Prancūzija, Baie-Mahault
...Pakelkite savo patiekalus su mūsų pipirų intensyvumu ir karščiu, būtinas aštrus akcentas drąsiai ir skaniai virtuvei.
Prancūzija, Le Havre
Maison Beldi: Aukščiausios Klasės Prieskonių Išskirtinumas Maison Beldi yra žinoma įmonė, skirta menui pagerinti patiekalus naudojant kruopščiai atrinktus ir neprilygstamos kokybės aukščiausios klasės prieskonius. Mūsų misija yra teikti restoranų, delikatesų parduotuvių ir maisto tiekimo paslaugų profesionalams išskirtinius produktus, kurie pagerina skonius ir suteikia kiekvienam kulinariniam kūri...
Prancūzija, Maubeuge
...Jūs esate tradicinė mėsinė, pramonininkas, restoranų savininkas, ieškantis autentiškų prieskonių, šis smulkintas aštrus pipiras yra vienas iš mūsų pagrindinių produktų, turintis tiek aštrumo, tiek traškumo, tai ideali sudedamoji dalis, norint suteikti energijos jūsų patiekalams, tokiems kaip marinuoti šašlykai ar labai aštrūs merguez. Jis tikrai suteiks intensyvų ir labai aštrų skonį jūsų...
Prancūzija, Carpentras
...Sausas dešrelė su pipirais, skonio sprogimas burnoje! Subtilus ir ryškus skonis vienu metu, aštrus, bet ne deginantis. Ar čia karšta, ar tai mes? Mūsų dešrelė su Espelette pipirais sužadins jūsų skonio receptorius. Puikus prieskonių derinys, mažai aštrus. Mažas privalumas: Sausas dešrelė su Espelette pipirais puikiai derės su geru raudonu vynu, kuris galės atsilaikyti prieš aštrų dešrelės skonį...
Prancūzija, Paris
...Kvapo tipas: Eau de parfum (kvepalų koncentracija 20%). Olfaktorinė šeima: Aštrūs gėlių. Moterims ir vyrams. Trumpas kvepalų aprašymas: Saulė savo zenite, neatsispiriama eklektika, nustebinanti drąsa... Olfaktorinė piramidė, Viršutiniai natų: Himalajų smilkalai, rožinis pipiras. Širdies natų: Angliška rožė, žalias pipiras. Pagrindo natų: violetinė, baltojo kedro medis. INGRIDIENTAI: ALKOHOLIS, AQUA (VANDUO), PARFUM (KVAPAS), LIMONENAS, ALFA-IZOMETILIONONAS, BENZILO SALICILATAS, CITRONELLOL, LINALOOL, HEXIL CINNAMAL, GERANIOL, CITRAL, EUGENOL, CINNAMAL, METIL 2-OCTONATAS, BENZILO ALKOHOLIS.
Prancūzija, Levallois Perret
...Aštrus pipiras yra mažas raudonas aštrus pipiras, turintis aštrų, šiek tiek kartų ir labai aromatingą skonį. Aštraus pipiro naudojimas virtuvėje: Jis puikiai dera su baziliku, šilkmedžiu, krapais, gvazdikėliais, imbieru, česnaku, kalendra, kmynu, raudonėliu, petražolėmis, čiobreliais, cinamonu ir svogūnais. Jis subtiliai pagardina ir praturtina alyvuogių aliejus, sriubas, padažus, daržovių garnyrus, raudoną mėsą, paukštieną ir žuvį... Aštraus pipiro nauda: Turtingas vitaminais C ir A, folio rūgštimi, kalio ir vitaminu E.
Prancūzija, Conflans Ste Honorine
...Įvairovė: Habanero Kilmė: Čili pipirai kilę iš Centrinės ir Pietų Amerikos, tačiau šiandien jie auginami daugelyje pasaulio regionų. Mūsų čili pipirai auginami Senegale. Aprašymas: Čili pipiras yra mažas kūgio arba sferos formos vaisius, dažnai naudojamas kaip prieskonis, kad patiekalams suteiktų skonio ir aštrumo. Čili pipirai gali skirtis dydžiu, spalva ir skonio intensyvumu, nuo saldaus iki labai aštraus.
Atitinkantys produktai
Pipiras
Pipiras
Kiti produktai
Ananasas
Ananasas
Prancūzija, Malataverne
...Ingredientai Kiaulienos riebalai, paukštienos kepenys, aštrus chorizo 20% (kiaulienos mėsa (ES kilmė), druska, pieno milteliai, dekstrozė, prieskoniai, mėsos aromatas, antioksidantas E316, konservantas E250, dažiklis E120), vanduo, raudonieji pipirai, kiaušiniai, druska, pipirai, aštrus pipiras 0,1%...
