Prancūzija, Astaffort
...BASCO PATE. 100g Jums sugrįš vaikystės emocija, jūsų skaniausi prisiminimai apie pikniką kaime, šis Basco pate su subtiliu Espelette pipirų skoniu yra puikus ant šiek tiek skrudintos duonos arba su daržovių marinuotais agurkais. INGRIDIENTAI: kokosų aliejus (35%), vanduo, sojos baltymai, ekologiški mielės, grybai, garstyčios, rapsų aliejus, druska, agar-agar, ekologiški chia miltai, ekologiškas tamari, juodieji pipirai, Espelette pipirai, šereso actas, prieskoniai, česnakas, pomidorų pasta, miežių miso, svogūnai.
Prancūzija, Castelnaudary
Turėdama vietinį pagrindą pietų Prancūzijoje, Grupė Rivière jau 3 kartas kuria ir rengia skanius bei novatoriškus paruoštus patiekalus, remdamasi tradiciniais prancūziškais receptais. Jos receptai, sukurti iš natūralių ingredientų, yra be dažiklių, be konservantų ir be dirbtinių aromatų. Per savo prekių ženklus Grupė Rivière parodo savo įsipareigojimą kokybei ir savo įsipareigojimą socialinei ats...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... oksido grietinėlės balionėlio iš tikrųjų prailgina jo galiojimo laiką, todėl įkraukite jį prieš laikydami. Ingredientų sąrašas 250 gramų nuplautų ir paruoštų vištienos kepenėlių 2 šaukštai sviesto 1 arbatinis šaukštelis smulkintos petražolės Pusė arbatinio šaukštelio pipirų Druska 2 smulkinti česnako skiltelės 100 ml dvigubos grietinėlės 23 graham sausainių arba skrudintos duonos trikampiai...
Belgija, Fernelmont
Bulgarija, Sofia
...siekiant išvengti virškinimo problemų. Šiandien sakoma, kad jis naudojamas gastritui prevencijai, taip pat padeda padidinti motinos pieną žindančioms moterims, mažina patinimą, kolikas ir gerina apetitą. Naudojimas: kmynų sėklos naudojamos visos arba maltos pyraguose, duonoje, aštriuose patiekaluose, tokiuose kaip karis, ir troškiniuose. Sėklos naudojamos riebaluose turtinguose ir sunkiau virškinamuose maisto produktuose, tokiuose kaip kiauliena, žąsų ir ančių paštetas. Kmynų sėklos suteikia Pakuotė: 250g, 500g ir birūs...
Ispanija, Cuarte De Huerva
... aštrų prisilietimą vienam iš savo populiariausių patė, pridėdamas Harissą, aštrų padažą, pagamintą iš raudonųjų pipirų. Skirtas tepti ant sumuštinių ir užkandžių, taip pat ruošti padažus, troškinius ir kt... Neto svoris: 120 g arba 220 g Ingredientai: juodosios alyvuogės „Empletre“ veislės, aštrus raudonasis pipiras, ekstra vierginio alyvuogių aliejus, česnakas, kalendra, kmynai.
Prancūzija, Malataverne
... krašte, jo reputacija yra gerai žinoma, nes jo žinomumas apėjo visą pasaulį. Jis yra švelnesnis nei tradicinis kaimo paštetas, nes yra mažiau riebus, baskų paštetas, šiek tiek pagardintas Espelette pipirais, visada patinka plačiai auditorijai. Esminė baskų pašteto ypatybė yra kiaulės goulat (mažai riebios, labai skanios mėsos) naudojimas, derinamas su kiaulės kepenimis, subtilus mišinys, kuris taip pat patinka. Baskų paštetas gali būti saldus arba aštrus, priklausomai nuo pageidavimų ir norų, ir jį galima ragauti įvairiais būdais.
Prancūzija, Objat
...Atraskite mūsų asortimentą pašteto su pasaulio pipirais. Visas anties paštetas su timut pipiru (kilęs iš Nepalo, su rūgščiais akcentais), anties paštetas su Madagaskaro pipiru (galingas laukinis pipiras), žąsies paštetas su Sarawako pipiru (Malazija)...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play