Prancūzija, Sarrola-Carcopino
51km
Įmonė Salaisons Joseph Pantaloni, tradicinės mėsos gaminių gamintojas netoli Aiaccio, užtikrina didelių kiekių pardavimą profesionalams, taip pat tiesioginį pardavimą privatiems asmenims. Kaip Korsikos produktų gamintojas, Salaisons Joseph Pantaloni pabrėžia regiono tradicinius produktus. Salaisons Joseph Pantaloni gamina aukštos kokybės mėsos gaminius ir korsikietiškus dešreles, naudodama tik pr...
Prancūzija, Laissac
96km
COTE2BOEUF, tradicinių mėsos gaminių gamintojas Aveyron, grąžina prestižą prancūzų gastronomijos simboliui: dešrai! Jos gamyba vyksta kaip senais laikais, naudojant tik 3 ingredientus: mėsą, atrinktą iš ūkių Aveyron, Guérande druską, Kampot IGP pipirus. Nėra konservantų, nėra dažiklių, nėra nitritų! Tik 3 ingredientai kaip senais laikais. Coppa, lonzo, džiovinta kumpio riešutai, džiovinta Aubrac ...
Prancūzija, Arengosse
200km
... jūsų rafinuočiausius patiekalus. Ingredientai: 100% natūrali Fleur de Sel, rankiniu būdu surinkta Île de Ré. Pakuotė: Stiklinis indas su kamščiu iš kamštinės medžiagos. Svoris: 70g Naudojimas: Pagardinti: Idealiai tinka pagardinti jūsų mėsą, žuvį, daržoves ir salotas gaminimo pabaigoje. Pabaiga: Šiek tiek pabarstykite ant savo patiekalų, kad suteiktumėte traškumo ir sūrumo. Gastronominė virtuvė: Puikiai tinka virėjams ir gurmanams, ieškantiems, kaip pridėti aukštos kokybės akcentą savo kūriniams. Nuoroda:FLEURSDESEL...
Prancūzija, Saint Emilion
173km
... Bordelės tradicijoje leidžia gauti vyną su subalansuotais taninais, vaisiškais ir didelio gaivumo burnoje. 2016 : AUKSO MEDALIS GILBERT ET GAILLARD 2018 „Šviesiai granato spalvos. Subtilus vaisių aromatas (braškės, serbentai). Burnoje jaučiamas lengvas kūnas, švelnus ir paprastas vaisius, gera gaivuma. Metai, tinkami vartoti su kepta mėsa.“ 2015 : Auksinis medalis Lijono konkurse 2019 „Graži tamsiai rubino spalva. Gilus aromatas, gėlių ir mažų raudonųjų vaisių natos. Burnoje švelnus, lengvas bordeaux, akcentuojantis vaisius.
Prancūzija, Bordeaux
200km
...raudona mėsa, žvėriena, kietieji sūriai. Jūros gėrybės, žuvis padaže, vištienos salotos, balta mėsa, pyragai.\n\nAlkoholis: 14,5% vol.\nVynuogės: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nGamintojas: Marque AG Vins\nFormatai ir pakuotės: Butelis (75cl) - Dėžė po 6 - 2020"}...
Prancūzija, Lalinde
117km
...Kulinarinis paruošimas, pagamintas iš rankomis surinktos Ré salos Fleur de sel, pagardintas vasaros trumais (skaldytomis) ir natūraliu trumų aromatu. Šis prieskonis puikiai papildys jūsų mėsą, makaronus ir kiaušinius. Puiki dovana sau arba dovanoti šventėms. Neto svoris: 60g...
Prancūzija, Malataverne
246km
...Obuolių tyrė yra vaisių tyrė, pagaminta iš virtų arba šviežių obuolių, galbūt su šiek tiek cukraus ar cinamono. Prancūzijoje tyrė yra desertas, tuo tarpu Šiaurės ir Rytų Europoje ar Amerikoje, tyrės dažnai lydi mėsą. Belgijoje ir Nyderlanduose ji taip pat patiekiama kaip garnyras, ypač su kraujiniais dešrelėmis arba vištiena.
Prancūzija, Toulouse
51km
...Bendri maisto produktai: Ryžiai, Džiovinti vaisiai, Mėsa, Paukštiena, Žuvis, Aliejus, Pyragai, Užkandžiai, Traškučiai...
Prancūzija, La Fouillade
34km
...Ferme de la Rousse ekologiška coppa gaminama iš kaklo. Mėsa yra skani ir minkšta. Ji gali būti valgoma žalia plonais griežinėliais kaip užkandis, o kepta puikiai dera su raclette arba brunch'u.
Prancūzija, Pessac
204km
Siendas sujungia Sardinijos gamintojus su pirkėjais visame pasaulyje. Mūsų portalas leidžia gamintojams parduoti už teisingą kainą be tarpininkų. Siendas siekia užtikrinti, kad gamintojai gautų teisingą atlyginimą už savo darbą, taip pat pasiūlyti galutiniam vartotojui aukštos kokybės produktus. Mūsų svetainėje galima derinti produktus, vienas siuntimas, viena sąskaita.
