Prancūzija, Arengosse
...Ingredientai: Neapdorotas runkelių cukrus, natūralus mėtų aromatas, kakavos milteliai. Naudojimas: Puikiai tinka saldinti karštus gėrimus, pabarstyti ant desertų arba įtraukti į kepimo receptus, kad suteiktumėte šokolado ir gaivumo akcentą. Nuoroda:SUCRE00040B...
Prancūzija, Brignais
... šokolado gabaliukai* 7% (kakavos: 57% min.)(kakavos masė*, nerafinuotas cukrus iš kanų*, kakavos sviestas*, vanilės milteliai*), ryžių baltymai*, nerafinuotas šviesus cukrus iš kanų*, rudasis cukrus iš kanų*, malti lazdyno riešutai*, smulkintos graikiniai riešutai*, kepimo milteliai: natrio bikarbonatas. *Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės. Gali būti pėdsakų riešutų, pieno, sojos. Svoris: 180g Ekologiški: Taip Veganiški: Taip...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai: pieno šokoladas 35% kakavos (kakavos sviestas, cukrus, kakavos pupelės, sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), Canistrelli (kvietinė miltai, baltas vynas, brendis, cukrus, kepimo milteliai, druska, saulėgrąžų aliejus), glitimas. Nuoroda: TABLTCAN...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: 30.43% medus iš ES/ne ES, pienas, rugiai, avižos, kiaušinis, cukrus, kepimo milteliai, anyžius, skystas vanilė, 4 prieskoniai (kalendra, cinamonas, muskatas, pipirai, gvazdikėliai), muskatas, imbieras, kardamonas. Maistinė vertė 100g: Energija 1071kj / 253kcal, riebalai 2.1 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0.7g, angliavandeniai 53g, iš jų cukrūs 31g, baltymai 5.3g, druska 0.18g...
Prancūzija, Olivet
... traškūs! Ingredientai: Dribsniai* 48% (avižos*, kviečiai*, rugiai*, miežiai*), nerafinuotas cukrus* 13%, saulėgrąžų aliejus*, kakaviniai dribsniai* (dribsniai* [ryžiai*, kviečiai*, avižos*, miežiai*], šokoladas* 23,4% [kakavos milteliai* 21,3% {nerafinuotas cukrus*, kakavos milteliai* 6,8%}, šokolado gabaliukai* 2,1% {kakavos pasta*, nerafinuotas cukrus*, kakavos sviestas*, saulėgrąžų lecitinas, vanilė*}], dehidruotas miežių salyklo sirupas*, nerafinuotas cukrus*, vanilė*), ryžių sirupas* (ekstraktai...
... auginamų vištų kiaušiniai, baltasis šokoladas 23% [cukrus, kakavos sviestas, laktozė (pienas), viso pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas (E322), vanilės aromatas.] (4,8%), džiovinti abrikosai (4,8%): abrikosai: migdolai (4,8%), kepimo milteliai, druska. Formatai: 180 ir 100 g...
Prancūzija, Talant
DECO RELIEF yra specialistas konditerijos ir šokolado įrangos bei ingredientų. DECO RELIEF yra profesionalios kokybės prekės ženklas. Mūsų silikoniniai formeliai turi daugybę privalumų (lankstumas, lengvas išėmimas...). Sujungdami formeles su mūsų prekės ženklo dažais ir aromatais, galėsite sukurti patrauklų cukraus darbą su plačiu spalvų ir skonių spektru. DECO RELIEF taip pat yra kulinarinės d...
Prancūzija, Rungis Cedex
...Atraskite unikalių kepimo ingredientų pasiūlą. Invertuotas cukrus, aukštos kokybės šokoladas arba dekoratyviniai elementai... Visi laboratoriniai produktai pristatomi šioje skiltyje.
Prancūzija, Saint Lambert De La Potherie
... profesionali nerūdijančio plieno plokštė yra šaldymo atidavimui, kad būtų lengva formuoti šokolado dekoracijas. Visiškai pritaikyta šaldymo spintų bėgeliams, eutektinė nerūdijančio plieno plokštė yra aprūpinta neslidžiais padukais, kad palengvintų jūsų dekoracijų montavimą. Naudojant šaldymo akumuliatoriaus plokštę, temperuotas šokoladas turi būti tepamas arba su kono, maišeliu, trikampiu, arba mentele. dimensijos: L 600 x P 400 mm svoris: 9,20 kg...
Prancūzija, Merville
...Pripažinti dėl savo kokybės, dažikliai karameliai siūlo įvairias tirpias sprendimus visų tipų taikymams, siekiant standartizuoti spalvą. DEGINTI CUKRAI Skystoje arba miltelių formoje, deginti cukrai yra karamelizuoti cukrai, kurie suteikia skonį ir/arba karamelinę spalvą maisto produktams. AROMATINIAI KARAMELIAI Aromatinė karamelė gaunama kontroliuojant šilumos poveikį maisto cukrams. Skystoje arba kietoje formoje, ji suteikia labiau ar mažiau ryškų karamelės skonį, priklausomai nuo galutinio poreikio. Taip pat, priklausomai nuo jų kepimo, galima rasti medaus, tradicinių ar stiprių karamelės.
Prancūzija, Livry Gargan
Burçak Baharat yra Turkijos įmonė, garsėjanti savo ilga istorija. Mes specializuojamės įvairių prieskonių (nuo 100 gramų iki 25 kg) gamyboje ir eksportavime, įskaitant raudonąjį pipirą, kavą ir konditerijos produktus (plaktą grietinėlę, kakavą, saldžią vaniliną, kepimo miltelius, šokolado padažą, krakmolo rūšis), granatų sirupą, obuolių sidro actą ir vyno actą, taip pat aromatizuotus gėrimus. Mes...
Prancūzija, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading yra maisto pramonės įrangos prekybininkas: mėsos, sūrio, šokolado, sausainių, saldumynų, konservų ir kepimo pramonėms. Galime pasiūlyti naują ir naudotą įrangą iš šių prekių ženklų: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Prancūzija, Beaune
... produktai, kepimo mišiniai, pieno produktai... Flavors & Chefs® produktai platinami beveik 40 šalių visame pasaulyje. Mes užtikriname koordinavimą, komercinį, logistinį ir muitinį stebėjimą mūsų sandėliuose, esančiuose netoli Paryžiaus Orly oro uosto.
Prancūzija, Perpignan
CEMOI yra įmonė, kurios veikla visiškai paremta šokoladu. CEMOI gamina šokoladą visomis formomis pramoniniams tikslams. Yra skirtingų šokolado formų: skystas ir kietas: apvalkalas, kepimo lazdelės, lašai ir šokolado gabaliukai, cisternos, kakavos masė, ... Kakavos milteliai, skystas arba kietas glajus, skystas arba kietas įdaras,... Siekdama patenkinti visus savo klientų poreikius, CEMOI siūlo labai platų šokolado produktų asortimentą, be to, įmonė apima visus produktų segmentus nuo žemos iki labai aukštos klasės.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play