Prancūzija, Boissy Saint Leger
... šokoladininkas, ir jo komanda ruošia šokoladinius saldainius, kurie galioja ne ilgiau kaip 15 dienų. Stéphane Janin, profesionalus šokoladininkas, įsikūręs Marno slėnyje ir specializuojantis šokolado gamyboje, kviečia jus aplankyti jo šokolado gamyklą, mėgaujantis skaniais praliniais šokoladais, grynais šokoladais, šokoladinėmis triufelėmis... Amatinio šokolado pardavimas (šokoladinių dovanų dėžutės, šokoladų asortimentai, šokoladai...) ir individualių šokoladų kūrimas įmonėms.
Prancūzija, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS užima centrą Prancūzijos amatininkystėje, specializuodamasi išskirtinių nougatų gamyboje, kurie švenčia Montélimar, neabejotinai nougatų sostinės, istoriją ir senovinį meistriškumą. Mūsų produktai: Siūlome platų nougatų asortimentą, pradedant klasikiniu Nougat de Montélimar, turtingu migdolų ir medaus, iki ekologiško Nougat, sukurtam tiems, kurie teikia pirmenybę ekologiš...
Belgija, Gent
...šokoladą ir jo vietą Briuselio istorijoje, šiame Belgijos šokolado ture. Išmoksite pasirinkti, ragauti ir vertinti kokybišką Belgijos šokoladą kaip niekada anksčiau ir tapsite tikru Belgijos šokoladininku. Briuselio šokolado turas Minimalus dalyvių skaičius: 20 Maksimalus dalyvių skaičius: 50 KLAUSKITE ŠIANDIEN Tapkite Belgijos šokoladininku Šokolado turo metu pakviesime jus į dirbtuves, kurias ves mūsų geriausias šokoladininkas, kuris išmokys jus, kaip pasigaminti savo pačių pralinus. Briuselio šokolado turas yra linksma diena, pilna saldumynų, ir gali būti nuostabiai...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli yra šokolado meistras, įsikūręs Saint-Orens-de-Gameville, Haute-Garonne departamente. Visos mūsų originalios ir "namų" kūrybos yra paruošiamos mūsų dirbtuvėse netoli Tulūzos, kur mes renkamės geriausius šokoladus ir ingredientus. Kiekvieną dieną mes gaminame skanias kūrybas su didžiausiu meistriškumu, tarp kurių yra šokoladai, taip pat ledai ir sorbetai, ar net makaronai. Norėdami...
Prancūzija, Rungis
Saulėgrąžų specialistai nuo 1982 metų, mūsų įmonė PALIMEX importuoja, apdoroja ir pakuoja aukščiausios kokybės džiovintus vaisius mūsų gamykloje, esančioje MIN de Rungis. ▶ Mūsų gamykla MIN de Rungis - Jūsų paslaugoms, Jūsų klausimams! Mes 2020 metais sukūrėme džiovintų vaisių skrudinimo ir prieskonių apdorojimo procesą. Meistriškumas, kokybė ir inovacijos yra mūsų pranašumai, kurie mus išskiria.
Ispanija, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
Prancūzija, Marseille
Tradicinė receptūra - Unikalus meistriškumas Ar norite šokolado? Tamsus šokoladas su figomis ir riešutais, tamsus šokoladas su Amarena vyšniomis, pieninis šokoladas su zefyrais, baltas šokoladas su avietėmis arba mūsų namų specialybė - Marsejietiška lazdelė... Marsejietiška lazdelė ® yra Marseilio šokoladininko specialybė. Pralinas "be sviesto ir grietinėlės" - grynas malonumas, natūralus, trašku...
Belgija, Lokeren
Prancūzija, Bagnolet
...Pasirinkti Baisers Sucrés reiškia pasirinkti kokybiškus konditerius ir autentiškus produktus, pagal paslaugų teikimo sutartį, pristatomus per 24–48 valandas, šaltai teikiant arba šaltai laikant. Mūsų vertybės: amatinė kokybė, mūsų profesija, mūsų aistra. Kévin Bézier, konditeris ir šokoladininkas, dirba aukštos klasės konditerijos srityje jau 20 metų. Jis mokėsi prestižinėse įstaigose, „tokių kaip Lutétia, Georges V, Ritz-Escoffier mokykla ir kitose gastronominėse įstaigose Paryžiuje ir Londone“. Remdamasis savo patirtimi ir privalumais, 2010 m. jis sukūrė Pâtisserie Consulti.
