Turkija, Antalya
...Aštrus Pipiras Svoris: 5-10 gr. Pakuotė: Plastikas, medis, kartonas Minimali Eksportas: 1-15 tonų...
Prancūzija, Baie-Mahault
...Pakelkite savo patiekalus su mūsų pipirų intensyvumu ir karščiu, būtinas aštrus akcentas drąsiai ir skaniai virtuvei.
Prancūzija, Le Havre
Maison Beldi: Aukščiausios Klasės Prieskonių Išskirtinumas Maison Beldi yra žinoma įmonė, skirta menui pagerinti patiekalus naudojant kruopščiai atrinktus ir neprilygstamos kokybės aukščiausios klasės prieskonius. Mūsų misija yra teikti restoranų, delikatesų parduotuvių ir maisto tiekimo paslaugų profesionalams išskirtinius produktus, kurie pagerina skonius ir suteikia kiekvienam kulinariniam kūri...
Prancūzija, Maubeuge
...Jūs esate tradicinė mėsinė, pramonininkas, restoranų savininkas, ieškantis autentiškų prieskonių, šis smulkintas aštrus pipiras yra vienas iš mūsų pagrindinių produktų, turintis tiek aštrumo, tiek traškumo, tai ideali sudedamoji dalis, norint suteikti energijos jūsų patiekalams, tokiems kaip marinuoti šašlykai ar labai aštrūs merguez. Jis tikrai suteiks intensyvų ir labai aštrų skonį jūsų...
Vokietija, Heidelberg
Diafood GmbH yra pirmaujanti augalinių žaliavų perdirbimo įmonė, specializuojanti aukštos kokybės džiovintuose daržovėse, aromatinėse augaluose ir ekologiškuose produktuose. Turėdama daugiau nei 35 metų patirtį, Diafood išsikovojo puikią reputaciją dėl kokybės ir tvarumo. Įmonė dirba tik su sertifikuotais tiekėjais, kurie atitinka griežtus ekologiškos kokybės standartus. Ypatingas dėmesys skiriam...
Vokietija, Bad Bramstedt
...Spalvoti pipirai ne tik atrodo puikiai, bet kaip prieskonių mišinys yra tikras universalus prieskonis. Šiame spalvingame mišinyje puikiai dera stiprus juodasis pipiras, aštrus žaliasis pipiras, šiek tiek vaisiniai rožiniai pipirai ir subtilus baltasis pipiras. Skirtingos skonio savybės ir aštrumo laipsniai puikiai papildo vienas kitą. Šie spalvoti pipirai sujungia geriausią aštrumą ir tinka...
Prancūzija, Carpentras
...Sausas dešrelė su pipirais, skonio sprogimas burnoje! Subtilus ir ryškus skonis vienu metu, aštrus, bet ne deginantis. Ar čia karšta, ar tai mes? Mūsų dešrelė su Espelette pipirais sužadins jūsų skonio receptorius. Puikus prieskonių derinys, mažai aštrus. Mažas privalumas: Sausas dešrelė su Espelette pipirais puikiai derės su geru raudonu vynu, kuris galės atsilaikyti prieš aštrų dešrelės skonį...
Šveicarija, Thusis
Kas mes esame: Mes esame šeima iš Šveicarijos su Šri Lankos šaknimis, kuri nori atnešti skanių prieskonių iš Šri Lankos į Šveicariją. Mūsų versle visada pirmiausia yra sąžiningas prekyba. Ką mes darome: Kartu su vietiniais smulkiais ūkininkais iš Šri Lankos mes gaminame aukštos kokybės prieskonius, kuriuos supakuojame ir parduodame Šveicarijoje. Viena vertus, mes skatiname tvarų gamybą ir visiška...
Italija, Imperia
...Pate Rosso – Skani padažas, pagamintas iš džiovintų pomidorų. Šiek tiek aštrus dėl pridėto šiek tiek čili pipiro ir česnako, tinkamas įvairiems gastronominiams paruošimams. Produkto etiketė Prisegtuose failuose rasite etiketę su maistinėmis vertėmis ir kita informacija apie produktą. Pora Puikiai tinka mėsos pagrindiniams patiekalams pagardinti, idealus makaronams, puikus paprastiems krostiniams ir brusketoms. Laikymo būdas Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šilumos šaltinių. Atidarius laikyti šaldytuve (+4°C). Vartoti per 3 dienas. Kodas: PR 180...
...Šis Indonezijos Sihuan pipiras (dar žinomas kaip Andaliman) yra absoliuti retenybė iš laukinės augimo. Šiek tiek aštrus su laimo kvapu, jis naudojamas mėsai, padažams, vidaus organams ir garsiajam Sangsang. Prekės numeris: 2460b500 Kiekis / Turinys: 500g...
...Džiovinti aštrūs pipirai turi skausmą malšinančių savybių dėl juose esančio kapsaicino ir pagreitina kraujotaką organizme. Jie gerina apetitą ir reguliuoja virškinimo sistemą. Taip pat suteikia apsaugą nuo gripo ir vėžio, nes juose yra antioksidantų. Be to, jie padeda sveikai numesti svorio.