Prancūzija, Besancon
...KULINARIJOJE: Dozuoti saikingai... Jei mėgstate aštrumą, prieskonius dėti gaminimo pradžioje, o jei norite tik lengvo aštrumo, dėti gaminimo pabaigoje. Tinka mėsai, žuviai, padažams, daržovių patiekalams... NAUDA Aštrus pipiras skatina virškinimą, ypač riebalų, mažina skausmus. Naudokite saikingai, kad pasinaudotumėte jo skonio privalumais!
Prancūzija, Perpignan Cedex
...Antilų pipiras Bondamanjak arba raudonas Habanero yra mažas pipiras, maždaug 5 cm ilgio, labai aštrus (10/10 Scoville skalėje) ir labai kvapnus, su būdingu vaisiniu skoniu, Antiluose vadinamas Bondamanjak, o Réunion saloje - cabri pipiru. Jis nėra vartojamas tiesiogiai, bet dedamas į patiekalus gaminimo metu, kad suteiktų kvapo, ir prieš patiekiant pašalinamas.
Prancūzija, Olivet
...Nuoroda 3317960007527 Medžio, gaivus, aštrus ir maloniai aromatingas kvapas. Juodieji pipirai skinami žali, po to jie fermentuojami kelias dienas ir džiovinami saulėje, kur jie susiraukšlėja ir patamsėja. Pipirai tradiciškai pagerina visų sūrių maisto produktų skonį. Geriausia naudoti visus grūdus, kad pagardintumėte mėsos sultinius. Kad pipirai neprarastų savo aromato ir nesuteiktų paruošimui kartumo, geriau juos įdėti gaminimo pabaigoje. Naudojimo patarimai : sosai, mėsa, kiaušiniai, įdarai, paštetai, daržovės...
Prancūzija, Renaison
...Voatsiperifery pipirai, reta pipirų rūšis, renkami Madagaskare, turi medienos ir gėlių skonį. Šių pipirų sėklos yra mažos, tačiau nesileiskite apgauti jų mažo dydžio, nes jie turi ypač stiprų aromatą, kuris puikiai dera su raudona mėsa. Mūsų mėgstamiausi pipirai, atrasti vietoje Tanoje prieš daugiau nei 10 metų. Aromatas: Aštrus, Citrina, Pušis Kilmė: Madagaskaras...
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Roussillon druska "Ekzotiška" kompozicija: Viduržemio jūros druska (Gruissan), Massalé ir aštrus pipiras. Roussillon druska gaminama rankiniu būdu. Ši natūrali druska yra tikras maistas su visais savo mikroelementais, zooplanktonu ir fitoplanktonu, o ne kaip įprastos druskos, kurios yra tik skonio stiprikliai. Ši druska neturi jokių priedų, jokių pašalinimų. Stiklainis 140g...
Prancūzija, Bourgbarré
...Madagaskaro juodieji pipirai yra labai aromatingi ir galingi. Jų aromatai yra gaivūs ir primena rūgščių vaisių, taip pat saldžių, brioche ir dervinių natų. Šiek tiek aštrūs, Madagaskaro juodieji pipirai yra pilni aromatų, puikiai tinkantys jūsų kasdieniam maisto ruošimui.
Prancūzija, Guenange
...Šis prancūziškas aštrus padažas gimė 2014 metais. Chipotle pipiras, Kajeno pipiras, Habanero ir citrina turi misiją priversti jus seilėtis, pomidorų tyrė suteikia tekstūrą ir saldumą, o prieskoniai, kalendra, česnakas ir svogūnas suteikia ilgio. Jis bus puikus priedas prie jūsų jautienos, fajitų, tartaro ir kt... Ingredientai: Tik natūralūs ingredientai, jokių dažiklių ir konservantų: Kajeno tyrė...
MADAGASKARO PRODUKTŲ PROPAGAVIMAS yra maisto produktų importuotojas, kuris tiekiamas iš Madagaskaro. Mūsų prieskoniai auga turtingoje biologinėje įvairovėje. Būtent todėl jų skoniai ir aromatai yra natūraliai skanūs. Šiek tiek aštrus, Madagaskaro juodasis pipiras, su medžio ir vaisių natomis, puikiai derės su daugybe mėsos ar daržovių patiekalų. Paskaninkite visus savo patiekalus laukiniu...
...Vietinis gamintojas žinomo čili pipiro Piment d'Espelette AOP Ainhoa, Prancūzų Baskijoje. Segida yra apdovanota įvairiomis premijomis už puikią produktų kokybę miltelių ir tyrės pavidalu. Piment d'Espelette yra vienintelis prieskonis Prancūzijoje, kuris yra apsaugotas AOP ženklu, jis taip pat vadinamas purpuriniu auksu, tai aukštos kokybės švelniai aštrus pipiras, turintis daug aromato ir gražią...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play