Prancūzija, Trebedan
...Aprašymas Rankų darbo česnako ekstraktas Česnako ekstraktas naudojamas prevencijai prieš miltligę ir persikų pūslę, Botrytis Cinera (pilkasis puvinys, atakuojantis vynuoges ir pomidorus), prieš erkutes (braškių tarsonemus) ir tripsus (su paprasto paparčio purinu), sėklų puvimą, svogūnų muses ir tipulių lervas. Efektyvus prieš amarus ir vikšrus. Atbaido peles, triušius, elnius, tepant ant medžių...
Prancūzija, Bordeaux
...Ji turi mikroklimatą, palankų vynmedžiams, su vidutiniu kritulių kiekiu ir šiltomis vasaros temperatūromis. Lussac vynmedžių teritorijos kyla nuo slėnių iki aukštumų, sudarydamos amfiteatrą, orientuotą į pietus. Ši struktūra skatina natūralų drenažą. Dirvožemiai yra daugiausia molio-kalkių.","Cépages":"Vynuogės: Merlot (75%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (5%)","Producteur":"Gamintojas: Marque AG Vins","Formats et conditionnements":"Formatai ir pakuotės: Butelis (75cl) - Dėžė po 6 - 2022","Alcool":"Alkoholis: 14% vol."}...
Prancūzija, Malataverne
...Raudonųjų vaisių mišinys (vynuogės, vyšnios, juodieji serbentai, avietės, braškės, raudonieji serbentai, juodieji serbentai ir mėlynės), pagamintas rankomis Provanso regione. Vanduo (44%), vynuogių sultys (24%), vyšnių sultys (10%), cukrus, braškių sultys, juodųjų serbentų sultys, aviečių sultys, juodųjų serbentų sultys, mėlynių sultys, raudonųjų serbentų sultys.
Prancūzija, Bordeaux
... statinėse. Degustacija: Purpurinė spalva su violetiniais atspalviais. Gėlių aromatas, kuriame juntama pavasarinė pavasarinė gėlė ir violetinė, susipina su braškių, juodųjų vyšnių ir serbentų aromatais. Aromatinė sudėtis subtiliai pabrėžta medienos natomis. Minkštas ir švelnus įėjimas pereina į tvirtą ir gaivų burnos vidurį, šilkiniai taninai jau ištirpę, todėl tai yra labai rafinuotas vynas. Vynas, turintis puikų balansą ir ilgą laikymo potencialą.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Štai labai gražus rožinis vynas už prieinamą kainą, išreiškiantis visą Cécile ir Fréderic, Perdrix-Lasouche dvaro savininkų, investiciją tiek vynuogynuose, tiek vyno gamyboje. Atgaivinantis ir šiek tiek sūrus, jis išreiškia gražias citrusinių vaisių (citrinų, greipfrutų), persikų ir šiek tiek braškių natas. Tikras malonumo rožinis vynas, bet taip pat ir kokybiškas jūsų saulėtoms vakarienėms! Talpa: 75cl Tipas: Rožinis vynas Vynuogės: 60% Grenache, 30% Syrah, 10% Vermentino IGP: Cévennes Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2025 metų Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
Prancūzija, Auxerre
... orui. Degustacijos pastabos: Tai subtiliai kvepiantis vynas, derinantis braškių ir serbentų aromatus. Skonis gaivus ir subtilus. Maisto ir vyno derinimas: Rekomenduojama vartoti šaltą, 8-10°C, kaip aperityvą. Šis rožinis vynas puikiai tinka prie kepsnių, egzotiškos virtuvės, krevečių su imbieru ir vištienos filė. Pakuotė: 3L kartonas Metai: 2020 Veislė: Grenache Auginimas: Ekologiškas...
Prancūzija, Marseille
...Amnezija: tikras gėlių skonis Šaldyta mėta: labai gaivus ir itin šviežias. Šaldyti vynuogės: ultra šviežios. Braškės Kush: tikros miško braškių natos. Šaldyta mangai: saldūs vaisių akcentai. Super Skunk: gėlių aromatai su subtiliais pušų ir anyžių akcentais. Mūsų produktai yra laboratorijoje testuojami prieš pateikiant į rinką ir kruopščiai atrenkami. Taip galime garantuoti mūsų produktų rodiklius (analizė atsisiuntimui žemiau) prieš juos pateikiant į rinką ir leisti jums juos atrasti užsimerkus! Nuoroda: HB0414...
Prancūzija, Roubia
... spalva su violetiniais atspalviais. Juodųjų vaisių, vyšnių su brendžiu ir braškių džemo, taip pat prieskonių ir vanilės aromatai. Skonis yra tvirtas, su šilkiniais taninais ir malonia gaiva, išliekančia visą rafinuotumą ir malonų poskonį.\n\nMAISTO IR VINO DERINIMAS\nGardiana su jautiena ir Katalonijos ryžiais.\nLanguedocian cassoulet ir mėsa padaže.\nSūrininkas Xavier rekomenduoja „Pierre-Percée“ pusiau sausą.\nIdealiai vartojamas 16°/17° temperatūroje.\nRekomenduojama dekantuoti 1 valandą prieš, kad visiškai atsiskleistų skonis.\n\nTalpa (L): 0,75\nBruto svoris (kg): 1,3"}...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFIKACIJA IR BRANDINIMAS : Vynuogės kruopščiai skinamos rankomis dėžutėse. Vinifikacija pagal tradicinę metodiką. Putojančio vyno gamyba ir brandinimas ant mielių 12 mėnesių rūsyje. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. DEGUSTACIJOS PASTABOS : Smulkios burbuliukai, dengiantys lašišos spalvos vyną. Vaisinis aromatas su gėlių natomis. Gaivus, vaisinis ir elegantiškas skonis. MAISTO/VINO DERINIMAS : Šventiniai užkandžiai, kokteiliai, braškių pyragas. PATEIKIMO TEMPERATŪRA : Nuo 7 iki 9°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play