Prancūzija, Boissy Saint Leger
... šokoladininkas, ir jo komanda ruošia šokoladinius saldainius, kurie galioja ne ilgiau kaip 15 dienų. Stéphane Janin, profesionalus šokoladininkas, įsikūręs Marno slėnyje ir specializuojantis šokolado gamyboje, kviečia jus aplankyti jo šokolado gamyklą, mėgaujantis skaniais praliniais šokoladais, grynais šokoladais, šokoladinėmis triufelėmis... Amatinio šokolado pardavimas (šokoladinių dovanų dėžutės, šokoladų asortimentai, šokoladai...) ir individualių šokoladų kūrimas įmonėms.
Prancūzija, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS užima centrą Prancūzijos amatininkystėje, specializuodamasi išskirtinių nougatų gamyboje, kurie švenčia Montélimar, neabejotinai nougatų sostinės, istoriją ir senovinį meistriškumą. Mūsų produktai: Siūlome platų nougatų asortimentą, pradedant klasikiniu Nougat de Montélimar, turtingu migdolų ir medaus, iki ekologiško Nougat, sukurtam tiems, kurie teikia pirmenybę ekologiš...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli yra šokolado meistras, įsikūręs Saint-Orens-de-Gameville, Haute-Garonne departamente. Visos mūsų originalios ir "namų" kūrybos yra paruošiamos mūsų dirbtuvėse netoli Tulūzos, kur mes renkamės geriausius šokoladus ir ingredientus. Kiekvieną dieną mes gaminame skanias kūrybas su didžiausiu meistriškumu, tarp kurių yra šokoladai, taip pat ledai ir sorbetai, ar net makaronai. Norėdami...
Prancūzija, Rungis
Saulėgrąžų specialistai nuo 1982 metų, mūsų įmonė PALIMEX importuoja, apdoroja ir pakuoja aukščiausios kokybės džiovintus vaisius mūsų gamykloje, esančioje MIN de Rungis. ▶ Mūsų gamykla MIN de Rungis - Jūsų paslaugoms, Jūsų klausimams! Mes 2020 metais sukūrėme džiovintų vaisių skrudinimo ir prieskonių apdorojimo procesą. Meistriškumas, kokybė ir inovacijos yra mūsų pranašumai, kurie mus išskiria.
Prancūzija, Marseille
Tradicinė receptūra - Unikalus meistriškumas Ar norite šokolado? Tamsus šokoladas su figomis ir riešutais, tamsus šokoladas su Amarena vyšniomis, pieninis šokoladas su zefyrais, baltas šokoladas su avietėmis arba mūsų namų specialybė - Marsejietiška lazdelė... Marsejietiška lazdelė ® yra Marseilio šokoladininko specialybė. Pralinas "be sviesto ir grietinėlės" - grynas malonumas, natūralus, trašku...
Prancūzija, Bagnolet
...Pasirinkti Baisers Sucrés reiškia pasirinkti kokybiškus konditerius ir autentiškus produktus, pagal paslaugų teikimo sutartį, pristatomus per 24–48 valandas, šaltai teikiant arba šaltai laikant. Mūsų vertybės: amatinė kokybė, mūsų profesija, mūsų aistra. Kévin Bézier, konditeris ir šokoladininkas, dirba aukštos klasės konditerijos srityje jau 20 metų. Jis mokėsi prestižinėse įstaigose, „tokių kaip Lutétia, Georges V, Ritz-Escoffier mokykla ir kitose gastronominėse įstaigose Paryžiuje ir Londone“. Remdamasis savo patirtimi ir privalumais, 2010 m. jis sukūrė Pâtisserie Consulti.
Prancūzija, Guewenheim
Kokybiškas konditeris, šokoladininkas ir ledų gamintojas Guewenheime. Boutique J2B, esanti netoli Thann, Masevaux, Mulhouse ir Cernay Haut-Rhin regione, siūlo pyragus, šokoladą, ledus ir kepinius gurmanams ir maisto mėgėjams.
Prancūzija, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, meistras šokoladininkas, dalijasi savo aistra šokoladui. Jo šokoladai yra pagaminti naudojant žinias, sujungiančias modernumą ir tradicijas. Jis investuoja į ultramodernią ir efektyvią gamybos įrangą, leidžiančią suderinti tradicinį amatininkų darbą su pramoniniu tikslumu. Siūloma daugiau nei 150 skonių, įskaitant vaisius, gėlių žiedlapius, prieskonius, sėklas...
Prancūzija, Quiberon
Susipažinkite su Caramélier®-Šokoladininku Henri Le Roux, pripažintu vienu geriausių šokoladininkų Prancūzijoje, kuris 1977 m. Quiberone sukūrė garsųjį CBS® (Sūdyto sviesto karamelė), nepakartojamo skonio stebuklą! Didysis šokoladininkas Henri Le Roux turi daugiau nei 80 kūrinių savo sąskaitoje! Jis renkasi geriausius kakavos rūšis ir aukščiausios kokybės šokoladus savo kūriniams, turintiems...
...). 2008 m. atvykus ponams Ghislain Lesaffre ir Antoine Fortin, dabartiniams prezidentui ir generaliniam direktoriui, įmonei suteikiamas naujas dinamizmas. 2010 m. Kanadoje (St-Jean-sur-Richelieu) pradedama statyti nauja gamybos įmonė, skirta aptarnauti klientus Kanadoje, JAV ir Meksikoje. Chocmod Kanada oficialiai pradėjo veiklą 2011 m. balandžio mėn. Prancūzų šokoladininkas-konditeris, dirbantis šokoladinių triufelių gamyboje ir platinime daugiau nei 45 šalyse, išsidėsčiusiose penkiuose kontinentuose. Įmonė taip pat žinoma ir pripažinta pagal savo prekių ženklą „Truffettes de France“.
Prancūzija, Damville
...Šokoladininkas nuo 1948 metų, Michel Cluizel yra vienas iš retų kakavos pupelių perdirbėjų pasaulyje. Jis gamina išskirtinius šokoladus savo dirbtuvėse, esančiose Normandijos pietuose, kur dirba 240 žmonių. Michel Cluizel unikaliu būdu įsipareigoja kokybei, viršydamas ekologiškų ar 'gryno kakavos sviesto' šokoladų standartus, garantuodamas visų savo juodųjų, baltųjų ir pieno šokoladų kokybę. Nuo kakavmedžių, cukranendrių ir vanilės plantacijų, šokolado gamyba yra didelė nuotykis, kurioje dalyvauja šokoladininko patirtis, ekspertizė ir meistriškumas.
Prancūzija, La Houssaye-En-Brie
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne yra šokolado fabrikas ir saldumynų parduotuvė, esanti La Houssaye en Brie, Seine et Marne, kurią valdo ponas ENGRAND Grégoire, meistras šokoladininkas. www.lafermeauchocolat.shop...
Prancūzija, Montargis Cedex
Prabangus konditeris jau tris kartas, yra oficialus tikrosios Prasline kūrėjas. Originalus Prasline receptas nuo 1636 metų. Prancūzų šokoladininkas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play