Liuksemburgas, Mertert
... - šokoladininkas - ledų gamintojas Gretsch Marcel. Mosella yra nepakeičiama vieta jūsų priėmimams ir šventėms: originalus tortas jūsų vestuvėms, personalizuoti tortai su nuotrauka, krikšto / komunijos tortai, baumkuch. Su mūsų komanda mes padarysime viską, kad patenkintume jūsų poreikius.
Belgija, Angreau
...Amatininkas šokoladininkas Druart pristato naują "pralinų kartą", "gero skonio kartą". Druart pralinai niekada nenuvilia, jų sudedamosios dalys reguliariai gaunamos iš geriausių rinkų. Jos yra tikrinamos prieš integruojant į mūsų gamybą. Tai yra "kokybės ir šviežumo" garantija Druart šokoladams. Be to, visų dažiklių ar saldiklių pašalinimas išsaugo mūsų pralinų asortimento turtingą skonį. Siūlome platų produktų asortimentą.
...tokius kaip Philippe Geluck, Pychamas iliustratorius, garsiojo Katino atvaizdu, arba neseniai Jean-Philippe Darcis, tarptautiniu mastu pripažintas šokoladininkas, už jo skanų modelį, iliustruotą gražiais spalvotais makaronais. Nuo 1998 metų ši įmonė, įsikūrusi Verviers, Belgijoje, kuria ir prižiūri originalių ir estetiškų naktinių drabužių gamą. Jos meistriškumas buvo formuojamas remiantis trimis...
Prancūzija, Guewenheim
Kokybiškas konditeris, šokoladininkas ir ledų gamintojas Guewenheime. Boutique J2B, esanti netoli Thann, Masevaux, Mulhouse ir Cernay Haut-Rhin regione, siūlo pyragus, šokoladą, ledus ir kepinius gurmanams ir maisto mėgėjams.
Prancūzija, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, meistras šokoladininkas, dalijasi savo aistra šokoladui. Jo šokoladai yra pagaminti naudojant žinias, sujungiančias modernumą ir tradicijas. Jis investuoja į ultramodernią ir efektyvią gamybos įrangą, leidžiančią suderinti tradicinį amatininkų darbą su pramoniniu tikslumu. Siūloma daugiau nei 150 skonių, įskaitant vaisius, gėlių žiedlapius, prieskonius, sėklas...
Belgija, Florenville
Meistras šokoladininkas – šokolado dirbtuvės. Viskas čia konstruojama, ruošiama, kuriama... formuojasi skaidrumo dėka: Skaidrumas: dirbtuvės užkulisiuose. Kūrimas: čia viskas įsivaizduojama, kuriama. Originalumas: originalūs skoniai, nuostabūs desertai... Per metus čia rasite originalių idėjų savo verslo susitikimams, komunijoms, gimtadieniams, priėmimams... Norite sukurti šventę su kolegomis ar draugais aplink šokoladą? Originalus tortas jūsų vestuvėms? Privati degustacijos vakarienė, kurioje jūs ir jūsų kolegos ar svečiai patys dalyvaujate gaminant?
Belgija, Vlezenbeek
Inovatyvus prabangus šokoladas. Neuhaus tapo rinkos lyderiu prabangio šokolado sektoriuje Belgijoje. Grupės strategija orientuota į tolesnį tarptautinį augimą. Šokoladininkas šiuo metu turi daugiau nei 2000 pardavimo taškų 50 šalių ir yra vienas iš nedaugelio, kuris vis dar gamina Belgijoje. Kaip Karališkasis tiekėjas, Neuhaus šiais metais švenčia 100-ąsias pralinės metines.
