynai, greitai paruošiami gėrimai, vaisių paruošimas...
Prancūzija, Malataverne
....Ingredientai Tešlos ingredientai minkštųjų kviečių miltai, kietųjų kviečių semolina, kiaušiniai (11,7% galutinio produkto), vanduo. Įdarų ingredientai milteliai (minkštųjų kviečių miltai, vanduo, druska), mėsos paruošimas (jautiena, kiauliena, druska, minkštųjų kviečių miltai, šalto rūkymo aromatai (3% galutinio produkto) (kiauliena, druska, prieskoniai), palmių aliejus, bulvių dribsniai, išrūgos, druska, aromatai, prieskoniai ir konservantas - sorbo rūgštis. Gali turėti riešutų ir sojos.
ufs.country_names.RU, Pogar
...Bulvių dribsnių taikymas: - Bulvių košės gamyba - Bulvių traškučiai ir užkandžiai - Grietinėlės sriubos ir tyrės sriubos pagrindas - Mėsos pusgaminių sritis - Drėgmės reguliatorius kepinių produktuose - Pusgaminiai Pogar bulvių dribsnių privalumai: - Gamyba pagal kliento specifikacijas - Daugiau nei 1500 ha nuosavų bulvių laukų - Prancūziškų bulvyčių gamybos atliekos nenaudojamos - Tam tikrų...
Prancūzija, Bréal-Sous-Montfort
SOLINA yra ekspertų įmonė, teikianti visapusiškas sprendimų skonio srityje. Mūsų žinios leidžia kurti pasiūlymus, pagrįstus funkcionaliais ingredientais, skirtiems maisto produktams. Mūsų pagrindiniai klientai yra maisto pramonė ir restoranų sektorius (restoranai, maisto gamybos įmonės, viešbučių tinklai). Siūlome individualius sprendimus mėsos produktams, paruoštiems patiekalams, užkandžiams, sūr...
... kaip kalcis, magnis, fosforas ir kalis. Be to, garstyčiose yra folio rūgšties ir vitamino A. Garstyčios turi turtingą skonį ir kreminę tekstūrą. Jos tradiciškai naudojamos pabrėžti mėsos patiekalų skonį – keptai, keptai, virti mėsai, taip pat kitų padažų ruošimui ir patiekimui su gatvės maistu. "Impulse Commodity Trading" dirba tiesiogiai su geriausiais maisto gamintojais ir siūlo savo klientams aukščiausios kokybės garstyčias. Norėdami sužinoti detales, susisiekite su mumis telefonu, nurodytu svetainėje. riebalai: 10 g baltymai: 9.7 g angliavandeniai: 18.7 g...
Ispanija, Peligros
...Aditivų, prieskonių ir prieskonių mišinys, skirtas neapdoroto karšto mėsos produkto „Sobrasada“ gamybai; dėl ribojančių priedų nebuvimo jis gali būti vartojamas šviežias, džiovintas ir/arba brandintas per brandinimo-džiovinimo procesą. Formatas: maišas 3,6 kg...
... partneris skoniui ir moderniems funkciniams sistemoms mėsos perdirbimui, HoReCa ir maisto paslaugoms, prekybai bei pramonei. Hela buvo įkurta 1905 metais. Šiandien mūsų komanda sudaro daugiau nei 600 atsidavusių, kvalifikuotų kolegų iš įvairių sričių. Turime 10 vietų visame pasaulyje ir tiekiame daugiau nei 30 000 patenkintų klientų daugiau nei 70 šalių. Be mūsų standartinio asortimento, kuriame...