Bulgarija, Sofia
...Rožinis pipiras nėra tikras pipiras kaip juodas, baltas ar žalias. Rožiniai pipirai, dar vadinami rožiniais grūdeliais, yra Peru (Brazilijos) pipirų uogos. Šis medis priklauso sumako ir anakardžių šeimai. Jis auga Brazilijoje, Paragvajuje, Argentinoje, Kalifornijoje, Floridoje, Teksase ir Arizonoje. Rožinio pipiro skonis panašus į juodųjų pipirų, tačiau su vaisiniu poskoniu, ir jis nėra toks stiprus ir aštrus kaip "tikri" pipirai. Rožinis pipiras suteikia unikalų skonį sūriams, paukštienai ir žuviai. Dėl aromato Pakuotė: 125g, 250g ir didmeninė prekyba...
Prancūzija, Paris
...Kvapo tipas: Eau de parfum (kvepalų koncentracija 20%). Olfaktorinė šeima: Aštrūs gėlių. Moterims ir vyrams. Trumpas kvepalų aprašymas: Saulė savo zenite, neatsispiriama eklektika, nustebinanti drąsa... Olfaktorinė piramidė, Viršutiniai natų: Himalajų smilkalai, rožinis pipiras. Širdies natų: Angliška rožė, žalias pipiras. Pagrindo natų: violetinė, baltojo kedro medis. INGRIDIENTAI: ALKOHOLIS, AQUA (VANDUO), PARFUM (KVAPAS), LIMONENAS, ALFA-IZOMETILIONONAS, BENZILO SALICILATAS, CITRONELLOL, LINALOOL, HEXIL CINNAMAL, GERANIOL, CITRAL, EUGENOL, CINNAMAL, METIL 2-OCTONATAS, BENZILO ALKOHOLIS.
Vokietija, Bad Bentheim
...Kas yra Chili Bird Eye Chili bird eye, dar žinomas kaip piri piri, rawit arba Tailando čili, yra mažas pipiras su aštriu skoniu. Šis pipiras dažnai randamas Etiopijoje ir Pietryčių Azijoje. Bird’s eye čili priklauso labai aštrių pipirų grupei. Sveikatos nauda Chili Bird Eye Šis pipiras padeda virškinimui, pagreitina svorio metimą ir didina seilių gamybą. Chili naudojimas Šis pipiras yra žinomas produktas Indonezijos, Meksikos, Argentinos ir Tailando virtuvėje ir dažnai naudojamas aštrių karijų, enchiladų, taco ir chimichurri gamybai.
Vokietija, Hamburg
...{"Ingredientai":"Laukinis Assam pipiras","Pastaba alergiškiems":"Gali būti pėdsakų riešutų, žemės riešutų, sezamo, garstyčių ir salierų.","Skonis ir aromatas":"rūgštus, šiltas ir saldžiai kartus su mediniais ir šviežiais tonais. Vos aštrus su subtiliu dilgčiojimu. Išvaizda primena mažas gervuoges arba tamsias šilkmedžius.","Kategorija":"Vienetiniai prieskoniai","Turinys":"38 g aliuminio...
Prancūzija, Levallois Perret
...Aštrus pipiras yra mažas raudonas aštrus pipiras, turintis aštrų, šiek tiek kartų ir labai aromatingą skonį. Aštraus pipiro naudojimas virtuvėje: Jis puikiai dera su baziliku, šilkmedžiu, krapais, gvazdikėliais, imbieru, česnaku, kalendra, kmynu, raudonėliu, petražolėmis, čiobreliais, cinamonu ir svogūnais. Jis subtiliai pagardina ir praturtina alyvuogių aliejus, sriubas, padažus, daržovių garnyrus, raudoną mėsą, paukštieną ir žuvį... Aštraus pipiro nauda: Turtingas vitaminais C ir A, folio rūgštimi, kalio ir vitaminu E.
Suomija, Turku
Prancūzija, Conflans Ste Honorine
...Įvairovė: Habanero Kilmė: Čili pipirai kilę iš Centrinės ir Pietų Amerikos, tačiau šiandien jie auginami daugelyje pasaulio regionų. Mūsų čili pipirai auginami Senegale. Aprašymas: Čili pipiras yra mažas kūgio arba sferos formos vaisius, dažnai naudojamas kaip prieskonis, kad patiekalams suteiktų skonio ir aštrumo. Čili pipirai gali skirtis dydžiu, spalva ir skonio intensyvumu, nuo saldaus iki labai aštraus.
Atitinkantys produktai
Pipiras
Pipiras
Kiti produktai
Ananasas
Ananasas
Baycan Export Co. Ltd., kaip Turkijos įmonė, dirba su šviežių vaisių ir daržovių prekyba nuo 1980 metų ir šviežių vaisių bei daržovių eksportu nuo 2001 metų... Baycan Export Co. Ltd jau reguliariai eksportuoja vaisius ir daržoves į Vokietiją, Prancūziją, Italiją, Bulgariją, Moldovą, Ukrainą ir Lenkiją. Mūsų įmonė įsikūrusi Antalijoje, Turkijoje, Antalijos didmeninės prekybos rinkoje. Mes prižiūrim...
