Restoranas la Piemontese savo klientams siūlo tik geriausią Pjemonto mėsą, griežtai sertifikuotą CO AL VI konsorciumo ir patiekiamą po ilgo brandinimo proceso. Siūlome novatorišką virtuvę, su pirmu ir antru patiekalu, kuriuos išskiria nauji deriniai ir kurie ruošiami akimirksniu, kad visada užtikrintume maksimalų šviežumą. Mūsų mėsos (filetas, jautienos kepsnys, diafragma, šonkauliai ir fiorentinai) yra patiekiamos su geriausiais vietiniais vynais, atrinktomis grappa ir net 5 skirtingomis kavos aromatų rūšimis, kad suteiktume unikalią ir būtinai išbandytiną kulinarinę patirtį. Mes esame Via San Martino, 48, Mariano Comense, Como provincijoje. Dėl informacijos ir rezervacijų skambinkite 0314124745.
- 500 litrų talpos katilas
- Dvigubos sienelės šiluminio aliejaus šildomas katilas su lydymo groteliu, skirtas apie 100 kg medžiagos ir išankstinio ly...
Pagaminta iš aukštos kokybės plastiko
Tinka plauti indaplovėje
Pagaminta Vokietijoje su 5 metų garantija
Laikymo anga patogiam saugojimui ir tvirtam s...
Plaktos grietinėlės siurblys yra aliuminio arba plieno prietaisas, galintis talpinti apie 8 gramus azoto oksido (N2O), kad būtų sukurtas slėgis ir išl...
Su mūsų rankiniu ilgio ribotuvu MD 50 d siūlome jums ekonomišką ilgio ribotuvą, kuris yra labai lengvai valdomas, siekiant padidinti jūsų gamybos prod...
>>mažas turbo stebuklas – idealus žolelių, riešutų, šokolado ir kt. smulkinimui per kelias sekundes!
>> 600 ml talpa
>> aukštos kokybės ir praktiškas ...
Propolis, dar vadinamas bičių derva, yra dervinė masė, sudaryta iš įvairių komponentų, kurią gamina bitės ir naudoja savo aviliams sandarinti.
Žaliasi...