Prancūzija, Objat
134km
Amatinė įmonė, įsikūrusi Korėze nuo 1979 metų. Konservų gamyba iš ančių ir žąsų - Pusiau virtas arba konservuotas visas ančių kepenėles, natūralios arba su Périgordo trumais, kepenėlių blokai. - Konservuotos visos žąsų kepenėlės, natūralios arba su trumais. - Kepenėlių specialybės: figos, įdarytos kepenėlėmis, kepenėlių medalionai, kepenėlių užtepiamosios, ančių kepenėlių rilletas, žąsų kepenėlių ...
Prancūzija, Auros
155km
Įkurta 2002 metais, MAISON VOISINE yra šeimos verslas. Mes esame gamintojas ir didmenininkas, siūlantis regioninius amatininkų produktus iš Akvitānijos. MAISON VOISINE buvo įkurta siekiant sukurti vietinę ir regioninę platinimo priemonę su tinkama šaldymo įranga. Įmonė siūlo tiesiogines pristatymo paslaugas mūsų klientams, mėsininkams, dešrų gamintojams ir maisto prekių parduotuvėms. Iš kelių kart...
Prancūzija, Parnac
55km
...Delikatesas ir vaisių šviežumas. Rožinės suknelės siekis sukurti purpurines vaizdines, kurios išreiškia raudonųjų vaisių šviežumo, obuolių ir kriaušių švelnumo bei raudonųjų serbentų rūgštumo mišinį riebioje ir apvalioje aplinkoje. Patiekti: šviežiai, 8 - 10°C. Rekomenduojamas patiekalas: kaip aperityvas su užkandžiais, kepta mėsa, žuvimi, Azijos virtuve. Idealiai tinka vasarą su vaisių ir sezoninių daržovių salotomis.
Prancūzija, Castanet Tolosan
65km
...Atraskite Voatsiperifery pipirą, laukinį pipirą, renkamą 20 metrų aukštyje. Jo unikalus ir kvapnus aromatas, kartu su tipišku grūdu, turinčiu mažą sparną, daro jį puikiu pasirinkimu, kad pagerintumėte savo mėsą ir daržoves!
Prancūzija, Roubia
126km
... alyvuogė, vyšnia), su prieskonių įtaka. Skonyje apvalus kūnas, derinamas su aromatine tankme, kurią palaiko elegantiškas vaisius. Mėsa yra švelni. Moteriškas Rhonos vynas.","ACCORDS METS-VINS":"Žiemos patiekalai, marinuota mėsa, BBQ šonkauliukai, žvėriena. Galingi kreminiai sūriai. Prestižinis vynas. Idealiai gerti 17°C temperatūroje.","Contenance (L)":"0,75"}...
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
195km
... tarptautinių apdovanojimų. Alyvos skinamos rankomis optimaliausiu brandos momentu, iš ekologiškai auginamų alyvmedžių, nenaudojant trąšų, sintetinių produktų, herbicidų ir pesticidų. Intensyvus žalios alyvuogės, žalios obuolio, žalios žolės, banano, migdolo, žalio medžio, saldus, švelnus, mažai kartus ir šiek tiek aštrus. Sensorinis profilis U.E: intensyvus vaisiškumas. Idealiai tinka naudoti be kepimo, su sumuštiniais, skrudinta duona su pomidorais, žaliosiomis salotomis ar pomidorų salotomis. Šis aliejus gali papildyti jūsų daržoves, žuvis, raudoną mėsą, makaronus ir bulves ir kt.
Prancūzija, Pleucadeuc
242km
... atsargų valdymas • Gražių įvairių dydžių žymenų išsaugojimas (daržovės, mėsa) • Spalvų ir tekstūrų kontrolė bei nuoseklumas PAKAVIMAS • 10 kg dėžės • 10–15 kg maišai LAIKYMAS • Nuo 12 iki 24 mėnesių -18°C temperatūroje.
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
155km
... fermentuojasi kelias savaites. Domaine du Cardona gamina hidromelį iš garrigue medaus, naudojant vyninę metodiką, o kai kurioms partijoms brandinimas vyksta molinėse statinėse (moderniose 160 l amphorose). Hidromelį galima ragauti šaltą, šildytą ir aromatizuotą, jis dažnai naudojamas kuriant daugybę kokteilių. Taip pat jis naudojamas virtuvėje deglazavimui (foie gras) ir marinatams dėl savo gebėjimo suminkštinti mėsą.
Prancūzija, Lignières-Ambleville
224km
... vaisinius, saldžius ir intensyvius aromatus jūsų aperityvams ir kokteiliams, taip pat jūsų patiekalams, tokiems kaip melionas ar vaisių salotos. Galiausiai, leiskite sau būti nešamiems ekstra seno pineau su jo riešutų, cukruotų vaisių skoniais, elegantišku ir prabangiu aromatu, kuris puikiai derės su foie gras, balta mėsa, Roquefort ir daugybe kitų.
