Saldžiųjų padažų gamybos technikose turime iššūkį: naudodami natūralius ir aukščiausios kokybės produktus, gaminti geriausius padažus, vinigretus ir prieskonius, kad prisidėtume prie kasdienio maisto malonumo visiems mūsų vartotojams.
Gamindami savo prekių ženklus (Olivera d'Atenea ir Bio d'Atenea), taip pat gaminame produktus trečiųjų šalių prekiniams ženklams. Turime ilgametę patirtį kuriant na...
...Alyvmedžio grūstuvas ir grūstuvas, skersmuo, rankų darbo, skirtas jūsų aioli gaminimui, prieskoniams, česnakui, pagardams sutrinti.
Būtinas kiekvienoje geroje virtuvėje, alyvmedžio grūstuvas.
Rankų darbo įrankis, šis daiktas yra natūralus, nepoliruotas.
15 modelių nuo 7 cm skersmens iki 30 cm.
Nuo 1500€ iki 150,00€...
Deli Cargo Dressings yra skonių laboratorija, kurioje gaminame majonezą, įvairius majonezo pagrindu pagamintus padažus ir kitus padažus, kurie pagerina jūsų maistą! Kiekvienas produktas pagamintas su meile!
Medžiagų, kurias naudojame, pasirinkimas buvo atliktas itin kruopščiai! Išbandėme įvairių rūšių kiaušinius ir saulėgrąžų aliejų, kad pasiektume norimus rezultatus! Mūsų bendradarbiavimas su mai...
...Naudojimas: Įdėti į aliejų, pesto, hummus, aioli, tapas, kaip česnako skiltelių pakaitalas
Dabar mūsų "Kalifornijos česnako granulės" galite naudoti kaip reklaminę priemonę arba dovaną. (Klausimus dėl to mielai siųskite el. paštu: info@gojundgoj.de)
Mielai siūlome savo produktus taip pat kaip privatų prekės ženklą, didelėse pakuotėse ir perpardavėjams.
... sausiausiais rožiniais vynais. Kalbant apie pagrindinį patiekalą, šviesios spalvos, lengvesni rožiniai vynai puikiai tinka prie aštrių patiekalų ir egzotinės virtuvės: kuskuso, karijų, aioli, aštrių azijos specialybių. Galingesni ir turintys daugiau charakterio rožiniai vynai bus ragaujami kaip pagrindinis patiekalas. Jie lengvai dera su padažais (ypač pomidorų padažu) ir pietų virtuve. Ratatouille, baklažanai su parmezanu, lazanja, picos ir ėrienos troškiniai bus tik dar labiau išryškinti! Vynas, karalius BBQ.
...Idealiai tinka prie bulvyčių fri. Skani brava padažas su intensyviu aštriu skoniu. Gamyboje naudojami natūralūs produktai, be priedų, dažiklių, aromatų ar konservantų. Pagaminta su aioli ir prieskoniais.
Svoris: 0,140 g...
...1 pakelis kalmarų vamzdelių, česnakas, svogūnas, įdaras (mėsa arba žuvis pagal pasirinkimą), druska, pipirai, petražolės, pomidorų padažas, alyvuogių aliejus, „aioli“ ir baltas vynas.
Rekomenduojame atšildyti kalmarų vamzdelius po vandeniu prieš ruošiant. Įdaryti vamzdelius pasirinktu įdaru ir uždaryti vamzdžio galą su dantų krapštuku.
Apkepti česnaką, svogūną ir petražoles. Pridėti pomidorų padažą ir baltą vyną. Įdėti įdarytus vamzdelius ir troškinti 25–35 minutes ant silpnos ugnies. Patiekiant, sumaišyti aioli su padažu. Patiekti su makaronais arba ryžiais.
Nuo 1936 metų gastronomijos paslaugoms, Coudène šiandien yra Europos lyderis „morėjos brandadės“ srityje ir sugebėjo diversifikuotis, sukurdama pietų specialybių asortimentą: morėjos brandadė, Parmentier, tapenadas, baklažanų ikras, žuvų sriuba, rouille, aioli... ir visą naujų skanėstų, skirtų tepti, asortimentą.
... maisto prekių ženklas, tokias kaip Cuetara, Casa Taradella, Gallo, Cola Cao, Nocilla, Pascual, Vichy Catalan, Aquarius, Chufi, Artiach, Avecrean, Gallina Blanca, Conserves Calvo, Isabel žuvies konservai, Chovi salsa brava ir aioli padažai. Taip pat siūlome pomidorų padažų pasirinkimą iš Orlando, Apis, Solis, Hida ženklų.