Turkija, Kumluca/antalya
Durdaşlar nuo 1989 metų yra vienas iš pirmaujančių daržovių ir vaisių didmenininkų Kumluca/Antalijoje ir jos apylinkėse. Šeimos įmonę įkūrė Durmuş Durdaş ir trys jo sūnūs, ir ji jau pasiekė trečiąją kartą, kuri tęsia šeimos paveldą. Durdaşlar žymiai išaugo ir tapo lyderiu regione bei vienu geriausių šalyje. Mūsų metinė daržovių ir vaisių tiekimo talpa viršija 120 000 tonų, ir mes dirbame nuolatini...
Prancūzija, Malataverne
...Ingredientai Kiaulienos riebalai, paukštienos kepenys, aštrus chorizo 20% (kiaulienos mėsa (ES kilmė), druska, pieno milteliai, dekstrozė, prieskoniai, mėsos aromatas, antioksidantas E316, konservantas E250, dažiklis E120), vanduo, raudonieji pipirai, kiaušiniai, druska, pipirai, aštrus pipiras 0,1%...
Prancūzija, Besancon
...KULINARIJOJE: Dozuoti saikingai... Jei mėgstate aštrumą, prieskonius dėti gaminimo pradžioje, o jei norite tik lengvo aštrumo, dėti gaminimo pabaigoje. Tinka mėsai, žuviai, padažams, daržovių patiekalams... NAUDA Aštrus pipiras skatina virškinimą, ypač riebalų, mažina skausmus. Naudokite saikingai, kad pasinaudotumėte jo skonio privalumais!
Ispanija, Cox (alicante)
...Aštrios banderillos yra šašlykai, sudaryti iš svogūno, paprikos, pipirų įdarytos alyvuogės, aštrios čili pipiro ir agurko. Aštrumas, kurį šiems šašlykams suteikia čili pipiras, yra būtent toks, koks reikalingas, kad galėtumėte mėgautis šiuo užkandžiu draugų kompanijoje ir kartu su šaltu alaus bokalu.
...Jalapeño aštrūs pipirų marinuoti agurkai - pagaminti su actu ir kalendra, suteikiantys puikų skonio derinį su vynais ir patiekalais, atnešdami unikalų skonį į jūsų gomurį.
Martinika, Rivière-Pilote
...Vegetariškas čili milteliai, idealiai tinkantys konservavimui, puikiai tiks jūsų padažams, marinatams ar kaip priedas prie jūsų tyrės. Karibuose jis nuostabiai pagardina fritiūrus, sriubas, padažus... Ne aštrus.
Italija, Rivoli
...Tai maloniai aštrus majonezas, turintis turtingą ir skanų skonį. Puikus majonezas „Biobontà“ praturtintas dosnia kiekiu geriausių žaliųjų pipirų: skonių susitikimas. Stipriai aromatingi žalieji pipirai suteikia padažui kvapnų, maloniai aštrų atspalvį.
Belgija, Mariembourg
...Ar esate didelis pipirų mėgėjas? Ilanga Nature kviečia jus į Madagaskarą. Šis juodasis pipiras yra tikras kulinarinis lobis, paverčiantis visus jūsų patiekalus kulinariniu šedevru. Jo aštrūs tonai puikiai dera su mėsa, daržovėmis ir jūros gėrybėmis.
Turkija, Kahramanmaraş
...isot pipiras, pul biber, ipek biber, halis biber, maltas pipiras...
Prancūzija, Perpignan Cedex
...Antilų pipiras Bondamanjak arba raudonas Habanero yra mažas pipiras, maždaug 5 cm ilgio, labai aštrus (10/10 Scoville skalėje) ir labai kvapnus, su būdingu vaisiniu skoniu, Antiluose vadinamas Bondamanjak, o Réunion saloje - cabri pipiru. Jis nėra vartojamas tiesiogiai, bet dedamas į patiekalus gaminimo metu, kad suteiktų kvapo, ir prieš patiekiant pašalinamas.
Prancūzija, Olivet
...Nuoroda 3317960007527 Medžio, gaivus, aštrus ir maloniai aromatingas kvapas. Juodieji pipirai skinami žali, po to jie fermentuojami kelias dienas ir džiovinami saulėje, kur jie susiraukšlėja ir patamsėja. Pipirai tradiciškai pagerina visų sūrių maisto produktų skonį. Geriausia naudoti visus grūdus, kad pagardintumėte mėsos sultinius. Kad pipirai neprarastų savo aromato ir nesuteiktų paruošimui kartumo, geriau juos įdėti gaminimo pabaigoje. Naudojimo patarimai : sosai, mėsa, kiaušiniai, įdarai, paštetai, daržovės...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play