Prancūzija, Lalinde
114km
...Sukurtas ir pagamintas Nanto regione, pagamintas iš nerūdijančio plieno, kad būtų lengviau pjaustyti mėsą po virimo. Bukas iš bukmedžio, pristatomas neapdorotas, kad būtų galima patogiai pateikti ant stalo su druskos ir pipirų indeliais, pagamintas darbuotojų, turinčių negalią, ESAT. Viskas kruopščiai pateikta elegantiškoje kraft dėžutėje, surinktoje ESAT ir papuošto juostele su Tridens grafine...
Prancūzija, Perpignan Cedex
180km
...Estragonas, kurio lotyniškas pavadinimas (dracunculus) reiškia „mažas drakonas“, yra prancūzų virtuvės brangakmenis! Jis ypač žinomas dėl savo intensyvaus anyžių skonio ir šiek tiek kamparo aromato. Estragonas priklauso prieskonių grupei, jo aromatai puikiai dera su kiaušiniais, mėsa, žuvimi ir pagerina daugumą padažų: bėrno, tartaro, majonezo, vinaigretės, pomidorų padažo ar net aromatizuoto sviesto. Jis leidžia aromatizuoti actą, tiesiog įdėjus šakelę į butelį. Užpilas, jis garsėja raminančiomis savybėmis.
Atitinkantys produktai
Estragonas
Estragonas
Kiti produktai
Cébette
Cébette
Prancūzija, Arles
239km
...Guintrando konservai Mūsų niçoise ratatouille pašildykite puode, ant silpnos ugnies, ir patiekite su raudona arba balta mėsa, į ją įmaišydami išsaugotą mėsos sultinį. Jei neturite mėsos, mūsų niçoise ratatouille bus skani tiesiog pašildyta ir apšlakstyta alyvuogių aliejumi. Šalta arba šiek tiek atvėsinta, ji bus labai maloniai vertinama kaip tokia, vasaros patiekaluose, kaip užkandis ar daržovė, taip pat pagardinta lengvu šviežio ir vaisinio alyvuogių aliejaus lašeliu.
Prancūzija, Laure-Minervois
112km
...Grenache, Syrah ir Carignan mišinys. Pilno kūno raudonasis vynas su turtingais taninais, kurie dengia poskonį. Vynas, puikiai derantis su jūsų keptomis daržovėmis ir mėsa.
Prancūzija, Passa
189km
...100% Carignan Šis Carignan vynas gaunamas iš šimtamečių vynmedžių, surinktų optimaliai subrendusių, iš molio smėlio dirvožemio, esančio prie Albères ir Canigou viršūnės. Nosyje jaučiami pipiriniai aromatai. Ilgas burnoje, apvalus ir subalansuotas. Rekomenduojama mėgautis su karštais užkandžiais, raudona mėsa, padažais ir sūrių asortimentu. Sertifikacija: ekologiškas...
Prancūzija, Saint Chaptes
206km
... simbolis, ši gėlė apšviečia kiekvienos moters grožį, kuri ją neša. KVEPIANČIOS DETALĖS Pradžia vaisinė su saldžiais atspalviais, sultinga persiko mėsa derinama su bergamotėmis ir mandarinomis, kurios yra tokios putlios ir šviesios. Širdyje žydintis gėlių puokštė, iš kurios sklinda jazminas ir apelsinų žiedas, o keletas ylang-ylang natų prideda šiam spindinčiam duetui. Pabaiga, kaip kokonas, švelnumo apvalkalas, kuriame susipina kedro medis, gintaras ir baltasis muskusas. Svoris: 0,5 kg...
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
225km
...Ingredientai: - Garstyčių sėklos * - Alkoholinis actas* - Neapdorota druska - 2,5 % Espelette pipirų milteliai - Vanduo - *Produktai, gauti iš ekologinės žemdirbystės Naudojimo patarimai: Ši Espelette pipirų garstyčia puikiai tiks padažams ir vinaigretėms pagardinti. Ji puikiai pagardins mėsą ir žuvį. Tepkite ją ant savo kepsnių, kepenėlių ir ėrienos, kad išlaikytumėte jų sultingumą. Šis produktas taip pat yra prieinamas 100 g ir 200 g indeliuose.
Prancūzija, Rabastens De Bigorre
146km
Jei esate perpardavėjas, delikatesų parduotuvės, GMS, didmenininkai? Nedvejodami susisiekite su mumis. Turėdama daugiau nei šimtmečio patirtį ir unikalią patirtį, Conserverie du Sud išsiskiria kaip pirmasis kiaulienos terinų gamintojas ir vienintelis, kurio veikla yra nacionalinė ir tarptautinė. Conserverie du Sud sudarė vietinę sąjungą ir tiekiasi sertifikuota kiauliena iš garsaus tiekėjo region...
Prancūzija, Fontanes
35km
...kad juos įtrauktume į mūsų gaminius. Siūlome ančių mėsą konfituotų šlaunelių, žarnų, Guérande druska sūdyto džiovinto magreto arba foie gras pavidalu, konfituotų ir/arba džiovintų dešrelių, įdarytų žarnų ir dar daugybę kitų skanėstų... Kiekvienais metais jau 5 metus esame apdovanoti medaliais Paryžiaus bendrojo žemės ūkio konkurse (aukso ir sidabro medaliai). Be to, mes atidžiai stebime mūsų...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play