...Pietų Vakarų ikona, mūsų kasuletas gaminamas iš IGP Label Rouge Tarbais pupelių, Bigorre juodos kiaulės dešros ir Bigorre juodos kiaulės pilvo, kad išryškintų visas skonio niuansus.
Languedoc ir Katalikų krašte, Castelnaudary mieste, Aude departamente, SODICAS CONSERVERIE, prekiaujanti Audary ženklu, jums paruošia geriausius tradicinės Pietvakarių virtuvės patiekalus. Kasuletas, konservai, paruošti patiekalai, paštetai, šoninės, foie gras – tai produktai, kurie simbolizuoja gerą gyvenimą ir skanų maistą. Mūsų regioniniai produktai ir tradiciniai receptai vis labiau vertinami vartotojų.
Įmonė VALETTE specializuojasi foie gras ir Périgordo juodųjų trufų gamyboje ir pardavime nuo 1920 metų.
VALETTE FOIE GRAS yra šeimos verslas, siūlantis autentiškus ir regioninius patiekalus. Mes dosniai gaminame šiuos produktus ir taip pat siūlome juos tradiciniuose Pietvakarių Prancūzijos patiekaluose, tokiuose kaip kasuletas. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
... įdarytos quail, kepenėlių magretai, pyragai su kaštonais ir kepenėlėmis. - Paruošti patiekalai: ančių paupietės su kepenėlėmis, kopūstai su kepenėlėmis, ančių troškinys su baravykais, kasuletas su ančių konservais, ančių konservai, žąsų konservai, paruošti baravykai. - Regioniniai pyragai: korėziečių pyragas, pyragas su slyvomis ir kepenėlėmis, miško terrina, terrina su 2 alyvuogėmis ir kepenėlėmis. - Rūkyti magretai, ančių ir žąsų gėrybės, mišri salotos. - Dovanų rinkiniai ir verslo dovanų pritaikymas. - Konservų gamyba pagal jūsų receptą su individualizuotais etiketėmis.
...baskų paštetas su Espelette pipirais, kaimo paštetas, rilletės, hure, baskų kraujiniai dešrelės ir Ibaïona kiaulienos konservai) ir žvėrienos (kiškio terinai, šerno terinai ir palombų salmis). Galiausiai, Mayté mėsos perdirbimo įmonė gamina nepakeičiamus baskų receptus, tokius kaip axoa, piperade ir baskų tripes, taip pat tokius patiekalus kaip kasuletas arba burgundiškas jautienos troškinys.
Modernizuotoje gamybos vietoje netoli Tulūzos, šeimos įmonė SAS SAMARAN išlaiko tikrą tradicinį meistriškumą, derindama jį su standartizuota ir vis labiau kontroliuojama aplinka. Produktai visada gaminami rankomis, o įvairios receptūros: paštetai, konservai, terinai, kasuletas su antiena... remiasi regionine virtuve, kuri yra šeimos šaknys.
Šiuo metu įmonėje dirba apie keturiasdešimt darbuotojų...