Prancūzija, Pleucadeuc
... • Paprastas ir greitas paruošimas • Paruoštas naudoti produktas • Jūsų produktyvumo ir derliaus gerinimas • Geresnis savikainos valdymas • Sustiprinta bakterinė sauga LAIKYMAS • Šviežiai: 16–21 diena 0+4°C • Šaldytas: 18 mėnesių -18° DARŽOVIŲ IR VAIŠIŲ PERDIRBTOS PARUOŠTOS MEDŽIAGOS LAPUOSE ARBA KAPLIUKUOSE • Végédécor: Žalias pipiras, Raudonas pipiras, Geltonas pipiras, Svogūnas, Pomidoras • Primdécor: Džiovinti slyvos, Abrikosai, Ananasai, Figos • Pulpedécor: Daržovės, raudoni, geltoni, egzotiniai vaisiai, paruošti...
Prancūzija, Mietesheim
...Šis prieskonis harmoningai subalansuoja ridiko stiprumą su majonezo saldumu… Tai yra paruošimas, suminkštintas šio mišinio, kuris suteikia saldumą gomuriui ir taip yra idealus priedas prie šaltų ar karštų mėsos patiekalų, troškinio ar, žinoma, raugintų kopūstų! Šis ridikas su majonezu gaminamas mūsų dirbtuvėse, naudojant prancūzišką šaknį, auginamą Alzace ir rankiniu būdu nuluptą. Ingredientai...
...Jauni, supjaustyti jackfruit konservuoti druskos tirpale. Dėl savo mėsos tekstūros, nesubrendusi jackfruit yra ideali bazė sūriems veganiškiems patiekalams. Lotao jackfruit kilusi iš smulkiųjų ūkininkų iš Šri Lankos. Paruošimas: Vaisių minkštimą gerai nusausinti, pagal skonį pagardinti ir marinuoti su 2 šaukštais aliejaus 10-15 minučių. Tada kepti iki norimo apskrudimo mažiausiai 4-5 minutes ir pridėti sezoninių daržovių. Patiekti su Lotao ryžiais, kuskusu, burgeriu arba salotose.
Vokietija, Hamburg
...Dažniausiai ši jungtis naudojama trąšų pavidalu. Jis turi visus makroelementus, reikalingus augalų augimui. Kalio yra būtinas augalų augimui, o azotas padeda jiems visiškai subręsti, o ne sulėtinti augimą. Kaliumnitrato naudojimas kaip maisto konservantas viduramžiais buvo plačiai paplitęs. Šiandien jis naudojamas daugelyje procesų, tokių kaip mėsos sūdymas, druskos tirpalo gamyba ir konservuoto jautienos paruošimas.
Belgija, Herentals
... įrenginys idealiai tinka naudoti mėsos parduotuvėse, supermarkete ar maitinimo pramonėje. Taikymas: Paruošimas, daržovės, makaronai, paruošti patiekalai, vaisių salotos, džiovinti vaisiai, delikatesų salotos, sriuba, padažai, ...
Lenkija, Skawina
... tvirtų nešvarumų, atsirandančių mėsos pjaustymo metu, pašalinime. Nepaisant alkalinės reakcijos, jis yra švelnus valomiems paviršiams ir jų nepažeidžia. Nekvapus. Neutralus atspalvis. Platus veikimo diapazonas standartinėmis sąlygomis. Didelės taikymo galimybės. Jame yra korozijos inhibitoriai ir jis yra sertifikuotas Nacionalinio higienos instituto.
Prancūzija, Acquigny
... sąnaudos, Ekstruduotų produktų kokybė. 100 % universali įranga gaminti: Šunų ir kačių maistui, Vandens gyvūnų maistui (plaukiojančiam arba grimztančiam), Gyvulių maistui (aukštos produkcijos pieninės karvės, kiti galvijai, avys, kiaulės, paukščiai (kiaušinių, mėsos), žirgai, Taip pat naudojama žaliavų apdorojimui: sojos, rapsų, kviečių ir kitų grūdų. Mechaniniam aliejaus išspaudimui iš aliejinių kultūrų paruošimas.
