Prancūzija, Laissac
...Džiovinta jautiena gaminama iš jautienos šlaunies. Priklausomai nuo gamybos metodų ir naudojamų ingredientų, ji gali būti vadinama bresaola, grisonų mėsa arba cecina. Pas mus ši džiovinta jautiena yra Aubrac jautiena, simbolinė veislė Aveyron regione. Galinga ir rafinuota, ji siūlo alternatyvą tradicinėms mėsos gamybos prekėms, pagamintoms iš kiaulių. 100% gryna jautiena, ši Aubrac džiovinta...
... gėrimai. Jie ruošia sūrų gėrimą su fermentuotu pienu ir pipirmėte. Ji taip pat gali būti įtraukta į sūrius patiekalus su mėsa. Norint suteikti mentolio skonį, ją galima naudoti įdarams ar mėsos kukuliams. Taip pat ji gali būti naudojama šviežių braškių porcijai arba su šiek tiek apkepintais vaisiais. Ji puikiai tiks ruošti iranietišką arbatą. KARTONAS: 9Kg...
Prancūzija, Castelnaudary
...Sausas kiaulienos dešra 100% pagaminta namuose Ingredientai: kiaulienos mėsa, natūralus žarnynas, druska, pipirai, dextrozė, stabilizatorius E450, natrio diphosfatas, antioksidantas E316, natrio aritorbatas, konservantas E252, kalio nitratas, fermentai, LAKTOZĖ. 29.50€/kg Produkto svoris ne mažiau kaip 240g.
Prancūzija, Auros
Įkurta 2002 metais, MAISON VOISINE yra šeimos verslas. Mes esame gamintojas ir didmenininkas, siūlantis regioninius amatininkų produktus iš Akvitānijos. MAISON VOISINE buvo įkurta siekiant sukurti vietinę ir regioninę platinimo priemonę su tinkama šaldymo įranga. Įmonė siūlo tiesiogines pristatymo paslaugas mūsų klientams, mėsininkams, dešrų gamintojams ir maisto prekių parduotuvėms. Iš kelių kart...
Prancūzija, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT – šeimos struktūra, įsikūrusi Isere, specializuojasi arklių pjovime, paruoštuose arklių produktuose ir arklių mėsos perdirbime. Arklių auginimas, arklių skerdimas, kaulų išėmimas, arklių pjovimas, arklių mėsos perdirbimas, vakuuminis pakavimas, pakuotėse, didmeninė prekyba, konservavimas, platinimas. Visos Prancūzijos arklių tiekimo grandinės valdymas. IFS sertifikatas mūsų gamybos v...
Prancūzija, Lacaune
Įkurta 1956 metais, OBERTI įmonė specializuojasi mėsos gaminiuose ir sūdytoje mėsoje. Turėdama 60 metų patirtį, OBERTI derina amato žinias, senovinius receptus ir modernią įrangą. Mėsos, naudojamos mėsos gaminių ir sūdytoje mėsoje gamybai, yra aukštos kokybės regioninės mėsos. Įmonė gamina ir siūlo dešras, kopą, šoninę, sūdyta ir džiovinta kumpį ir kt.
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Prancūzija, Lacaune
... gerbiamas, kartu suteikiant modernumo atspalvį. Ilgalaikės šeimos tradicijos mėsos gamybos įgūdžiai Lakaune Lakaunas yra mineralinių vandenų kaimas, esantis Aukštųjų Languedoc regiono gamtos parke. Esantis 800 metrų aukštyje, švarumas ir gaivumas jo klimato yra lemiami kokybiškų mėsos gaminių, tokių kaip džiovinta šoninė, džiovinta dešra, džiovinta dešrelė, gamybai ir brandinimui. Būtent čia, jūros ir kalnų vėjų įtakoti, lėtai vyksta mūsų produktų brandinimas.
Prancūzija, Villers Le Lac
Prancūzija, Deols
Prancūzija, La Salvetat Sur Agout

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play