Prancūzija, Quiberon
Susipažinkite su Caramélier®-Šokoladininku Henri Le Roux, pripažintu vienu geriausių šokoladininkų Prancūzijoje, kuris 1977 m. Quiberone sukūrė garsųjį CBS® (Sūdyto sviesto karamelė), nepakartojamo skonio stebuklą! Didysis šokoladininkas Henri Le Roux turi daugiau nei 80 kūrinių savo sąskaitoje! Jis renkasi geriausius kakavos rūšis ir aukščiausios kokybės šokoladus savo kūriniams, turintiems...
Belgija, Moen
Dirk Naert, meistras šokoladininkas, sukūrė unikalų ir rankų darbo produktą; ChocOBeer: alaus pralinas su skystu alaus įdaru. Patentotas produktas. Belgų alus ir Belgų šokoladas. GERIAUSIAS ABIEJŲ pasaulių derinys. Ideali dovana ir eksporto produktas. Alaus darykla Bockor pirmoji prisijungė prie šios istorijos, netrukus prisijungs alaus daryklos Palm ir Brugse zot.
Jungtinė Karalystė, Crickhowell
Rankų darbo apdovanojimus pelnęs šokoladas, kurį gamina Jules James, meistras šokoladininkas. Nuo tada, kai 12 metų amžiaus emigravo į Kanadą, baigė virėjo mokslus 18 metų, o vėliau dirbo visame pasaulyje - nuo Vankuverio iki Balio, Niujorko iki Australijos, Dubajaus iki Japonijos, ir tai tik keletas pavyzdžių. Dabar, grįžęs į nuostabius Brecon Beacons, Crickhowell 2010 metais, Jules ir jo...
Belgija, Blegny
Pierre Ledent yra meistras šokoladininkas, specializuojantis pralinuose ir makaronuose. Savo nuostabiems rankų darbo receptams jis naudoja tik kontroliuojamos kilmės šokoladus, kuriuose yra ne mažiau kaip 70% kakavos. Visi ingredientai, naudojami pralinu gamybai, yra kruopščiai atrinkti dėl savo nepriekaištingos kokybės. Išskirtinis Pierre Ledent pakuotės dizainas buvo sukurtas kaip prabangus...
...). 2008 m. atvykus ponams Ghislain Lesaffre ir Antoine Fortin, dabartiniams prezidentui ir generaliniam direktoriui, įmonei suteikiamas naujas dinamizmas. 2010 m. Kanadoje (St-Jean-sur-Richelieu) pradedama statyti nauja gamybos įmonė, skirta aptarnauti klientus Kanadoje, JAV ir Meksikoje. Chocmod Kanada oficialiai pradėjo veiklą 2011 m. balandžio mėn. Prancūzų šokoladininkas-konditeris, dirbantis šokoladinių triufelių gamyboje ir platinime daugiau nei 45 šalyse, išsidėsčiusiose penkiuose kontinentuose. Įmonė taip pat žinoma ir pripažinta pagal savo prekių ženklą „Truffettes de France“.
Prancūzija, Damville
...Šokoladininkas nuo 1948 metų, Michel Cluizel yra vienas iš retų kakavos pupelių perdirbėjų pasaulyje. Jis gamina išskirtinius šokoladus savo dirbtuvėse, esančiose Normandijos pietuose, kur dirba 240 žmonių. Michel Cluizel unikaliu būdu įsipareigoja kokybei, viršydamas ekologiškų ar 'gryno kakavos sviesto' šokoladų standartus, garantuodamas visų savo juodųjų, baltųjų ir pieno šokoladų kokybę. Nuo kakavmedžių, cukranendrių ir vanilės plantacijų, šokolado gamyba yra didelė nuotykis, kurioje dalyvauja šokoladininko patirtis, ekspertizė ir meistriškumas.
Prancūzija, La Houssaye-En-Brie
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne yra šokolado fabrikas ir saldumynų parduotuvė, esanti La Houssaye en Brie, Seine et Marne, kurią valdo ponas ENGRAND Grégoire, meistras šokoladininkas. www.lafermeauchocolat.shop...
Prancūzija, Montargis Cedex
Prabangus konditeris jau tris kartas, yra oficialus tikrosios Prasline kūrėjas. Originalus Prasline receptas nuo 1636 metų. Prancūzų šokoladininkas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play