Prancūzija, Merville
...Specializuoti karameliai apima didelę karamelio šeimą, kuri gali būti nuo pieninio karamelio iki sūdyto sviesto karamelio, veganiško, sumažinto cukraus... Šie karameliai suteikia unikalią tekstūrą ir skonį kiekvienam produktui. Jie gali būti pateikti kaip pasta arba gabalėliai, naudojant įvairius ingredientus (medų, pieną, grietinėlę, šokoladą, sviestą, augalines riebalų medžiagas...) jų gamybai...
Prancūzija, Arengosse
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX yra jūsų pasirinkimas unikalioms ir rafinuotoms kulinarinėms kūryboms. Kaip specializuotas gamintojas, siūlome įvairią ekologiškų cukrų ir druskų asortimentą su išskirtiniais skoniais, idealiai tinkančius jūsų patiekalams visus metus, taip pat dovanų rinkiniai ir sirupai, kad pagerintumėte savo gėrimų skonį. Siūlome aromatizuotus ir spalvotus cukrus: avietes, aistrų v...
Prancūzija, Talant
...Ši geltona cukraus pasta yra būtina tortų dizainui! Papuoškite savo tortus pasirinktomis spalvomis ir temomis, be jokių apribojimų! Ji taps jūsų geriausia sąjungininke kuriant visus jūsų dekorus. Cukraus pasta Déco'Relief yra be palmių aliejaus. Tačiau ji išlieka labai elastinga ir lengvai naudojama, galite pasiekti labai ploną sluoksnį, nesukeldami cukraus pastos plyšimo. Jos naudojimo...
Prancūzija, Montelimar
...vanduo, alyvuogių aliejus), Kiaušinių baltymai, Natūralus vanilės ekstraktas. Gamybos metodas: Medus ir gliukozės sirupas verdami katile, po to pridedami kiaušinių baltymai, o vėliau - virtas cukrus. Tada pridedama kaštonų pasta, vanilė, pistacijos ir migdolai. Alergenai: Migdolai, Kiaušiniai, Pistacijos, galimi pėdsakai riešutų. Visi mūsų nugatai garantuotai BE GLUTENO. Laikymo rekomendacijos: Laikyti uždarytus ir toliau nuo drėgmės, esant 18–22°C (64–72°F). Galiojimo laikas: 12 mėnesių...
Prancūzija, Saint Martin Belle Roche
...300 g skanėstų. O kas jame yra? Visas pienas (priklauso Prancūzijai) 53%, cukrus, speculoos pasta 12% [(speculoos 57% (kvietiniai miltai, cukraus kristalai, margarinas, cukrus, sojų miltai, invertuotas cukrus, kepimo milteliai (natrio bikarbonatas), cinamonas, muskatas), augaliniai aliejai (palmių, rapsų, kokosų), cukrus, emulsiklis (rapsų lecitinas)], nugriebto pieno milteliai 7%, gliukozės...
Prancūzija, Fondettes
...Atraskite tortų dekoravimą su ScrapCooking® cukraus pasta! Puikiai tinka tortų dizainui, torto apdengimui arba mažų figūrėlių formavimui. Ši cukraus pasta be palmių aliejaus ir su natūralios kilmės dažikliu yra profesionalios kokybės, švelniai vanilinio skonio. Lanksti ir elastinga, ji nesuplyšta ir neprilimpa. Be to, ji yra 100% prancūziška, nes gaminama tiesiogiai mūsų patalpose Fondettes.
Prancūzija, Champier
...Datulių pasta puikiai tinka cukraus pakeitimui jūsų kepiniuose arba kaip priedas prie jūsų mueslių. Ji taip pat gali būti naudojama sportininkų, kaip sveikas energijos maistas, gaminant nuostabias grūdų juosteles. Tai puiki galimybė patenkinti net ir pačių išrankiausių skonius, tuo pačiu rūpinantis savo sveikata! Ji gaunama smulkinant ir sieti džiovintas ir be kauliukų datules iš Deglet Nour...
Prancūzija, Malataverne
...Pieninis šokoladas yra šokoladas, kuriame paprastai yra nuo 25 % iki 40 % kakavos ir kakavos sviesto, pieno, paprastai miltelių pavidalu, taip pat cukraus. Pieninis šokoladas buvo išrastas 1875 m. Danieliaus Peterio Vevey, Šveicarijoje. Kaip gaminamas šokoladas? Išgaunamas sviestas, skystas, kuris yra dezodoruotas ir supilamas į formas, ir kakavos pyragas, sutrintas, kad taptų kakavos milteliais. Kakavos pasta ir iš spaudimo gautas kakavos sviestas sumaišomi, gaunamas šokoladas. Norint gauti juodą šokoladą, pridedama cukraus; tada pieno milteliai, kad gautume pieninį šokoladą.