... laikotarpį (pavyzdžiui, pieno technologijų pramonės įmonės, užsiimančios pieno apdorojimu ir jogurtų bei sūrių gamyba, arba mėsos technologijų pramonės įmonės, užsiimančios dešrų gamyba), ir konservavimo maisto technologijų pramonės įmonės, kurių tikslas yra transformuoti maisto produktus į gaminius, kurie išlieka tinkami ilgą laiką (konservų paruošimas ir konservavimas, šaldytų produktų paruošimas ir kt.).
Belgija, Lille
Jepro yra mažmeninės ir didmeninės prekybos įmonė, specializuojanti mėsos produktuose, užkandžiuose ir įvairiuose šaldytuose produktuose. Jepro yra mėsos produktų gamintojas (mėsos pjaustymai, mėsos paruošimas ir virtos mėsos produktai), kepsninės ir individualūs produktai.
Belgija, Aalter
Turėdami daugiau nei 25 metų patirtį mėsos ir mažmeninės prekybos srityje, galite mus drąsiai laikyti patyrusiais specialistais. Mūsų įmonės širdis yra Rytų Flandrijos Aalter, kur centralizuotos šios penkios pagrindinės sritys: - Pasirinkimas ir pirkimas - Pjaustymas ir paruošimas - Laikymas ir saugojimas - Užsakymų surinkimas ir transportas - Paslaugos ir administracija...
Belgija, La Roche-En-Ardenne
...Mūsų pasiūlymas yra modulinis ir apima šias paslaugas: produktų kūrimas, pjaustymas ir pakavimas, plėtra filmams ir etiketėms, logistika ir komercija. Įmonė veikia keturiose gamybos zonose: priėmimas (priėmimas, saugojimas ir žaliavų bei medžiagų paruošimas), švari patalpa (pjaustymas ir pirminis pakavimas), pakavimas (dėžių arba pakartotinai naudojamų konteinerių paruošimas), siuntimas (pjaustytų produktų saugojimas ir siuntimas).
Prancūzija, Saint-Viance
... prekių ženklų, Viandes de Corrèze stiprybė kyla iš nuolatinės partnerystės tarp įvairių mėsos tiekimo grandinės dalyvių. Artimi ūkininkams, tiesioginis ryšys su kaimais leidžia kurti kokybiškus produktus, atitinkančius klientų poreikius. Viandes de Corrèze pasirinko 100% Prancūzijos kilmės tiekimą, daugiausia iš Limuzino. Viande de Corrèze džiaugiasi turėdama komandą, kurią sudaro mėsos ir kokybės entuziastai. Mėsos pjaustymas ir paruošimas atitinka tradicinių mėsinių, didmenininkų, GMS ir kolektyvinio maitinimo specifinius poreikius.
Prancūzija, Nanterre
...), - Gyvulių pašarų kontrolė (žaliavos, gyvūniniai miltai, laboratorijos, gyvūnų maisto gamyba, pašarai ir gyvūnų maistas), - Pieno ir pieno produktų kontrolė (sviestas, sūris, vartojimo pienas, ledai, pieno milteliai, jogurtas), - Biokuro kontrolė, - Grūdų, malūnų ir aliejų kontrolė (grūdų priėmimas, valgomi aliejai, analizė vietoje, atranka), - Mėsos produktų kontrolė (pjovimas ir kaulų atskyrimas...
Prancūzija, Sisteron
1985 metais įkurta Sisteron boyauderie yra maisto gamybos įmonė. Jos specializacija – tradicinis aukščiausios kokybės žarnų paruošimas, pavyzdžiui, pėdų pakavimas, avienos žarnos, kiaulienos žarnos ir jautienos žarnos, … Dėl savo įgūdžių jos tradiciniai produktai yra pripažinti dėl savo skonio.
Belgija, Leeuw-Saint-Pierre
Urbi de Groof jie pasirenka mėsą (jautiena, veršiena, kiauliena, aviena, paukštiena, medžioklė, paruošimas). Mėsa taip pat pjaustoma, ruošiama, aušinama, šaldoma, pakuojama ir ženklinima jų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play