Prancūzija, Rungis
Saulėgrąžų specialistai nuo 1982 metų, mūsų įmonė PALIMEX importuoja, apdoroja ir pakuoja aukščiausios kokybės džiovintus vaisius mūsų gamykloje, esančioje MIN de Rungis. ▶ Mūsų gamykla MIN de Rungis - Jūsų paslaugoms, Jūsų klausimams! Mes 2020 metais sukūrėme džiovintų vaisių skrudinimo ir prieskonių apdorojimo procesą. Meistriškumas, kokybė ir inovacijos yra mūsų pranašumai, kurie mus išskiria.
Prancūzija, Talant
DECO RELIEF yra specialistas konditerijos ir šokolado įrangos bei ingredientų. DECO RELIEF yra profesionalios kokybės prekės ženklas. Mūsų silikoniniai formeliai turi daugybę privalumų (lankstumas, lengvas išėmimas...). Sujungdami formeles su mūsų prekės ženklo dažais ir aromatais, galėsite sukurti patrauklų cukraus darbą su plačiu spalvų ir skonių spektru. DECO RELIEF taip pat yra kulinarinės d...
Prancūzija, Nîmes
France Collectivités, įsikūrusi netoli Nimo, yra įmonė, specializuojanti miesto baldų ir baldų viešosioms įstaigoms bei įmonėms srityje. Mūsų komanda turi daugiau nei 10 metų patirties dirbant su savivaldybėmis, bendruomenių asociacijomis, viešosiomis ir privačiomis institucijomis, asociacijomis, mokyklomis, kolegijomis, gimnazijomis, senelių namais ir viešųjų darbų bei želdynų įmonėmis. Siūlome v...
Prancūzija, Marseille
...Ar esate didmenininkas, platintojas, daržovių tiekėjas, pirkimų centras, konditeris, restoranas Prancūzijoje? Ir ieškote 500 g sūdytų skrudintų žemės riešutų? Taip pat vadinami kakava. Sūdytas skrudintas žemės riešutas yra puikus užkandis. Sūdytas skrudintas žemės riešutas CROC'ELLA yra skrudinamas ir sūdomas mūsų gamybos dirbtuvėse Marse, be aliejaus (sausoje), be aromatų, be priedų, be riebalų...
Prancūzija, Choisy Le Roi
...Su „CHEF LCD“ serijos viryklėmis konditeris turi viską, ko reikia, kad galėtų kurti, gaminti ir saugoti savo kūrinius. Dinaminis glikolio vonios metodas leidžia švelniai nustatyti produkto temperatūrą nuo 4°C iki 115°C, niekada nepakeičiant organoleptinių savybių. Talpa / Gamyba: Ciklas 15–30 kg Įtampa: Tri 400 T+N Galia: 6.2 kw Kondensatorius: oras arba vanduo Aukštis: 120 cm Plotis: 53 cm Gylis: 93 cm Neto svoris: 206 kg...
Prancūzija, Sèvremoine
...Kepimo švarkas yra esminis profesionalios virtuvės aprangos elementas. Nepriklausomai nuo jūsų veiklos srities, daugybė profesijų naudoja kepimo švarką: virėjas, virtuvės padėjėjas, virtuvės šefas, antrasis virtuvėje, kepėjas, konditeris ... Aukštos kokybės, šis klasikinis mišrus kepimo švarkas pasižymi švariu ir apgalvotu dizainu. Šis virtuvės drabužis turi apykaklę ir integruotą prakaito...
Prancūzija, Provins
...Katerina de Medici, tariamai, jį patiekė Duko Anne de Joyeuse vestuvėse Ardèche, 1581 metais. Jis pasirodė Saint-Jean-de-Luz 1660 metais, kur konditeris jį padovanojo karaliui Liudvikui XIV jo vestuvių proga. Paryžiuje makaronus karaliams nuo 1682 metų patiekė Dalloyau, maisto pareigūnai. Po šios konditerijos pasirodymo Prancūzijoje daugelis regionų perėmė ir pritaikė receptą. Būtent ši konkurencija daro makaronų kilmę įdomią. Neto svoris: 150g...
Prancūzija, Paris
... kėlimo įrenginiai krovinių kėlimo įrenginiai rulonų kėlimo įrenginiai nepalydimi krovinių liftai Paryžiaus regionas, Île-de-France Pasiekiami 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę Atsakome tik į skambučius Valandinis ir kelionės įkainiai Prekybos sektorius: viešbučiai, maisto pramonė Optikas, vaistininkas, laboratorija. Knygynas, gėlininkas, kvepalų parduotuvė Restoranas, kepykla, mėsinė, mėsininkas, konditeris, viešbučių sektorius, daržovių parduotuvė, alaus darykla...
Prancūzija, Bagnolet
...Pasirinkti Baisers Sucrés reiškia pasirinkti kokybiškus konditerius ir autentiškus produktus, pagal paslaugų teikimo sutartį, pristatomus per 24–48 valandas, šaltai teikiant arba šaltai laikant. Mūsų vertybės: amatinė kokybė, mūsų profesija, mūsų aistra. Kévin Bézier, konditeris ir šokoladininkas, dirba aukštos klasės konditerijos srityje jau 20 metų. Jis mokėsi prestižinėse įstaigose, „tokių kaip Lutétia, Georges V, Ritz-Escoffier mokykla ir kitose gastronominėse įstaigose Paryžiuje ir Londone“. Remdamasis savo patirtimi ir privalumais, 2010 m. jis sukūrė Pâtisserie Consulti.
Prancūzija, Lyon
... privatiems asmenims, tiek profesionalams. Daugiau nei paprastas konditeris, Guillaume yra visapusiškas menininkas. Jo aistra konditerijai atsiskleidžia per jo kūrinius. Jis sugeba stumti savo kūrybiškumą į neįsivaizduojamas ribas ir puikiai derina žaliavas, kad sukurtų unikalią kompoziciją, kur skoniai, tekstūros ir aromatai tobulai subalansuojasi į daugybę pojūčių, kurie išsisklaido burnoje. Pasukite...
Prancūzija, Guewenheim
Kokybiškas konditeris, šokoladininkas ir ledų gamintojas Guewenheime. Boutique J2B, esanti netoli Thann, Masevaux, Mulhouse ir Cernay Haut-Rhin regione, siūlo pyragus, šokoladą, ledus ir kepinius gurmanams ir maisto mėgėjams.
...). 2008 m. atvykus ponams Ghislain Lesaffre ir Antoine Fortin, dabartiniams prezidentui ir generaliniam direktoriui, įmonei suteikiamas naujas dinamizmas. 2010 m. Kanadoje (St-Jean-sur-Richelieu) pradedama statyti nauja gamybos įmonė, skirta aptarnauti klientus Kanadoje, JAV ir Meksikoje. Chocmod Kanada oficialiai pradėjo veiklą 2011 m. balandžio mėn. Prancūzų šokoladininkas-konditeris, dirbantis šokoladinių triufelių gamyboje ir platinime daugiau nei 45 šalyse, išsidėsčiusiose penkiuose kontinentuose. Įmonė taip pat žinoma ir pripažinta pagal savo prekių ženklą „Truffettes de France“.
Prancūzija, Montargis Cedex
Prabangus konditeris jau tris kartas, yra oficialus tikrosios Prasline kūrėjas. Originalus Prasline receptas nuo 1636 metų. Prancūzų šokoladininkas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play