Prancūzija, Biguglia
...bet be palmių aliejaus !! maistinė vertė 100 g energija(kcal)= 551 energija(Kj)=2297 riebalai(g)= 37 iš jų sočiųjų riebalų rūgščių(g)=8 angliavandeniai(g)=46 iš jų cukrūs(g)=43 baltymai(g)=9 druska(g)=1 Būklė:Naujas INGREDIENTAI:Rudai skrudinti ir sūdyti žemės riešutai 25%, Migdolai, cukraus pudra, pieno šokoladas (kakavos sviestas, pasta Neto svoris:220 g Kilmė:Korsika...
Prancūzija, Paris
... cinamono, cukraus dedame labai mažai, kad išsaugotume malonų rūgštelį miltų skonį. Ji taip pat maišoma su žemės riešutų pasta, pienu ir soromis, kad būtų pagamintas senegališkas Ngalakh, kuris yra sotus desertas, ruošiantis bet kuriuo metu, tačiau ypač per Velykas. Baobabo miltai, naudojami daugelyje Afrikos šalių, turi rišamųjų, tirštinančių ir rūgštinančių savybių, jie įtraukiami į padažų, grūdų (soros, kukurūzai, sorgas, fonio...) ir kremų gamybą.
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: cukrus, grietinėlė, baltasis šokoladas, kilmė ne ES (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakava, emulsiklis: rapsų lecitinas), gliukozė, trimolinas, juodasis šokoladas 66% kilmė ne ES (kakava, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: rapsų lecitinas), sviestas, migdolų pasta, pralinė, aviečių trupiniai, kandiruoti apelsinai, anakardžiai, nugatas (cukrus, migdolai, medus, vanduo, gliukozė, pistacijos, lazdyno riešutai, kiaušinio baltymas, cukraus pudra), braškių vaisių pasta (cukrus, braškių tyrė, gliukozė, trimolinas, geltonoji pektinas, citrinos rūgštis, vanduo), kava.
Prancūzija, Chazelles Sur Lyon
... kakavos ir žaliavų, be dažiklių, konservantų ar aromatų. Palmės aliejaus neturinti paskleidimo pasta, pagaminta iš kakavos. Speculoos pasta gamintojas, lazdyno riešutų įdarai, produktai be cukraus diabetikams ir kt. Neribota kūryba, vaizduotės beprotybė, skonio akcentavimas, tradicija, meistriškumas ir gamybos paslaptys sukuria žavingas, traškias paskleidimo pastas su AOC Espelette pipirais, sūdyto karamelės, speculoos kremu ir kitomis.
Prancūzija, Roeschwoog
... dovanų rinkinį! - Be to, rasite visus ingredientus, maisto dekoracijas ir delikatesų produktus, kad pagamintumėte skanius Bredele: medus, uogienė, miltai, prieskoniai, konditerijos pagalbinės priemonės, cukraus pasta, migdolų pasta, maisto dekoracijos, aziminiai lapai... - Ir žinoma, visą įrangą jūsų Bredele: daugiau nei 500 formelių, pilnas kepimo formų, lakštų, rėmelių, ratų ir kasdienių konditerijos įrankių asortimentas. - Taip pat: Soufflenheim moliniai kepimo indai (kougelhopf, langhopf, terrinos...), Alzacijos receptų knygų pasirinkimas ir kt.
Prancūzija, Paris
... siūlome be pridėtinio cukraus šokoladų asortimentą. Galiausiai, rasite įvairių delikatesų, tokių kaip džemai, aromatizuoti cukrūs, speculoos ir meduoliai. Apsilankykite mūsų parduotuvėje Paryžiuje, pačiame 5-ojo rajono centre. Laukiame jūsų nuo antradienio iki šeštadienio. Taip pat galite apsilankyti mūsų svetainėje: www.ambresucre.fr...
Prancūzija, Cuers
CAZADOR yra specializuota rankų darbo sausainių, paruoštų pardavimui, gamintoja. Pardavimai tik profesionalams. Oreillettes, Ganses, Merveilles salées karnavalų laikotarpiui, bet taip pat visus metus. Aragostines, cannoli ir kiti klasikiniai sausainiai (sablés, petits fours, tuiles, palets, croquants, navettes...) Sausainiai, pritaikyti vaikams, su cukraus pasta dekoracijomis. Galimybė gaminti...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play