...4 buteliai WECK Corolle ® 1750 ml su stikliniais dangteliais ir jungtimis (neįskaičiuoti spaustukai)
Talpa ml: 1750
Atidarymo skersmuo mm: 100
Dydis mm: 193
Talpa gramais: 1450 priklausomai nuo produkto tipo
Parduodama po 4 stiklainius, su įskaičiuotais dangteliais ir jungtimis.
Idealiai tinka virtoms patiekalams, tokiems kaip kasuletas, rauginti kopūstai, sriubos, antis, ir kt.
...4 WECK Corolle ® 1750 ml stiklainiai su stikliniais dangteliais ir gumomis (klipai neįtraukti)
Talpa ml: 1750
Atidarymo skersmuo mm: 100
Aukštis mm: 193
Talpa gramais: 1450, priklausomai nuo produkto tipo
Parduodami po 4 stiklainius, su dangteliais ir gumomis.
Idealiai tinka virtoms patiekalams, tokiems kaip kasuletas, rauginti kopūstai, sriubos, antis, ir kt.
...4 stiklinės WECK Corolle® 2700 ml su stikliniais dangčiais ir tarpinėmis (smeigės neįtrauktos)
Talpa ml: 2700
Atidarymo skersmuo mm: 100
Aukštis mm: 242
Svoris gramais: 2280 priklausomai nuo produkto tipo
tarpinės ir dangčiai įtraukti. Smeigės neįtrauktos.
Idealu didelėms sriuboms ar paruoštiems patiekalams (kopūstai, kasuletas ir kt. …) .
...Pietų Vakarų ikona, mūsų kasuletas gaminamas iš IGP Label Rouge Tarbais pupelių, Bigorre juodos kiaulės dešros ir Bigorre juodos kiaulės pilvo, kad išryškintų visas skonio niuansus.
Languedoc ir Katalikų krašte, Castelnaudary mieste, Aude departamente, SODICAS CONSERVERIE, prekiaujanti Audary ženklu, jums paruošia geriausius tradicinės Pietvakarių virtuvės patiekalus. Kasuletas, konservai, paruošti patiekalai, paštetai, šoninės, foie gras – tai produktai, kurie simbolizuoja gerą gyvenimą ir skanų maistą. Mūsų regioniniai produktai ir tradiciniai receptai vis labiau vertinami vartotojų.
Įmonė VALETTE specializuojasi foie gras ir Périgordo juodųjų trufų gamyboje ir pardavime nuo 1920 metų.
VALETTE FOIE GRAS yra šeimos verslas, siūlantis autentiškus ir regioninius patiekalus. Mes dosniai gaminame šiuos produktus ir taip pat siūlome juos tradiciniuose Pietvakarių Prancūzijos patiekaluose, tokiuose kaip kasuletas. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
... įdarytos quail, kepenėlių magretai, pyragai su kaštonais ir kepenėlėmis. - Paruošti patiekalai: ančių paupietės su kepenėlėmis, kopūstai su kepenėlėmis, ančių troškinys su baravykais, kasuletas su ančių konservais, ančių konservai, žąsų konservai, paruošti baravykai. - Regioniniai pyragai: korėziečių pyragas, pyragas su slyvomis ir kepenėlėmis, miško terrina, terrina su 2 alyvuogėmis ir kepenėlėmis. - Rūkyti magretai, ančių ir žąsų gėrybės, mišri salotos. - Dovanų rinkiniai ir verslo dovanų pritaikymas. - Konservų gamyba pagal jūsų receptą su individualizuotais etiketėmis.
...baskų paštetas su Espelette pipirais, kaimo paštetas, rilletės, hure, baskų kraujiniai dešrelės ir Ibaïona kiaulienos konservai) ir žvėrienos (kiškio terinai, šerno terinai ir palombų salmis). Galiausiai, Mayté mėsos perdirbimo įmonė gamina nepakeičiamus baskų receptus, tokius kaip axoa, piperade ir baskų tripes, taip pat tokius patiekalus kaip kasuletas arba burgundiškas jautienos troškinys.
Modernizuotoje gamybos vietoje netoli Tulūzos, šeimos įmonė SAS SAMARAN išlaiko tikrą tradicinį meistriškumą, derindama jį su standartizuota ir vis labiau kontroliuojama aplinka. Produktai visada gaminami rankomis, o įvairios receptūros: paštetai, konservai, terinai, kasuletas su antiena... remiasi regionine virtuve, kuri yra šeimos šaknys.
Šiuo metu įmonėje dirba apie keturiasdešimt darbuotojų...