Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Alyvmedžio grūstuvas ir grūstuvas, skersmuo, rankų darbo, skirtas jūsų aioli gaminimui, prieskoniams, česnakui, pagardams sutrinti. Būtinas kiekvienoje geroje virtuvėje, alyvmedžio grūstuvas. Rankų darbo įrankis, šis daiktas yra natūralus, nepoliruotas. 15 modelių nuo 7 cm skersmens iki 30 cm. Nuo 1500€ iki 150,00€...
Prancūzija, Sète
...1 pakelis kalmarų vamzdelių, česnakas, svogūnas, įdaras (mėsa arba žuvis pagal pasirinkimą), druska, pipirai, petražolės, pomidorų padažas, alyvuogių aliejus, „aioli“ ir baltas vynas. Rekomenduojame atšildyti kalmarų vamzdelius po vandeniu prieš ruošiant. Įdaryti vamzdelius pasirinktu įdaru ir uždaryti vamzdžio galą su dantų krapštuku. Apkepti česnaką, svogūną ir petražoles. Pridėti pomidorų padažą ir baltą vyną. Įdėti įdarytus vamzdelius ir troškinti 25–35 minutes ant silpnos ugnies. Patiekiant, sumaišyti aioli su padažu. Patiekti su makaronais arba ryžiais.
Prancūzija, Malataverne
... sausiausiais rožiniais vynais. Kalbant apie pagrindinį patiekalą, šviesios spalvos, lengvesni rožiniai vynai puikiai tinka prie aštrių patiekalų ir egzotinės virtuvės: kuskuso, karijų, aioli, aštrių azijos specialybių. Galingesni ir turintys daugiau charakterio rožiniai vynai bus ragaujami kaip pagrindinis patiekalas. Jie lengvai dera su padažais (ypač pomidorų padažu) ir pietų virtuve. Ratatouille, baklažanai su parmezanu, lazanja, picos ir ėrienos troškiniai bus tik dar labiau išryškinti! Vynas, karalius BBQ.
Prancūzija, Aiguilhe
...avienos (juodosios Velėjaus veislės), Velėjaus ir Forezo veršienos, Mézenc riebiosios mėsos, Haute-Loire kiaulienos. Veršienos galva, kiaulės kojos, Lozero maouche, Auvergnat puodai, višta puode, veršienos blanquette. Tradicinių prancūziškų padažų asortimentas, gribiche padažas, meurette padažas, ravigote padažas, žalias padažas, madėros padažas, diablo padažas, aioli. Žolelių pesto asortimentas, meškauogių pesto, dilgėlių pesto. Sos, padažas, produktas iš Prancūzijos, tradicinė prancūziška virtuvė, paruošta virėjo. Individualus darbas.
Prancūzija, St Christol Les Ales
Nuo 1936 metų gastronomijos paslaugoms, Coudène šiandien yra Europos lyderis „morėjos brandadės“ srityje ir sugebėjo diversifikuotis, sukurdama pietų specialybių asortimentą: morėjos brandadė, Parmentier, tapenadas, baklažanų ikras, žuvų sriuba, rouille, aioli... ir visą naujų skanėstų, skirtų tepti, asortimentą.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play