Italija, Orbassano
...Piemonto agnolotti yra autentiška Pjemonto specialybė, kilusi iš XIX amžiaus regioninio recepto. Šie ravioliai yra įdaryti trimis rūšių šviežios ir liesos mėsos (jautiena, kiauliena ir balta mėsa) bei sezoninėmis daržovėmis (virtu kopūstu, burokėliais arba špinatais, priklausomai nuo sezono). Pagrindiniai ingredientai apima virtą kumpį, roast beef, virtą vištieną, špinatus, keptą kiaulieną, virtą kopūstą ir mortadelą. Ši skonių kombinacija siūlo unikalią ir tradicinę kulinarinę patirtį, puikiai tinkančią tiems, kurie nori paragauti tikrosios piemontiečių virtuvės.
Italija, Venasca
TRATTORIA DEL COMMERCIO: Trattoria del Commercio yra Venasco, Cuneo provincijoje, ir siūlo tradicinę Pjemonto virtuvę, kurią lydi geriausi šios srities vynai. Labai jauki aplinka, turi salę, idealiai tinkančią šventėms ir banketams. Mūsų specialybės yra namuose gaminta pasta ir desertai. Uždaryta pirmadienio vakarą ir antradienį.
Italija, Mariano Comense
Restoranas la Piemontese savo klientams siūlo tik geriausią Pjemonto mėsą, griežtai sertifikuotą CO AL VI konsorciumo ir patiekiamą po ilgo brandinimo proceso. Siūlome novatorišką virtuvę, su pirmu ir antru patiekalu, kuriuos išskiria nauji deriniai ir kurie ruošiami akimirksniu, kad visada užtikrintume maksimalų šviežumą. Mūsų mėsos (filetas, jautienos kepsnys, diafragma, šonkauliai ir...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play